Şimdi Ara

Fakir Hercules (Yağ, Su, Kas, Kemik Oranı Ölçen Vücut Analiz Baskülü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
68.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tabip kullanıcısına yanıt
    Ödemdir hocam o su tutmuştur damacanan.

    Mantıken ölçememesi lazım ama gelde güven bu aletlere...
  • Öncelikle ürün üzerine damacana koyduğunuzda ölçüm yapmıyor, hata veriyor.

    Ölçümlerine gelirsek, fiyatı 30-35 lira olan bir ürünle kas-yağ vs. oranının öğrenileceğini düşünmek saçmaymış ben bunu anladım.
    Tartı sadece kilo,boy,yaş ve cinsiyetiniz üzerinden oran-orantı kuruyor. Yani 100 kg'lik bir vücutçu ile 100 kg'lik sıradan bir insanın (yaş,boy gibi değerleri aynı girmek kaydıyla) yağ,kas oranları yaklaşık aynıdır bu tartılara göre. Üstelik yağ oranınız düşükse zayıf diye uyarı falan veriyor o da ayrı bi komedi.

    Açıkçası ben aldığıma pişman oldum, bunun yerine gidip normal bi tartı almak ; yağ,kas oranı gibi değerler için de spor salonlarında veya diyetisyenlerde ölçüm yapmak en doğrusu.

    Gittiğim salonda 1000 küsür tl'lik bir Tanita var. Onunla bi' ölçüm yapıp değerleri karşılaştırayım. Yanıldığım bi' yer varsa editlerim mesajı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara -- 18 Kasım 2013; 1:53:58 >




  • arkdslar urun bugun elıme gectı ayarladımm fakat sadece kılo gosterıyor boy yai cınsıyet hepsını de ayarladım tartılıyorum kılomun sabıtlenmesı ıcın beklıyorummm sadece kılomu gosterıyor sonra ekran kapanıyor.yağ kas su falan gostermıyor.sırf bunun ıcın almıştım yardımcı olabılır mısınız yag kas gostermesı ıcın başka bı ıslem mı yapmam gerekiyor eger sorunlu bır urun ıse gerı gonderıcem.o kadar da not yazdım arızalı sorunlu urun gondermeyın bı de kargo gönder tekrar gelsın beklemek ıstemıyorum kontrol edıp gonderın yazdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uludag_brs16

    arkdslar urun bugun elıme gectı ayarladımm fakat sadece kılo gosterıyor boy yai cınsıyet hepsını de ayarladım tartılıyorum kılomun sabıtlenmesı ıcın beklıyorummm sadece kılomu gosterıyor sonra ekran kapanıyor.yağ kas su falan gostermıyor.sırf bunun ıcın almıştım yardımcı olabılır mısınız yag kas gostermesı ıcın başka bı ıslem mı yapmam gerekiyor eger sorunlu bır urun ıse gerı gonderıcem.o kadar da not yazdım arızalı sorunlu urun gondermeyın bı de kargo gönder tekrar gelsın beklemek ıstemıyorum kontrol edıp gonderın yazdım

    Merhaba, cihazın üstüne çıkmadan, cihazın üstündeki SET tuşuna basın. Bazen birkaç kez ard arda basmanız gerekebilir. Ekran açılacaktır. Sonra kendinize tanımladığınız kişi numarası seçiliyken ve ekran açıkken, (yani o ayar yaptığınız ekranda) Tartıya çıplak ayak ile çıkın. Çıplak ayak ile çıkmazsanız ölçemiyor. (arkadaşların dediği gibi doğruluğu tartışılır) Kilonuzun sabitlenmesini bekleyin. Ardından ekranda o - o - o - o şeklinde sırayla yanan yükleme ekranı çıkacak. Bekleyin. Ardından sırayla su, yağ, kas, kemik yüzdenizi gösterecektir. Umarım yardımcı olmuşumdur.




  • evin her noktasında farklı tartan hatta 2 kiloya varan farklılıklar çıkaran bir cihaz. aldım ama memnun değilim...
  • çok teşekkür edeırm arkdısm .urunu gonderdım yenısını gonderdıler .ama bende memnun kalmadım koyduğunuz yere gore 2 kılo fazla gosterebılıyor.ve ben 172 boyunda 48 kılodayım ılk baslarda hata verdı yag oranı dusuk yazdı.daha sonra ıse yag oranı yüksek yazıyor aynı kılodayım gun ıcınde tartıldığımda bı yag oranı fazla dıyor bı yag oranı az dıyor hata verıyor.yag oranımda %14.ü gösteriyor .anlamadım gıttı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mexico_35

    fakir hercules baskülü bugün aldım pili taktım fakat kendi kendine açılıp kapanıyo böyle bi sorun var bekliyom kapanıyo az sonra açılıyo benim basküldemi sorun var yoksa bu şekilde mi bunlar yada tamamen kapatmayı bilen varsa yazsın


    Bu sorun pil zayıfladığı zaman ortaya çıkıyormuş. Yeni pil ile değiştirdiğinizde sorun ortadan kalkıyormuş (kullanan arkadaşım söyledi).
    Arkadaşım bu üründen çok memnunmuş, ben de almayı düşünüyorum.


    quote:

    Orijinalden alıntı: uludag_brs16

    çok teşekkür edeırm arkdısm .urunu gonderdım yenısını gonderdıler .ama bende memnun kalmadım koyduğunuz yere gore 2 kılo fazla gosterebılıyor.ve ben 172 boyunda 48 kılodayım ılk baslarda hata verdı yag oranı dusuk yazdı.daha sonra ıse yag oranı yüksek yazıyor aynı kılodayım gun ıcınde tartıldığımda bı yag oranı fazla dıyor bı yag oranı az dıyor hata verıyor.yag oranımda %14.ü gösteriyor .anlamadım gıttı


    Arkadaşım, tamamen düz bir zemine konmayan hiç bir tartı doğru sonuç vermez. Tamamen düz bir zemine koyduğunuzda mutlaka hep aynı ölçer. Gerçi bazen, ayağınızı tartının üstüne koyduğunuz noktaların farklılığı bile farklı sonuç vermesine neden olabilir. O yüzden hep aynı yere basmaya özen gösterin.




  • Ölçtüğü yağ, kas oranlarında bir sorun var. Ölçümlerde yağ, su, kas, kemik yüzdelerini toplayınca %130 yapıyor. Bunların toplamının %100 olması gerekmez miydi?
  • Bendeki yag ve su oranini dogru olcuyor spor salonundakiyle karsilastirdim fakat kas kemik ve kaloride problem var spor salonundaki kasi 70 kilo gosterirken bu tarti 40 kilo gosteriyor ayrica 15 kilo kemik gosteriyor gunluk kaloriyide 3900 gosterdi tam olarak hepsini dogru olcmesede yag ve su orani benim icin yeterli zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/omron-hbf-508-e-vucut-analiz-baskulu-p-SGOMRONBF508-yorumlari

    BU ÜRÜN DE BAYA TUTULMUŞ.. BİR DE TUTAMAÇLARI VAR YA.SANKİ FAKİR DEN ZİYADE BİRAZ DAHA SPOR SALONLARINDAKİNİN MANTIĞINDA GİBİ
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Kaslar %50 yağlar %70 civarında sudurbu sebepten @coolman7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin.K kullanıcısına yanıt
    @Engin.K bu tartılar insan yağ su kas oranını ölmek icin yapılmış ve ayaklardan yolladığı akımlarla bunu ölçer üzerine herhangi başka bir şey koyduğunda saçma değerler vermesi normal ve bazı arkadaşlar doğru sonuç vermiyor diyor kılavuzda en az 5 saattir bir şey yememiş olman ve yoğun fiziksel aktiviteden sonra tartımamanı yazıyor doğru değerler için ilk ayet "oku"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aduruel -- 23 Şubat 2016; 20:07:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ereyon.com.tr/urun/tanita-bc-730-vucut-analiz-baskulu.aspx

    Burdaki ürünü herkese tavsiye ediyorum. Özellikle bayanlar için çeşitli renkleri ve daha kullanışlı
  • Bu tartı görevi olan tartı işlemini DÜZGÜN ÖLÇMÜYOR mu? Markası fakir bide kaliteli bir marka. Alcam ama kararsızım, tartı işlemi düzgün ise alıcam.
  • mexico_35 kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım cihazda da aynı sorun var kapanıp açılıyor. Siz ne yaptınız çözümünü bulabilmiş miydiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schizophren01 S kullanıcısına yanıt
    Bir süre kullandıktan sonra bozuldu, başka bir ürün aldım şöyle ucuz fonksiyonu olmayan birşey ama inan daha memnun kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul anadolu yakası tercihen kadıköy tarafından devlet hastaneleri bu ölçümü yapıyor mu nereden randevu almak gerek ?
  • mexico_35 kullanıcısına yanıt
    Ben de iyi para verip iyi marka diye aldım ilk zamanlar fena değildi şuan 2 kg hatalı ölçüyor. Kendim 4-5 kez test ettim eve gelen misafirlerede denettim herkesin söylediği kg dan yaklaşık +2 fazla söylüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.