Şimdi Ara

Fakir Trinity 700 W Blender Seti 89TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
8.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • IIHAYALPERESTII kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılıyorum, farklı bir model aldım robota benzer dişli kırdı hiç kullanmadan biber bile çekmiyor servis diyorki abi buna biberi doğrayıp atacaksın??? Olmadı zırhtan geçirip atayım? Fakir darky süpürge aldım 2 tane anneme bize ikisi de hemen hemen aynı kilit düğmesinden kırıldı, servis abi çok uzun süre çalıştırmışsınız ısınmış gövde çatlamış, arkadaş villada oturmuyorum otursam dyson alırım zaten küçük bir ev yani en fazla ne kadar süpüreniliriz? Yazık günah fakir almayın ucuz istiyorsanız sinbo alın en azından servisler böyle saçmalamıyor ayrıca ucuz paranız az ziyan olur, ya da philis filan alın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosaya bi haller olmuş.. önceden 50 tl altına bile kargo bedavayken, deneme amaçlı sepete 3 tane attım, 274 tl...ona bile kargo parası kesiyor
  • Bu Fakir denen markayı almayın. Alman kalitesi adı altında kalitesiz ürünler üreten bir marka. Cafesto denen kahve makinesini alma gafletine düştüm. İlk kullanımda leş plastik kokusu ile beraber suyu contasından alt resizstansa kaçırdı. Bir anda sigortalar attı. Söktüm, paketledim iade ettim. Bu markanın eski Alman menşeili Fakir ile alakası yok. Marka satıldı, Türk şirketine, şu anda Türkiyede üretiliyor. Gidin Arzum alın, en kötü vestel alın en azından.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin bozuluyor mu bu şimdi ya? Servis değiştirmiyor mu bir şey olursa?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence almayın başka markalar alın araştırdım almaktan vazgeçtim
  • Urunu teslim alabilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirmi? Sakın ha arkadaşlar,2 adet en son model buna benzer setten aldım,ikisindede kek hamurunda çırpma yeri bozuldu.Servis kullanıcı hatası diyor.Yav kardeşim diyorum,boza kıvamında bir hamur hemde sadece 3-4 dakikada kapandığı halde nasıl dişli sıyırır? İkinci sette aynı şekilde bozuldu servis utanmadan setin fiyatı 99 tl,iken 35 tl.ücret istedi,müşteri hizmetlerine başvurdum.Umurunda değil.Lanet olsun tüm fakir ürünlerine




  • Blenderlarin genelinde disli kismi plastik..tefaldede ayni sorun var.disli kismi metal olsa kesinlikle birsey olmaz..plastik olanlar zamanla laskalasiyor ve bosa donuyor...servise yaptirmak zorunda kaliyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü teslim aldim.eve gelip baktigimda disli plastiği sanki zorlanmış biraz yenmiş sanki dişlisi ,kullanimis havası var. yarin ilk iş iade edicem. Yada degisim isticem. Blender tavsiyesi olan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağaza teslim aldım. Almak isteyen varsa aynı fiyattan verebilirim. Sürat kargo ile anlaşmam var. 5-10 TL fiyata her ile gönderebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuvay_izmir K kullanıcısına yanıt
    Valla bende Bosch var canavar gibi. Burada konuyu görünce atlayıp aldım ben de güzel düğün hediyesi olur diye ama yorumları okuyunca aynı akşam iptal ettirdim. Zaten Teknosa batmış ağlayanı yok, mail göndermeyi geçtim kendi oluşturdukları siparişi görmekten acizler.
  • fakirin blenderlarindan kesinlikle uzak durun. 120 civarina 1000 wattlik bir urununu almistim. dograyici dislisi donmuyor... sogan atsaniz dahi kesmiyor... sikayetvar'a baktim zaten herkeste ayni sikayet varmis, servis herkese kullanici hatasi deyip ucretli tamir teklif ediyormus.

    o nedenle kesinlikle uzak durun derim blenderlarindan.
  • fiyat güncellenmiş

    279tl olmuş sitede
  • Ben de iki yıl önce teknosadan fakir dograyici almıştım. Ilk kullanımda dişli sıyırdı. Aynı gün götürdüm anlattım. Para iadesi teklif ettiler hemen kabul ettim

    Hiç uğraşmadan para iadesi almak garip ama çok hoş olmuştu.

    Bunu da az kalsin alıyordum. Yorumlara bakınca vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.