Şimdi Ara

FALLOUT 4 FPS PROBLEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Monster Abra A5 V5 2.1 i7 5700HQ 2.70 Ghz 8GB RAM ve 2GB GTX 960M donanıma sahibim.Ekran çözünürlüğüm 1920x1080.

    Buna rağmen 1920x1080 çözünürlük ve lowest ayarlarda bile fps de ciddi sorunlar yasıyorum.
    Bu sorunu nasıl çözebilirim?

    Teşekkürler.

    Not:İnternette Fallout 4 FPS yükseltme yöntemleri ile ilgili hemen hemen tüm işlemleri uyguladım.Driver ile ilgili bir sorun da değil.

    Değerli yardım ve görüşlerinizi bekliyorum.



  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama, bunca zamandır kimse de sorudan sayıp bir mantıklı cevap vermemiş.

    Fallout 4, mekanikleri, oynanışı ve konusu düşünüldüğünde muhteşem bir oyun. Tecrübe edilmesi gereken bir yapım. Lakin oyun piyasasındaki pek çok yapımcı ortaya müthiş işler çıkarmasına rağmen, öyle gerizekalıca bir sistem uyguluyor ki, akıllara zarar. OYunlar önce konsollara göre tasarlanıp dizayn ediliyor, sonra da portlama dediğimiz; oyunu PC'ye göre tekrar düzenleme işlemi gerçekleşiyor. İşte tam da burada, bu büyük firma dediğimiz yapımcıların çoğu cortluyor. Oyun PC'ye göre düzeltilmeye çalışılınca mutlaka oyunda buglar, glitchler, FPS sorunları meydana geliyor. Fallout 4 de maalesef kötü portlanmış oyunlardan birisi. Bazı kullanıcıları kullandıkları donanımın portlamada kullanılan referans özellikleri yakalamasından ötürü bu sorunları yaşamazken, geriye kalan yüzbinlerce kişi (yani çoğunluk) bu sakat portlamadan dolayı ızdırap çekiyor. Bunun tersini yapan akıllı yapımcılar da var, mesela BF1 buna bir örnektir (hafızam beni yanıltmıyorsa).

    İnternette Fallout 4 FPS problem diye aratırsanız, yabancı pek çok forumda bu sorunun sorulduğunu göreceksiniz. Verilen bazı cevaplar var, kullanıcılar kendince çözümler üretmişler, kimisi işe yaramış, kimisi yaramamış, birinde çalışan yöntem diğerinde çalışmamış falan. Onları deneyebilirsiniz. Ancak sorunun kaynağının sizin sisteminiz değil, yapımcı firmanın dangalaklığı olduğunu unutmayın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.