Şimdi Ara

[Fallout 4] Herkesin Bilmesi Gereken İpuçları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
15.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aslında soruda da sıkıntı var. Şimdi bu perk'leri çevirelim peki, kolumuzdaki bilgisayarın özelliklerini de çevirelim tamam. Kalanı nasıl yapıcaz? Onu da ileride çevirince tüm oyunu çevirsin istemiş oluyoruz işte.

    Tamam, cevap biraz sert ama piyasada o kadar oyun var, minimum İngilizce ile ya da 0 İngilizce ile anlaşılabilir. Fallout oynamak için iki şart mevcut: Birincisi RPG sevmek, ikincisi de İngilizce bilmek. Sırf popüler diye oynamaya ne gerek var, ben RPG sevmesem katiyen oynamam, seviyorsam da zaten Fallout ile yolum daha önceden kesişmiştir, en azından kolumuzdakinin bilgisayar olmadığını bilirim.

    Meselâ Battlefield hiç bilmem, Fifa hiç bilmem, bilmem ne simulator hiç bilmem, Armaymış H1Z1'miş bilmem. Neden? Çünkü ilgi alanımı oluşturmuyor. Bu oyunlar ne kadar popüler olursa olsun oluşturmuyor. Onun dışında zaten istenilen çeviriler google yardımıyla yapılabilir. Birinin keyfi yerinde olacak da yardım amacıyla çevirecek diye beklemektense hiçbir şey anlamadan oynamak yerine google çeviriyi kullanmak çok daha mantıklı.

    Verilen cevabın şiddeti, soruyu masum hâle getirmiyor. Mazlûmun yanında olmayın sayın Jiraiya :)




  • artık milletten günahını istesek vermicek hale gelmişiz tayip ülkeyi ne hale getirmiş:D oyun oynayan biri değilim tesadüfen gördüm hoşuma gitti heveslendim aldım oyunu yetenek kısmı cok merak etmiştim ama tamam çeviri istemedim farzedin artık 1 yıl sonra İngilizceyi öğrenebilirsem ozaman oynarım konuyu gereksiz meşkul ettim özür.
  • Önünüzde sadece çeviriyi beklemek ve İngilizce öğrenmek yok. Google çeviri, dil bilmeyenler için var. Üşeniyorum, çevirmek uzun sürüyor diyorsanız 1 yıl beklemek daha isabetli olur, bekleyin.

    Edit: Ayrıca olayı ekseninden kopartıp siyaset yapmaya çalışmak, komiklikler şakalar yapmak tanımadığınız bir insana yapılacak bir şey hem değil hem de o kişilerin sizi ciddiye almasına mani oluyor. En iyisi sizi hiç yazmamış gibi kabul etmek, sizin de dediğiniz gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 6 Aralık 2015; 1:09:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadir.oaou

    artık milletten günahını istesek vermicek hale gelmişiz tayip ülkeyi ne hale getirmiş:D oyun oynayan biri değilim tesadüfen gördüm hoşuma gitti heveslendim aldım oyunu yetenek kısmı cok merak etmiştim ama tamam çeviri istemedim farzedin artık 1 yıl sonra İngilizceyi öğrenebilirsem ozaman oynarım konuyu gereksiz meşkul ettim özür.

    http://www.fragtist.com/haber/fallout-4-perk-rehberi/

    Bu sitede perklerin açıklamaları falan mevcut. Buradan kontrol edebilirsin.




  • eywallah çok saol yardım severlik ölmemiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir.oaou -- 6 Aralık 2015; 11:42:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.