Şimdi Ara

Fallout 76 [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
18
Favori
22.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tayff

    Anlamadığım oyun PUBG gibimi ? Yani herkes sıfırdan başlayacak haritada sonra silah ıvır zıvır bul birbirini öldür modundamı olacak ?
    Hayır hocam uzun soluklu hayatta kalma oyunu. Rust tarzında olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu 180 tl + 7 dolar(vergi)ye rus vpn'den alabildim haberiniz olsun. tr den alıp 650 lira vermek zorunda degilsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btk06 -- 29 Eylül 2018; 10:40:50 >
  • Rusya üzerinden VPN ile alın - 180 + KDV. En üst sürümü normal sürümden yaklaşık 150 TL ucuza aldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Oyun Steam’e gelmeyecek, gelirse de Steam komisyonunu ekleyecek Bethesda üzerine, komisyon vermek istemiyorlar artık, zaten Bethesda kurları yüksek Steam’de diğerleri gibi değil. Rusya üzerinden al daha ucuza bulamazsın uzun süre indirimlerle bile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Steam komisyonu belki bu adamları rahatsız ediyor ama en çok oyun da bu platform üzerinden satılabiliyor. Millet artık her oyun için farklı client kullanmaktan, bir dünya hesap açmaktan bıkmış durumda. Bu kararlarının satış miktarları üzerinde etkisi olacaktır, eğer beklentilerin üzerinde bir olumsuzluk olursa, oyunlarını Steam'den satma kararını alırlar. Artık bizde fiyatı ne olur bilemem ama ucuz olmayacağını da iyi biliyorum...
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    180 tl de olsa. Ben bu oyuna değeceğine bir türlü inanmıyorum nedense. Çok yakında çıkacak incelemelerden zaten anlarız ne olduğunu. Ama piyasada bir sürü çok iyi oyun çıkacakken (Hele Red Dead Redemption 2)sırf online olan bir oyuna bu kadar para vermek mantıklı gelmiyor.

    Ayrıca Steam'de de yok. Bu en kötü tarafı. Yok uplay yok rockstar games için uygulama. Deli misiniz yahu?
  • Oyun ne kadar Rust gibi olacak izlenimi ile tanıtılsa da çıkmadan almaya korkuyorum çıkınca yayınları,incelemeleri izlemek gerek
  • Betaya katılanlara 3 tane daha kod göndermişler eğer varsa 1 arkadaştan talibim
  • Dün gece betasına katılmış biri olarak bu oyunun olduğunu söyleyebilirim.

    öncelikle pvp olayına çok güzel bir yaklaşım sergilemiş bethesda. oyunda aldım elime sazımı kafasında önüne geleni indirme olayı yok. birine saldırdığınızda karşıdaki kişi size karşılık vermediği sürece aşırı düşük hasar veriyorsunuz ve karşıdakini öldürmeniz neredeyse imkansız oluyor. karşıdaki kişi karşılık verdiğinde bu hasar limiti kalkıyor ve gerçek kapışma o zaman başlıyor. eğer rakiple aranızda level farkı çoksa yine leveli yüksek olan kişiye hasar limiti uygulanıyor biraz da olsun dengelemek için durumu. 50 level olup haritada gezen 6-7 level yeni yetmeleri avlama olayı yok yani. sonuç olarak karşıdaki oyuncuyu öldürdüğünüzde bu oyuncu sadece elindeki junk item'ları kaybediyor, yani oyuncuları öldürmenin tek olayı ellerindeki tonla junk itemi hacılayıp craft işini daha da hızlandırmak.

    pvp'ye devam edecek olursak, oyunda hunters/hunted diye bir radyo var. bu radyoyu dinlemeye başladığınızda size oyun içersinde bu radyoyu dinleyen başka birisi hedef olarak gösteriliyor, ve başka oyunculara da siz hedef olarak gösterilebiliyorsunuz. bu tarz bir av/avcı mini oyunu bulunmakta ve oldukça eğlenceli.

    pvp konusunu sonlandıracak olursakta, eski entry'lerde dönen "battle royale fallout mu olur amk", "etrafta zıplaya zıplaya ateş eden veletler olacak" tarzı yorumların hepsi çöpe gitmiş oluyor, çünkü oyun sizin diğer oyuncularla pvp değil yardımlaşarak pve yapmanızı istiyor. ha pvp de az önce anlattığım gibi iki tarafında rızası olduğu sürece yapılabiliyor, bence çok ama çok güzel bir olay bu role playing açısından.

    oyunda hiçbir bethesda fallout oyununda olmadığı kadar canavar ve robot çeşidi var. scorched'lar ayrı bir renk katmış durumda oyuna, zira bu arkadaşlar ghoul'ların silah kullanan versiyonları gibi, ve önlerine gelene saldırma gibi bir özellikleri var (super mutant'lar dahil). bir kasabaya girdiğinizde kapışan super mutant'lar, scorched'lar ve mr. handy'ler görmeniz mümkün.

    oyunda mermi ve silah gelişimi yavaş ilerliyor. başlar başlamaz fallout 4'teki gibi çılgın silahlara erişemiyorsunuz hemen. genelde pipe tipinde silahlar eşlik ediyor size level 6-7 civarına kadar. beta'da lazer silahı craftlayıp veya bulup kullanan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor, ona göre hesap edin.

    aynı şekilde, power armor bulmak (daha doğrusu toplamak) ve geliştirmekte oldukça zor ve şansa bağlı. power armorlar (bazen bazı parçaları eksik şekilde) genelde saat başı şekilde belirli yerlerde spawn oluyorlar. işin kötüsü bu power armorları koruyan hayvani sayıda canavar bulunuyor. redditte birisi power armora ulaşmasının yarım saat sürdüğünü anlatıyordu düzinelerce scorched'la uğraşmaktan.

    oyunda inventory limitinin yanında stash limitinizde var. yani kuracağınız kamp'a koyabileceğiniz eşya sayısı sınırlı. önüme geleni lootlayıp stash'a yığayım olayı yok fallout 4'te olduğu gibi.

    kurduğunuz kamp'ı paketleyip logout/login olduğunuzda aynı şekilde başka bir yere kurabiliyorsunuz.

    oyun multiplayer olduğu için pip-boy açtığınızda zaman durmuyor artık. aynı şekilde vats'ta zaman durdurmuyor. bunun yerine auto-aim görevi görüyor, aslında güzel de çalışıyor, ben beğendim yeni vats'ı. ek bir special skill'i ile kafa/kol/bacaklara da nişan alabiliyorsunuz vats ile.

    oyunda blueprint sistemi bulunmakta. craft edilebilen yüksek kalitedeki eşyalar için öncelikle blueprint bulmanız veya vendorlardan satın almanız lazım (laser silahı, yüksek kalite zırh vb.).

    oyunda npc olmasa da, bulunan ana görev ve yan görevler tatmin edici diyebilirim. ölen kişilerin, yıkılan faction'ların başına neler geldiği hakkında oluyor çoğu, yani geçmişte insanlar orada yaşarken neler olup bittiğine dönük quest'ler.

    bir yerlerde gezelerken başka bir oyuncuya denk gelip takım kurmak eğlenceli oluyor, genelde saatlerce zevkli bir şekilde takılıyorsunuz karşılaştığınız kişiyle.

    fallout 3 ve nv'de olan eşya tamir etme / eskime olayı geri gelmiş durumda.

    special sistemi biraz daha karakter build'i yaratmaya uygun hale gelmiş. fallout 4'teki gibi ver allah ver perk puanı dağıtamıyorsunuz, alabileceğiniz skill'ler sınırlı ve birbirlerine bağlı.

    aklıma gelenler bunlar şimdilik, yıl sonuna kadar götürür bu oyun beni diye düşünmekteyim.

    bu aradahttps://www.kinguin.net/category/53974/fallout-76-closed-beta-pc-bethesda-cd-key/ linkinden 7 lira gibi komik bir fiyata beta keyi alabilirsiniz. son betalar bu pazar günü gece 10-4 arası olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 4 Kasım 2018; 14:12:39 >




  • Geçtiğimiz gece bende Beta key edinerek deneme fırsatı buldum ve ardından hemen ön siparişi verdim. Bu seri ile fallout 3 çıktığı dönemde tanışmıştım ve o zamanlar online olmasını hayal etmiştim serinin en başından beri tutkunu olanlar beğenmeyebilir ama fırsat varken şans tanıyıp betayı deneyin. Birde discord kanalı açıp birlikte görevlere gidebileceğimiz topluluk oluşturabilir miyiz katılmak isteyen olur mu?
  • Reddite Avrupa serverlerinin online olduğunu söylüyorlar. Millet oynamaya başlamış. Eve gittiğim gibi başına oturacağım. Katılacak arkadaşlar varsa bi grup falan kuralım
  • Bethesda.net e Rusya vpn ile giriş yapınca fiyat olarak 1999 rub görünüyor. Bu da 160 TL civarına geliyor şu anda. Ancak bazı arkadaşlar bu fiyata ek olarak vergi de verildiğini yazmış. 160 a gelen oyun için vergiyle birlikte 200 TL falan vermek istemem açıkçası. Acaba doğrumu bu kesin bilen varmı? Veya ne kadar vergi biniyor bilen yardımcı olursa sevinirim.
  • Oyun güzel ya, fallout dünyasında hayatta kalmak fikri bile heyecan verici geliyor bana. Oyunu nereden alıyoruz, steam' de göremedim.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Sadece Bethesda'nın sitesinden alınıyor yada humble bundle gibi key satan sitelerden. Steam'de yok.
  • bir kerede türkçe çıksa şu bethesda oyunları dişimi kırcam :)
  • VPN ile Rusya lokasyonlu Bethesda hesabı oluşturduktan sonra plati.ru'dan Rus keyi alırsanız 150 liraya denk geliyor standart sürüm. Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    Yapım aşaması:





  • Merak ettiğim bir şey var. İlk defa Bethesda Launcher indirdiğim için bilgi sahibi değilim. Acaba Bethesda Launcher'da oyun paylaşmanın bir uolu var mı? Yani family sharing benzeri. Yani bir tane oyun alıp, onunla oyunu indirip başka bir hesapta oturum açıp alttaki hesaptaki oyunları oynamak? Yani ps4'deki primary secondary hesap gibi.
  • arkadaşlar bethesda nın kendi sitesinden oyunu almaya çalışan oldu mu? bana izin vermiyor nedense
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.