Şimdi Ara

Fallout 76 [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
18
Favori
22.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yerli yabancı tüm siteler yerden yere vurmuş. Bu kadar kötü mü hakikaten ? Biraz bekleyelim mi almak için ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmandemi2

    satış ile ilgili bilgi gelse puanları görsem ona göre alacam ama hiçbir bilgi yok tuttu mu tutmadı mı ne oldu ?
    Puan ortalaması 4/10 falan. Bethesda’nın en kötü oyunu diye geçiyor. Ama Elder Scrolls Online gibi bunu da toparlayacaklardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arkadaşın tarif ettiği gibi plati.ru'dan aldım. 144 TL kesildi kartımdan. Kötü yorumlara rağmen böyle bir oyun için feda edilebilir bir rakam olarak düşünüyorum.

    Benim için tek sıkıntılı tarafı, oyun oynayacak arkadaş çevrem olmadığı için işten eve geldikten sonra yalnız oynamak zorunda olmak :) umarım tek başıma da keyifli vakit geçirebilirim.
  • Oyunu yerden yere vuranlara anlam veremiyorum.

    Klasik bethesda oyunu işte, etraf bugtan geçilmiyor. Morrowind'de de böyleydi, Skyrim'de de böyleydi, Fallout 4'te de böyleydi... Oyunun online olmasının bir avantajı sürekli olarak patch yayınlayıp bugların eninde sonunda çözüleceği. Single player oyunlar genelde en fazla 4-5 patch alıp üvey evlat muamelesi görüyor malum satışlar azaldıktan sonra, buglarıyla kalıyorlar öylece.

    Bugları bir tarafa bırakırsak, haritada diğer oyuncular ve robotlarla baş başa olmamız bence farklı bir tat katmış oyuna. Human NPC olmaması bazen can sıkıcı olabiliyor; ama oyunun içeriği bakımından oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor. İletişim kurabildiğiniz tek şeyin diğer oyuncular olması oyuncuları birbiriyle iletişim kurmaya, roleplay yapmaya zorluyor, ortaya çok değişik deneyimler çıkıyor. Reddit'te bir sürü komik hikaye var oyuncuların birbirleriyle girdikleri diyaloglar hakkında.

    Oynayış Fallout 4 ile neredeyse aynı. Fallout 4'ü sevdiyseniz bu oyunu da seversiniz. Nerede o eski Fallout 1'ler 2'ler kafasından kurtulamadıysanız sevmeniz mümkün değil. Fallout 4'ten ayrılan en önemli kısım, skill dağılımını skill kartları ile deste oluşturarak yapıyor olmanız (Farklı buildler oluşturmak açısından çok eğlenceli ve başarılı bir sistem bana göre), fazla radyasyon ile mutasyona uğruyor olmanız, kullandığınız araç gereçlerin hasar görmesi, tamir edilmelerinin gerekmesi ve son olarak su/yiyecek ihtiyacının eklenmiş olması.

    Bu şekilde gayet eğlenceli ve Rust, ARK, Conan:Exiles gibi temaları farklı ama birbirinin klonu olan Survival oyunlardan bariz şekilde ayrılmakta.

    Bethesda kendi sitesinde ve oyunun subredditinde oyunla ilgili büyük planları olduklarını söylemekte, faction based pvp, 4 kişilik raidler (İlk raid açılmamış Vault'lardan birinde olacak), yeni quest ve eventler vb. gibi.

    Ayrıca ilginçtir ki Bethesda bu sefer bildiğimiz Bethesda olmayı bırakıp oyuncularla iletişim kuruyor subreddit üzerinden, çok fazla şikayet edilen şeyleri düzeltmeye çalışıyorlar. Mesela oyunda Push-to-talk ve FOV slider gibi özelliklerin olmaması konusunda çok şikayet aldılar, önümüzdeki hafta bir patch ile bu özellikleri sırf oyuncular istedi diye ekleyecekler, bu oyunun geleceği açısından iyi bir işaret bence.

    Ayrıca aylardır oyun oynamayan / oyun satın almayan beni 2 haftadır başına bağlamayı başarmıştır, oyun gerçekten eğlenceli Survival tarz oyunları seviyorsanız.

    Daha fazla ayrıntılı bilgi almak isterseniz buradan yazabilir veya özel mesaj atabilirsiniz.




  • Plati.ru da 3 dolara felan satılan hesaplar var hemde Trenscande ed felan, ne dersiniz denemeye değermi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaXENeO

    Plati.ru da 3 dolara felan satılan hesaplar var hemde Trenscande ed felan, ne dersiniz denemeye değermi ?
    Hocam bana göre saatlerce vereceğiniz emeğiniz bir kaç gün sonra uçar gider ve moraliniz bozulur, oyuna tövbe edersiniz. Ha sevip sevmeyeceğinizi denemek istiyorsanız sırf olabilir. Oyunun mekaniklerine bakarsınız. Ama oyunu sevmeye başlayıp devam etmek isterseniz ve aldığınız hesap uçup giderse elinizden baya moral bozar :)
  • Hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler çok güzel, teşekkürler.

    Benim gibi yeni başlayan insanlara vereceğiniz püf noktalar, tavsiyeler olursa çok seviniriz açıkçası. Farklı şeylere zaman harcayıp vakit kaybetmekten kurtarmış olursunuz bizi. Ayrıca S.P.E.C.I.A.L konusunda da nasıl bir build ile gitmek daha iyi olur, bilgilendirirseniz çok seviniriz.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    https://nukesdragons.com/fallout76/perks?v=1&s=1f545fb&d=sa0pd2pk2pl0pr1pp2c72ic4ar2an2ao0a40a00a31lk2lr1lv0p02l12a70am2ej4l71&w=&n=

    Buildim bu şekilde. Non-automatic rifle'lar ile (50 lvl Combat Rifle) sneak karakter oynuyorum Yakın bir zamanda ayrıntılı bir yazı yazacağım buraya püf noktalar ile ilgili.
  • Oyunu yeni aldım. Henüz oynama fırsatım olmadı, hafta sonu başlayacağım. Anladığım kadarıyla yalnız başına oyun çok sarmıyor. Oyunda birbirimize eşlik edebileceğimiz, muhabbet edebileceğimiz birileri varsa bana ulaşabilir. Birlikte oynayabiliriz.
  • Ciddi eleştiriler var. Hemde her kesimden. Alma niyetim vardi fakat bu haliyle bir süre daha bekleyeceğim. Plati den almak isteyen arkadaşlar evet 2 dolara falan hesaplar var ama daha indirirken hesaba başkasi girer. Ayni hesabi bir kac kisiye satiyorlar bilginize. Oyun toparlayana kadar new vegasa başladım tekrar. Obisidian ne oyun yapmış. Hala güncel rpg lere kafa tutuyor resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andelip -- 1 Aralık 2018; 11:03:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bethesda oyunu düzeltecektir bence. Hele bir steam'e gelsin o zaman düşünürüm almayı ben Üzgünüm bir oyun için launcher kurmakla uğraşamam.
  • Son güncellemeyle PC'de oyuna girerken crash olan varsa, Fallout 76 .ini dosyasındaki iPresentInterval ayarını 1'den 0'a çekebilir, sorun çözülüyor.

    Edit: Gerek kalmadı, PC versiyonu için Hotfix yayınlandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 5 Aralık 2018; 13:59:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anisotropic

    Son güncellemeyle PC'de oyuna girerken crash olan varsa, Fallout 76 .ini dosyasındaki iPresentInterval ayarını 1'den 0'a çekebilir, sorun çözülüyor.

    Edit: Gerek kalmadı, PC versiyonu için Hotfix yayınlandı.
    Faydalı bilgi hocam, oyuna sahip olmasam da teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda hikaye olmadığını söyleyenler neye göre bunu söylüyorlar acaba?

    Mesela şu holotape'i baştan sona bir dinleyin;



    Holotape seslendirmeleri ve anlatılan hikayeler gerçekten çok başarılı, hani sanırsın ses sanatçılarını almışlar cidden oraya koymuşlar da kaydetmişler bu sesleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 5 Aralık 2018; 14:6:19 >
  • Anisotropic kullanıcısına yanıt
    Hikayeyi teyipten dinlemek rahatsız ediyor hikaye yok değil oyunda npc yok sinematik anlatım yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anisotropic kullanıcısına yanıt
    Bunları metin halinde de okuyabiliyor muyuz ? İngilizcemiz teypten çevirecek kadar iyi değilde.
  • Steam e gelecek mi? Gelirse ESO nun yanına bunu da alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F76 çıktığından beri gelişmeleri hakkında söylenenler haberler her bir şeyi günü gününe takip ediyorum, işte her an (son haftalarda F76 için olanlar yaptıkları açıklamalar vb) bakalım Bethesda daha nasıl batırıp sıvayacak diye kıs kıs gülerek izliyorum. Burada yazılanlara bakılırsa oyun bir şekilde single ilerlemeye izin veriyor her ne kadar npc'siz sadece teyp dinleme üzerinden de olsa eski Fallout'lardan alışkanlığımız çoğu şey hoşumuza gidecek gibi de duruyor, gameplay videolarından bakınca bile "ne güzel ya F4 gibi single olarak ilerlenir F4 sonrası sanki F76 iyi gider" dedirtiyor.

    F76 çıktığı günden beri aklımda şu düşünce var; acaba diyorum F76'yı şöyle The Elder Scrolls Online(ESO) tarzı bir oyun yapsalarmış nasıl olurmuş?.
    ESO'nun oyun dinamiklerini düşünün, devasa oyun haritasında küçüklü büyüklü ulaşabildiğiniz gezdiğiniz her bir noktası özenerek bezenerek yaratılmış dizayn edilmiş (ESO oynayanlar bilir) ESO'daki o atmosfer ortam mekanların yoğunluğu ve en önemlisi Singleplayer olarak bile ilerlemeye izin verecek ölçüde MMORPG tarzı bir havada bir Fallout 76, sizce kulağa çok hoş gelmiyor mu?. MMORPG bile olsa ESO'yu singleplayer ile çok güzel bağdaştırmışlar gayet "The Elder Scrolls" ortamına has görevleri alıyorsunuz görevlerin arka planı çok etkileyici kotarılmış büyük bir senaryo işlenişi sunulmuş bunu hissediyorsunuz. Açıkçası itiraf edeyim F76'nın şu anki hali yerine ESO tarzı (singleplayer ilerlenebilecek ölçüde) MMORPG bir Fallout 76 bana daha cazip geliyor, F76 böyle yapılsaymış eğer daha ilk günden alıp oynama isteğim olurdu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ravenholm

    F76 çıktığından beri gelişmeleri hakkında söylenenler haberler her bir şeyi günü gününe takip ediyorum, işte her an (son haftalarda F76 için olanlar yaptıkları açıklamalar vb) bakalım Bethesda daha nasıl batırıp sıvayacak diye kıs kıs gülerek izliyorum. Burada yazılanlara bakılırsa oyun bir şekilde single ilerlemeye izin veriyor her ne kadar npc'siz sadece teyp dinleme üzerinden de olsa eski Fallout'lardan alışkanlığımız çoğu şey hoşumuza gidecek gibi de duruyor, gameplay videolarından bakınca bile "ne güzel ya F4 gibi single olarak ilerlenir F4 sonrası sanki F76 iyi gider" dedirtiyor.

    F76 çıktığı günden beri aklımda şu düşünce var; acaba diyorum F76'yı şöyle The Elder Scrolls Online(ESO) tarzı bir oyun yapsalarmış nasıl olurmuş?.
    ESO'nun oyun dinamiklerini düşünün, devasa oyun haritasında küçüklü büyüklü ulaşabildiğiniz gezdiğiniz her bir noktası özenerek bezenerek yaratılmış dizayn edilmiş (ESO oynayanlar bilir) ESO'daki o atmosfer ortam mekanların yoğunluğu ve en önemlisi Singleplayer olarak bile ilerlemeye izin verecek ölçüde MMORPG tarzı bir havada bir Fallout 76, sizce kulağa çok hoş gelmiyor mu?. MMORPG bile olsa ESO'yu singleplayer ile çok güzel bağdaştırmışlar gayet "The Elder Scrolls" ortamına has görevleri alıyorsunuz görevlerin arka planı çok etkileyici kotarılmış büyük bir senaryo işlenişi sunulmuş bunu hissediyorsunuz. Açıkçası itiraf edeyim F76'nın şu anki hali yerine ESO tarzı (singleplayer ilerlenebilecek ölçüde) MMORPG bir Fallout 76 bana daha cazip geliyor, F76 böyle yapılsaymış eğer daha ilk günden alıp oynama isteğim olurdu.
    F76 yı pek incelemedim ama dediğiniz gibi ESO ya benzer olsa müthiş olurdu bir ESO hayranı olarak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.