Şimdi Ara

Fallout 76 [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
19
Favori
23.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • deuschziger kullanıcısına yanıt
    100 tl ye hak eden bir oyun daha fazla etmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deuschziger

    Teşekkür ederim cevabın için. Son bir sorum daha var.. ben solo takılıyorum genelde.. F76 da solo bir oyuncuya göre ters duruyor zevk verir mi yoksa illa oyun içi arkadaş şart mı?
    Ben de solo takılıyorum, 24 lvl oldum. İleride yüksek lvl düşmanlar vs olursa takım da bulunur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 1050, i5 7300hq, 16 gb ram ile low- medium ayarlada 50-60 fps görebilir miyim ? Fiyatından dolayıda çekiniyorum alırım ilerlerim iadede edemeyip sonralarda düşük fps ile pvp girmek istemiyorum.
  • Oyunu oynayan arkadaşlara ufak sorularım olacak,

    Oyun anladığım kadarıyla kısmen fallout 4 e benziyor..fallout 4 ü rpg olarak değerlendirmeyeceksem eğer rpg-craft öğeli shooter olarak gayet zevkliydi..bu oyunda ki quest yapısı fallout 4 de ki gibi mi acaba..yani ana hikaye ve yan görevlerle dolu çok oyunculu bir oyun mudur ?Aslında kısaca sormak istediğim, bu fiyata değecek bir oyun mu..fallout 4 ü severek oynamış birisi olarak bu oyunu da beğenme ihtimalim yüksek midir ?

    Oyunu istediğim arkadaşla aynı server de oynayabiliyor muyum ?
  • EndOfTheNight kullanıcısına yanıt
    Şuan tam bir fiyat performans oyunu. F4'ü sevdiyseniz bunu da seversiniz. Hatta ben bundan daha çok zevk alıyorum. Aynı serverda oynamak için paralı üye olmanız lazım.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim alacağım galiba, fiyat çok iyi çünkü..keşke paralı server olayı olmasaymış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    hocam çok teşekkür ederim. Sizi biraz daha rahatsız edeceğim :) Sizce 2 eklentini bulunduğu şekilde 119 Tl'ye mi almalıyım yoksa 60 tl civarı olan sadece oyunu mu almalıyım. Ekstra item veriyorsa düşünebilirim ama sadece skinse çokta önemli değil bir oyun parası vermeye değmez diye düşünüyorum.
  • steamdeki fiyatı fena değilmiş ama ölü oyuna yatırım yapma fikri düşündürüyor
  • Dün iki saat olmadan iade ettim. Oynadığım en sönük Fallout oyunuydu. Fallout 4'ün daha da kötüsü.
  • Ölü oyun olduğunu kim söylediysen gitsin kumda oynasın. Çıkışı facia idi ancak şuanki hali Fallout 4 den çok daha iyi ve oynanır durumda.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Oyun teknik açıdan iyi olabilir.. kastım online oyuncu sayısı
  • Türkçe dil seçeneği olsa alıp tekrar şans verirdim ama benim sistemde ciddi performans sorunları yaşatıyor.
  • Online oyuncu sayısı zaten hep belli düzeyde ve diğer oyunculrla pek işiniz olmuyor. Oyunun asıl amacı arkadaşlarınla oynamak. Onun haricinde pvp yok gibi birşey.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    oyun oynayan arkadaşım yok çevremde o yüzden..
  • Gamepass ile geliyor oyun, bugune kadar para vermek istemedim koca bir soru isareti oldugu icin ama denemek ve oynamak icin harika bir firsat olacak. Cevremde birkac arkadasa daha GP ile oynattirmaya calisacagim. Bakalim nasil bir deneyim olacak.

    Arkadaslarla parti seklinde oynama olayi kulaga harika geliyor ama baya bir kotu cikis yapti oyun. Umarim guzel sekilde toplamistir...
  • (Nükleer savaş bombalar patlamalarla tüm dünyanın battığı cehenneme çevrildiği Ekim 2077'den 100-200 yıl sonrası, Fallout 76 için sanırım 25 yıl sonrasıymış)

    Şimdi elin Amerikasının West Virginia'sında Appalachia'larda yaşamış olduğu belli mesajlarına denk geldiğimiz öylesine Türkçe kişi isimleriyle karşılaşmak! oha bu ne? gerçekten inanılmaz bir süpriz oldu bana inanamadım. Yani bu konuda pek bir şey söylenmemiş de şimdiye kadar hiç mi kimse fark etmemiş bunu. Mesela bakın Oyungezer dergisi iki hafta önce Fallout 76’nın proje sorumlusu Jeff Gardiner baş görev tasarımcısı Eric Baudoin ile röportaj yapmışlar güzel bilgiler vermişler okuyun mutlaka, ya dedim keşke arada şakayla karışık bu Türkçe isimlerin hikayesini sorsalarmış bayağı merak ettim nereden akıllarına gelmiş bu isimler ve Türkiye ile bir alakası var mı çok merak ettim valla. https://oyungezer.com.tr/haber/roportaj-fallout-76-wastelanders-ve-otesi-uzerine-bir-soylesi/detay

    Şimdi bazılarınız diyecek bu isimleri araplar olsun tüm müslüman dünyası olsun kullanıyor diyecekler de yani olsun be ya, hem bence tamamen çevremizde karşılaşabileceğimiz öylesine sıradan gayet Türkçe isimlerden sayılır bunlar ee yani bir düşünsenize ne arar la elin Fallout 76'sında Osman T. ile Mustafa R. :)

    Konum veriyorum F76'da bir uğrayın araştırın bakın bakalım sizler ne düşüneceksiniz:
    WATOGA şehrinde ATOMIC MINING SERVICES binasında çevresinde SUPER DUPER MART marketi Watoga şubesinde PC Terminal mesajlarında denk geldim. - A.M.S. IntraMail, 24.10.2076, Subject: Hey Stranger! - Mustafa R. ile Osman T. arasında geçen bayağı uzun mesajlaşmalar var inceleyin kendiniz görün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 7 Temmuz 2020; 9:26:56 >




  • Çoğunluğun aksine fallout 4'ü sevmiş biri olarak fallout 3ü oynadığımdan beri keşke online loot yapmalı yarı steampunk post apokaliptik bir fallout benzeri online oyun çıkarsınlar istemişimdir. Lootladığımız ya da isteğimize göre craftladığımız silahlarla open worldde gezdiğimiz ev fabrika bilimum yerleri gezip loot yapıp onlarla craft yaptığımız görevleri skyrim tarzı küçük hikayeler içeren(witcher biraz ağır kaçar) bir oyun hayal ederdim. Fallout 76 duyurulduğunda tam hayalimdeki oyun dedim taa ki eski grafik motorunun kullanıldığını ve oyunda npc olmadığını öğrendiğime kadar. Fallout ve elder scrolls serilerini severek oynamama rağmen 20 saniyede bir loading girmesi çok canımı sıkıyordu. F76 çıktığında bayağı bir takip etmiştim ama maalesef yetersiz bulmuştum. Son zamanlarda gelen güncellemelerle yeniden canlandığını gördüm ve ilk zamanlarda oyun çok pahalı olduğu için almadım. Ama şimdi 60 tllere düşmüş steamde. Aklımı çelmeye başladı yeniden. Aynı hisleri Sea of Thieves için de beslemiştim fakat ilk çıktığında almayıp steame gelince aldım ve iyi ki almışım diyorum. Bir kaç sorum var ben post apokaliptik oyunlari hep solo oynamayı severim lone wanderer tarzı oynamak hoşuma gidiyor. F76da da bastan sona kadar solo oynanabiliyor mu yoksa illa bir takım lazım oluyor mu? Npcler geldikten sonra görevler ne durumda? Dişe dokunur hikayeli görevler geldi mi? Ve son olarak da benim yari külüstür fx 8350 rx 570de medium ayarlarda 60 üstü alabilir miyim sizce? Yaz indirimleri bitmeden almak istiyorum ama hem performans hem içerik anlamında bu sorulara cevap almadan almak istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlardan cevaplar bekliyorum uzun ya da kısa yazmanız farketmez merakla okuyacağım.

    Özet: oyun baştan son seviyelere kadar solo oynanabiliyor mu? Fx 8350 rx 570de medium civarı 60 üstü fps alabilir miyim? Görevler ne durumda dişe dokunur hikayeli görevler eklendi mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 7 Temmuz 2020; 0:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smalhero

    Çoğunluğun aksine fallout 4'ü sevmiş biri olarak fallout 3ü oynadığımdan beri keşke online loot yapmalı yarı steampunk post apokaliptik bir fallout benzeri online oyun çıkarsınlar istemişimdir. Lootladığımız ya da isteğimize göre craftladığımız silahlarla open worldde gezdiğimiz ev fabrika bilimum yerleri gezip loot yapıp onlarla craft yaptığımız görevleri skyrim tarzı küçük hikayeler içeren(witcher biraz ağır kaçar) bir oyun hayal ederdim. Fallout 76 duyurulduğunda tam hayalimdeki oyun dedim taa ki eski grafik motorunun kullanıldığını ve oyunda npc olmadığını öğrendiğime kadar. Fallout ve elder scrolls serilerini severek oynamama rağmen 20 saniyede bir loading girmesi çok canımı sıkıyordu. F76 çıktığında bayağı bir takip etmiştim ama maalesef yetersiz bulmuştum. Son zamanlarda gelen güncellemelerle yeniden canlandığını gördüm ve ilk zamanlarda oyun çok pahalı olduğu için almadım. Ama şimdi 60 tllere düşmüş steamde. Aklımı çelmeye başladı yeniden. Aynı hisleri Sea of Thieves için de beslemiştim fakat ilk çıktığında almayıp steame gelince aldım ve iyi ki almışım diyorum. Bir kaç sorum var ben post apokaliptik oyunlari hep solo oynamayı severim lone wanderer tarzı oynamak hoşuma gidiyor. F76da da bastan sona kadar solo oynanabiliyor mu yoksa illa bir takım lazım oluyor mu? Npcler geldikten sonra görevler ne durumda? Dişe dokunur hikayeli görevler geldi mi? Ve son olarak da benim yari külüstür fx 8350 rx 570de medium ayarlarda 60 üstü alabilir miyim sizce? Yaz indirimleri bitmeden almak istiyorum ama hem performans hem içerik anlamında bu sorulara cevap almadan almak istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlardan cevaplar bekliyorum uzun ya da kısa yazmanız farketmez merakla okuyacağım.

    Özet: oyun baştan son seviyelere kadar solo oynanabiliyor mu? Fx 8350 rx 570de medium civarı 60 üstü fps alabilir miyim? Görevler ne durumda dişe dokunur hikayeli görevler eklendi mi?
    BETHESDA kendi oyunlarında çoğu konuda çoğu şeyi batırıyor eline yüzüne bulaştırıyor illallah ettiriyor sinirden klavyeyi mouse'u kırasın geliyor ama amma velakin çoğu şeyde de işini o kadar iyi kotarıyor başarıyor ki RPG/FPS oyun olayını o kadar iyi o kadar özel şekilde beceriyor ki insanı oyunlarına bağlamasını bağımlılık yapmasını delice sevdirmesini de iyi biliyor_: Prey, Wolfenstein serisi, Dishonored, Fallout 3, Fallout 4, Fallout: New Vegas, TES: Oblivion & Skyrim, TES Online (ESO), Fallout 76 işte böylesi "aşk & nefret" ilişkisi doğuracak yegane başyapıt BETHESDA oyunları.

    Şimdi @Smalhero şöyle dedin beni kalbimden vurdun: "Bir kaç sorum var ben post apokaliptik oyunlari hep solo oynamayı severim lone wanderer tarzı oynamak hoşuma gidiyor".
    Bende aynen böyle bu tarz takılıyorum tüm oyun hayatım %100 anlamda tamamen böyle, yani konusu çok iyi işlenmiş süslenmiş senaryo karakterlerle benzenmiş tamamen SinglePlayer Solo dahil olacağım oyunlar. Sen hiç F76 & TESOnline isimlerinden Online oyun MMORPG oyun olmasından korkma parası neyse ver al bu oyunları bak keyfine. Mesajında da söylediğin gibi aynı öyle baştan sona senaryo eşliğinde Solo Singleplayer(SP) keyifle oynarsın. Wastelander güncellemesiyle F76 zaten ele avuca gelen bir oyun oldu oyun kendi ruhunu buldu bol bol Single görevler var (tabii ki görevleri online friend gurup guild her türlü de yapabilirsin). Hikayeli görev içlerinde her oyunda olduğunu gibi dişe dokunan sağlam konulu olanları da var klasik öylesine getir-götür görevleri de var bunlar canını sıkmaz merak etme. Yalnız şu da bir gerçek ki F76'nın senaryo görev karakter işleyişinden bir Fallout 3 bir F.: New Vegas kalitesi beklememelisin bunu bilerek oyna. Bak yalnız TES Online (ESO) böyle değildir işte, ESO özellikle de TES: Oblivion & Skyrim'den gelenlere hakkını veren istekleri karşılayan harika bir oyun olmuş.

    Bu arada Nvidia + Intel'ci sayılırım AMD FX 3850 RX 570 hangi işlemci + ekran kartı kombinasyonuna denk geliyor bilemedim. Sana şöyle söyleyeyim Fallout 76 veya TES:Online(ESO) full grafiklerle (High, Very High, Ultra seçili) 1080p 60Hz olarak 16 gb DDR3 RAM - i5 4670 3.40Ghz işlemci - hatta 2 GB GTX 770'de gayet temiz oynanıyor nadiren kasılma yaşanıyor hiç dert değil bu denendi onaylandı. '2 GB ekran kartı mı? o ne ya' diyebilirsin o zaman sana (grafikler 1080p High-Ultra seçili) en düşük 6 GB GTX 1060 ayarında bir kartın olsun bunu önereyim sen anla. Medium ayarını sormuşsun da yani sanmıyorum FX 3850 RX 570 bir sorun olmaz herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 7 Temmuz 2020; 15:59:51 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Öncelikle uzun uzadıya cevap verdiğin için teşekkürler dostum. Benim aslında multiplayer coop oyunlarla aram iyidir severek de oynarım bu tür oyunları ama özellikle Bethesda'nın oyunlarında nedense solo oynamak çok daha hoşuma gidiyor. Her oyunda neredeyse arkamıza bir companion takıyorlar ama o companionlar geldiği gibi geri gönderiyorum. ESO'yu 1000 saat civarı oynadım hem görevleri hem de oyunun geri kalanı çok çok iyi, uzun bir süre mmorpg açlığımı bastırdı diyebilirim. Oyunu, end game contentleri dahil oynadım ve aşırı zevk aldım. Fakat bilgisayarım bozulunca 1 sene kadar ara verdim ve o arada birçok dlc, chapter çıkınca bırakmak zorunda kaldım çünkü hem seviye olsun hem itemler olsun geri kalmıştım bidaha dlclere bir ton para verip grind yapmak zor geldi. Fallout 76'yı da alıp deneyeceğim en kötü fps sorunları olur ya da beğenmezsem iade ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.