Şimdi Ara

Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
18
Favori
19.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Indra128 I kullanıcısına yanıt

    Yok canım merak etmiş olabililirsin normal


    Örnek olarak söylüyorum mesela Salı akşamı oturdum pc çeviriye başlarken saate bakıyorum mesela 3 saat çeviri ile uğraştım kayıt ediyorum onu F76 değişiklik not defterim var oraya neyse çarşamba oturdum 2 saat daha uğraştım yazdım etti 5 Perşembe oturdum saat 22:00 bir baktım saat 02:00 olmuş hemen çeviriyi bırakıp paketlemeye geçiyorum saat geç oldu diye paketleyip yayınlıyorum bakıyorum toplam olmuş 10 saat toplam saatin üstüne ekliyorum bu şekilde yani.


    Daha önce serbest yazılım işleri yapardım saat usulü yapardık oradan alışkanlık  

  • XANTOS-07 kullanıcısına yanıt

    Çeviri için teşekkürler yeniden. Her zaman eleştirecekler anlayamadıkları için. Sayende anlayarak oynuyoruz oyunu yoksa tıkla geçle olacak oyun değil.

  • Şuan Fallout 76 için en iyi çeviri bu mu arkadaşlar?
  • Nexus'da yazmıştım bilgilendirme için teşekkürler eksik olmayın, altyazı yoğunluğu konusunda böylesi devasa bir oyuna hem de bir 'online/multiplayer' oyun için uğraşmanızı takdir ediyorum elinize gözünüze sağlık diyorum. Benim için F76'nın Türkçe olması en az Fallout 4'ün TES: Skyrim'in The Witcher 3'ün Türkçe olması kadar önemli, en azından F76'yı da Singleplayer/solo oynamak hemde Türkçe ayrı bir güzel oluyormuş haliyle görev açıklamaları/konuşmalar etrafta bulunan notlar mektuplar pc.terminal yazıları okumak oyun zevkini arttırıyor.


    Az önce yamayı denedim gayet sağlam durumda. İlerideki yama güncellemelerinizde bakarsınız diye bazı İngilizce kalmış görev açıklamaları yerlerini ekran görüntüsüyle buraya bırakayım. Örneğin F76 Vault'un güneyinde (Gilman Lumber Mill) kalan yerde Help Responders: A Better Tomorrow görevleri konuşmalar yazı notları böyleydi. F76: Atlantic City ile Nuka World On Tour'da birkaç yerde İngilizce kalmış yazılar vardı. Bir de binaların kapılarında giriş/çıkış yaparken o mekanın ismini yazması gerekirken sadece BOS RECLAIMED şeklinde gösteriyor.


    Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri]


    Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri]


    Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri]


    Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri]

    ---

    @Psikotrex

    Her ne kadar F76 için bu kadar kapsamlı doğru düzgün başka yama var mıdır hiç araştırma ihtiyacı duymadım sanmıyorum böylesi yoktur, ve evet en olması gerektiği gibi en güzel F76 Türkçe yaması budur diyebilirim. Genel çeviri yüzdesi içinde haliyle eksik kalan yerler translate/makine çeviri yazılar cümleler vb olabiliyor fakat çok az karşılaşıyorsun pek dert olmuyor öyle..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 2 Mayıs 2024; 21:36:3 >




  • oyun sunucusundan bağlantı kopuyor uyarı gelip oyundan çıkıyor oyun bu günden beri neden olabilir sorun yaşayan varmı acaba

  • azt06 kullanıcısına yanıt

    Bir sorun gözükmüyor. Bağlantılarını kontrol et istersen.

  • herkese selamlar ben de yeni fallout 76 oyununu oynamaya başladım ama bir sorum olacaktı. İnternetten Power armor stations planının satıldığı yerlere wikiden bakıp gittim ama hiçbir yerde bulamadım. Önerisi olan var mı? bir de türkçe yama oyun güncellemesinden sonra sorun çıkarır mı?

  • imcanercetin İ kullanıcısına yanıt

    Güç zırhı konumları (Fallout 76) | Serpinti Wiki | Fandom - Buradan bir çok Power Armor [Güç Zırhı] Gövde konuma ulaşabilirsin. (sayfada baya aşşağıya inersen çok fazla zırh ve konum mevcut)


    Türkçe yama dan sonra güncelleme gelir ise oyun orjinal haline geri döner bir sıkıntı yaşamazsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 10 Mayıs 2024; 12:28:9 >
  • Herhalde bir kaç gün önce güncelleme gelmiş benim Türkçe yama uçmuş. Hemen indiriyorum tekrar çok iyiydi. Yapan cennetlik.

  • Yamaya lafım yok yapanında eline emeğine sağlık ama yamadan dolayı karakter hareket etmiyor. Bunu başka yaşayan var mı?
  • TaNy53 T kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir mod kullanıyorsan belki çakışıyordur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 11 Mayıs 2024; 8:56:58 >
  • XANTOS-07 kullanıcısına yanıt

    Modsuz oynuyorum. Başka kimse bu sorunu yaşamıyorsa sorun benim cihazda olabilir umarım çözerim teşekkürler Gelişme: Karakter mekan içlerinde hareket etmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNy53 -- 11 Mayıs 2024; 17:43:51 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.