Şimdi Ara

Fan dönüp duruyor, görüntü yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Dün laptopun bios' u çökmüştü ve forumdan bir arkadaşın yardımıyla cmos pilini çıkarıp bi süre bekledikten sonra takarak sorunumu halletmiştim.

    Ancak makinayı kapattım ve bir kaç saat sonra çalıştırdığımda ekrana yine görüntü alamadım. Laptopu söktüm tekrar ram değiştirdim farklı slotta denedim, işlemciyi çıkarıp geri taktım, ısısını kontrol ettim herşey normal gibi. Ancak makineyi açtığım zaman fan 1 saniye dönüyor ve power ışığı yanıyor sonra ikisi birden duruyor. 2 şer saniye arayla bu sürekli devam ediyor. Kısa devre falan olabilir mi diye düşüntüm kartı söktüm yuvaya geri taktım arada kablo vs. hiç birşey kalmadı ancak sorun hala devam ediyor. Yani özetlemek gerekirse notebook çalışıyordu ancak yalnızca görüntü vermiyordu. Makineyi söktüm ancak şuanda anormal bir şekilde fan dönüp duruyor sürekli. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Hayırlı forumlar..







  • Yok mu yardımcı olabilecek biri arkadaşlar?
  • birçok sebebi olabilir bununla alakalı daha detaylı test yapmanızda fayda var. cihazınızın marka modelini işlemcisini belirtirseniz buradan yardımcı olmaya çalışırım.
  • Compaq Presario CQ57 serisi hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.