Şimdi Ara

Far Cry 3 Bilgisayar Kapanma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık yarım saat önce Far Cry 3'ü indirdim ve heycanla oynamak icin oyuna girdim. Optionsdan otomatik high olarak ayarlamış bütün grafik ayarlarını. Oyunun başındaki video geldi izliyorken iki sefer de aynı kısımda sorun çıktı. İlk o kısım da takıldı ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekti. İkinci deneyişimdi aynı kısımda kasaya gelen elektriğin tamam mı kesildi. Bilgisayar kapanınca sorun donanımsal olabilir diye düşünüp ısıya baktım ama ısı normaldi.

    Bilgisayarımın özellikleri

    Amd FX-8320 (8çekirdek işlemci) 8 GB (Ram) Radeon HD7870 (ekran kartı) 600W Coolmaster K-350 kasa var.

    Soğutma sistemlerim gayet iyi. İşlemci soğutmam Contac 16, ekran kartının da kendi soğutması var onun dışında benim taktığım fanlar var.

    Başka hiç bir oyunda bu sorunla karşılaşmadım. AC 3 ve Skyrim gibi oyunları yüksek performansda oynuyorum.

    Bu sistemi daha 2 gün önce pazartesi günü topladım makine çok yeni. Win8 64 Bit kurulu.

    Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler







  • İndirdiginiz oyun win8 uyumlumu birde indirdiginiz korsansa başka deneyiniz ondanda olabilir.Donanımsal olarak sorun yaşamıyorsunuzdur tahminen.
  • Oyun korsan fakat internette gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlarda Orjinal olmasına rağmen aynı sorun cıkmıs. PSU dan kaynaklı olabilir mİ? ya da powerdan yine denedim tamamen kapıyor bilgisayarı
  • Bence donanımla ilgili bir durum yok arkadaşım. Sorun indirdiğiniz oyun sürümüyle alakalı başka bir sürüm yükleyin. Mesela ben Deluxe Edition sürümünü indirdim hatalı, açılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.