Şimdi Ara

Far Kasası Onarılamaz Bir Parça mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, bir süredir araç bölümlerini işgal ediyorum. Maalesef bir kaza geldi başıma; sbm, servis, sigorta, eksperler ile ilgili tüm acımasız şeyleri gördüm tüm mağduriyetleri yaşadım.

    Yaşadığım tüm olumsuzluklarla işi gücü bıraktım bir haftadır hakkımı arıyorum. Bir haftadır yazılı veya sözlü olarak mücadele ettiğim tüm kanallar şöyle: Donanımhaber, Şikayet Var, Anadolu Sigorta, Can Otomotiv, Peugeot Türkiye, AutoKing, K2Eksperlik.. gidiyorda gidiyor.

    Artık aracımın teslim gününe geldi, el birliğiyle o kadar yıldırdılar ki beni; haklıyken haksız durumda olduğumu kabullenmeye başladım, çamurluğumun değiştirilmesini kabullendim.. sadece içime sinmeyen bir şey var sapasağlam farım değiştirildi. Ve bu farın parça fiyatı için 1200TL lira fiyat eklenmiş aracımın hasarına. Toplamda ise 3000TL hasarım varmış, lanet olsun yetkili servise bir daha hayatta gitmem ama her şeyi geçtim şu farın göz göre göre değiştirilmesine içim el vermiyor.

    Yazının sonunda gördüğünüz resimlerden de anlayacağınız üzere hasar yalnızca çamurlukta bir göçük, bunun değişimi bile şaibeli iken sapasağlam far değişmiş. Araba piyasasının içinde bulunan arkadaşım sağını solunu kontrol ederken kaputu kaldırdı bende o esnada resim çektim. O da kontrol ettiğinde far sağlamdı ayakları bile sağlamdı dedi.

    Bugün sigorta firmama başvurdum, K2Eksperlik firmasından bir eksper bana açıklama yapmak için aradı. Onunla konuştuk bu karar Autoking Maltepe şubesi tarafından verildi dedi. Autoking Maltepe şubesi ile konuştum, onlarda farın kasası çatlamıştı orası gözle görebileceğiniz bir yer değil, biz bu tarz durumlar için onarıma gitmiyoruz sağlıklı değil dedi. Ben arabanın içinden o kadar anlamadığım için anladım diyip kapattım. Sonuç olarak arabama 1200TL daha hasar eklendi.

    Ben artık gerçekten yıldım arkadaşlar, bir yerlere varabileceğimi ve haklı olduğumu düşünen varsa yönlendirsin lütfen. Eğer yoksa bu parayıda gözden çıkartıp berbat bir kasko sigorta siciliyle ve şişirilmiş hasar ile arabamı kullanıp susmaya devam edeceğim.

    Far Kasası Onarılamaz Bir Parça mı? Far Kasası Onarılamaz Bir Parça mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 21 Temmuz 2017; 13:50:19 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.