Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
309.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quadran123

    arkadaşlar titanıum edition indirebileceğim bi site varmı lütfen yardım edinn

    youtube da makro müfettiş isminde bir kanal var tavsiye ederim orda herşeyin nasıl yapılacağı videolar ile anlatılmış.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dizemen

    Hocam çok teşekkürler Kuhn SPV Confort aracı haricinde yükleme aparatı varmıdır 2 tane helezon indirdim ancak samanı alıyor anca direk yok ediyor arkasından vermiyor tavsiye edebileceginiz bir mod varmıdır

    yok etmiyordur, bazı yükleyici modlar belirli bir miktarı kapasitesine hapsediyor, altına uygun bir trailer ile yanaştığın takdirde boşaltmayı yapacaktır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quadran123

    merhaba arkadaşlar bende farming similatör oynuyorum koyunlara bakmak istiyorum ama ot toplayamıyorum bi yardımcı olurmusunuz

    şu video sana yardımcı olur..

  • Beyler acil yardım lütfen.
    Playstore dan FS Titanyum Edition alsam(60tl lik) Ana oyuna gerek olu mu oynamak için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çimen ektiğim tarladan hasat yaptım. Ardından buğday ekmek istedim ama hire worker ekim yapmadı, cultivator ve pulluk da işe yaramıyor. Tarlaya başka ürün ekemez miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CorsaD2011

    Çimen ektiğim tarladan hasat yaptım. Ardından buğday ekmek istedim ama hire worker ekim yapmadı, cultivator ve pulluk da işe yaramıyor. Tarlaya başka ürün ekemez miyim?


    Pullukla tarlayı geçmen lazım yeni ekin ekebilmen için .Pulluğun çalışabilmesi için pulluğa bindiğinde O tuşuyla modu değiştirmen lazım o zaman tarlayı ekilebilicek hale getirir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    quote:

    Orijinalden alıntı: CorsaD2011

    Çimen ektiğim tarladan hasat yaptım. Ardından buğday ekmek istedim ama hire worker ekim yapmadı, cultivator ve pulluk da işe yaramıyor. Tarlaya başka ürün ekemez miyim?


    Pullukla tarlayı geçmen lazım yeni ekin ekebilmen için .Pulluğun çalışabilmesi için pulluğa bindiğinde O tuşuyla modu değiştirmen lazım o zaman tarlayı ekilebilicek hale getirir.

    Teşekkür ederim. O harfi ile allow field yaptım ve tarlayı sürebildim.




  • Rica ederim iyi oyunlar.
  • Beyler acil yardım lütfen.
    Playstore dan FS Titanyum Edition alsam(60tl lik) Ana oyuna gerek olur mu oynamak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsfani

    Beyler acil yardım lütfen.
    Playstore dan FS Titanyum Edition alsam(60tl lik) Ana oyuna gerek olur mu oynamak için.


    http://www.playstore.com/#!/oyun/farming-simulator-2013-titanium-edition

    Ana oyun içinde
  • Şu harvester'ların doluluk oranını gösteren bir mod vardı. Adını bilen varmıdır? Diğer işlerle uğraşırken harvesterın kapasitesi dolup stop ediyor makine.
  • Arkadaşlar Fs 2011 var bende. Modlar eskiden atınca oyunda gözüküyor ve kullanıyordum. Şimdi atınca rar şeklinde, oyunda gözükmüyor. Klasör şeklindede attım gene gözükmedi. Varsa çözebilen yardmcı olabilirmi
  • CAT paketini kullanmayan varsa mutlaka denesin, adamlar gerçek dikiz aynasından güneşliğine kadar titizlikle modellemişler. Baya ayrıntılı araçlar. Oyunumdan SS'ler. Göstermediğim bikaç aracı daha var store da.












    Mod link:
    http://www.modhoster.com/mods/cat-fleet
    http://www.modhoster.com/mods/cat-lexion-590r-580r



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 1 Nisan 2014; 22:06:11 >




  • Bugün HagenstedtXXLv2 haritasında yeni bir serüvene başladım. Oyunun çabuk monotonlaşmaması için belli kurallar dahilinde oynayacağım Oyuna hard seviyesinde başladım bir de ne göreyim yeni harita bana hiç bir ekipman vermemiş! Hemen bankaya koştum kredi başvurusunda bulundum, çiftliği ipotek ettireyim derken yeni bir şok daha! zorluk seviyesinden dolayı bankaya zaten 150bin dolar borçluymuşuz. Yalvar yakar 50bin dolar daha borç alabildim ve tuttum marketin yolunu. Ekipmanlara bakarken bir taraftan da hesap cüzdanımı kontrol ediyorum. Sıkı bir pazarlıktan sonra;

    1 adet CK-5


    1 adet Ursus C-45


    ve basit bir damper alabildim. Resmen nostalji yaşıyorum şuan, biçerdöverin maksimum hızı 8mp/h Traktörün sesi ise muazzam çalıştırıp yerinden kalkabilmesi için 3 saniye bekliyorum Oyunda Tab tuşunu yani ışınlanma kullanmıyorum kesinlikle, bir yerde bisiklet modu görmüştüm o ucuzdur onu bulmaya çalışacağım.



    Bu da borcum. Banka yakın zamanda kapıma dayanmazsa ne ala :)




    Devamını oynadıkça eklerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaddazam -- 2 Nisan 2014; 2:16:25 >




  • Traktörümü alır almaz doğruca işe koyuldum, malum borç gırtlakta. İlk işim siloları gezmek oldu ama tabi ki tam takır kuru bakır depolar. Oradan hüzünle ayrılırken gözüm benim tarlaya takıldı. Geçen sezondan ekilmiş olan buğdaylar olgunlaşmış ve hasat zamanı gelmişti, biçerdövere hemen bir adam bulup yola koyulduk.

    Bizim yadigar garajdan çıkarken





    Bu arada farketmişsinizdir her ne kadar eski bir biçerdöver olsada arkasına modüler bir yuvarlak balya aparatı takabiliyoruz, açıkçası bu beni sevindirdi. Ekstra maliyetlerin azalmasına kim sevinmez ki



    Mahsulü topluyoruz



    İlk balyamızı elde ettik ama bir sorun var! Bunu nasıl nakledicez? Frontloader almaya ne imkan var ne de şuan zamanı. Denemelerim sonunda kas gücünün oyunda da işe yaradığını gördüm. Koştura koştura balyayı yuvarlayarak kenara ittim. 1,20 Hektarlık tarladan 3 balya saman çıktı. Şimdilik kenarda dursun bunlar zararı yok.






    Neredeyse toplam 18tonluk bir buğday mahsülümüz oldu. Allah bereket versin diyoruz.



    Derken buğdayın piyasa fiyatlarına bakıyorum ve sevincim kısa sürüyor. Buğdayın fiyatları yükselmiş olduğu halde en yüksek alıcı, tonunu 311dolar dan alıyor. Yani bizim bir günlük uğraşımızın karşılığı 5600 dolar ediyor. Bankaya var 200bin dolar borç, acil tırmık,pulluk,tohum ekim makinesi alınması lazım. Ne olacak bu çiftçinin hali :(




    Bu arada resim formatını jpeg yapınca resimlerin kalitesi acayip düştü. Oyun içinde şunlardan 10kat daha iyi gözüküyor grafikler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaddazam -- 2 Nisan 2014; 2:27:13 >




  • biçerdöverin arkasına balya aparatını takınca mahsülü depolamayıp balyaya sayıyordu, sanırım bendeki hatalı sürümü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 2 Nisan 2014; 8:06:27 >
  • Selam, arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacaktı, bir arkadaşımla Farming simulator almayı planlıyoruz ancak farming in hangi sürümünü almamızı tavsiye edersiniz acaba titanyum editions mu yoksa normal mi ? Normal farming ile titanyum editions arasındaki farklar v.s nelerdir?
  • Hasatı yaptıktan sonra ekim için hazırlıklara koyuldum. Bize yine mağazanın yolu gözüktü. Elde 35.000 dolar gibi bir rakam varken tırmık,gübreleme ve tohumlar için ekim makinesi almam gerekiyordu. Araştırmalarım sonucu fiyat/performans ürünü olarak şunları aldım.





    Ayrıyetten tek traktörle işlerin zorlaşacağını düşündüğüm için bir tane Bührer RP-21 almaya karar verdim.
    Fakat sonra keşke 4-5bin daha fazla verip önden de aparat takabileceğim bir makine alsaymışım dedim.




    Tarlamızı sürüyoruz.



    Sürme işlemini işçiye bırakırken ben de ursus'un koltuğuna oturup diğer parçalar ile işçinin arkadasından gübreleme yapayım dedim,
    dedim demesine ama başka kötü bir haber de burdan geldi. Ursus'un modeli fi zamanından olduğu için gübreleme ve ekim makinesine monte edilemiyordu. Bu işlerimizi çok fena zora sokacaktı. Tek traktörle kala kalmıştım şuan.



    Yapacak birşey yok tek traktörle artık koşturacaktık her yere, yeni traktör alayım desen nereye alıyorsun 6,500dolar kaldı cepte, daha bunun gübre,tohum ve işçi ücretleri var. İflas etmeden şu dönemi atlatabilsek çok şukela olacak.




    Tarlamızın verimini artırmak için gübreleme yapıyorum, işçiye veremediğim için iş başa düştü. Lakin gübre makinesinin deposu bir tarlayı gübreleyecek kadar bile gübre stoklayamıyor. Mecburen git-gel yapıyoruz.





    Son olarak buğdaylarımızı ekiyoruz bakalım.




    Öğlen 12:33'de başladığımız ekim işi akşam 21:30'da bitti oyun hızının yavaş olmasına rağmen. Bakalım ne kadarlık bir mahsül alıcaz.




    Güneş batarken artık bizde evimize dönüyoruz. Bugün bayağı yorulduk. İnşallah bu yorgunluğun karşılığını hasat da alırız.










  • Bende olmadı hocam böyle birşey, bug olmuş olabilir dediğiniz gibi.
  • Arkadaşlar Vaktim çok yok onun için direkt para hilesini kullanıp oyuna başladım oyunu çok seviyorum şu meşguliyetim biterse(sınav) oyunun orjinalini alıp multi de DH ailesi olarak sizlerle öğrenmeyi düşünüyorum muhtemelen Farming simulator(14 veya 15) te olur bu:D

    durumumu bir cümleyle özetliyorum;

    Bana ait olan bir Porche marka arabam var ama ehliyetim yok

    her türlü imkanım var ama ne yapacağımı bilmiyorum..

    ilk verdiği tarlayı temizleyip gerekli işlemleri yaptım şimdi patates ektim ve sonrasında ilaçladım

    çim balyası nasıl yapılıyor??
    ineklere yem yapmayı aşama aşama biri resimle anlatabilir mi??
    tarlalara patates ten başka bir şeyi nasıl ekebilirim

    ektiğim ürün için zamanı nasıl kullanmalıyım(hızını mı arttırmalıyım benbaşka şeylerle uğraşmalıyım)

    yardımcı olursanız teşekkürler




  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.