Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.868
Cevap
19
Favori
97.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar suni gubre yi nerden dolduruyoruz ya. tarla tapan yarım kaldi.cocuklar evde ac bekliyor bi yardım edin.
  • Store'da üstte en sağdaki menüleden aşağıya gelin palletlere geliyorsunuz oradan satın alınıyor palet şeklinde.
  • Farming Simulator [PC ANA KONU]
    Bende diyorum köpek nerede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    arkadaslar suni gubre yi nerden dolduruyoruz ya. tarla tapan yarım kaldi.cocuklar evde ac bekliyor bi yardım edin.
    Market ekranında yukarıdan 4. sekmede yani Nesneler kısmında ''Büyük Torbalar'' var. Orda Katı Gübreleyici BigBag var. Sıvı gübre içinse yine Nesneler kısmında ''Paletler'' var. Ordan gübre tankı alabilirsiniz.

    Benim merak ettiğim bu resimde işaretlediğim 4 alet de aynı işi mi görüyor ? Bir de neden Kültivatörün ismine Pulluk diye çevirmişler anlamadım

    Farming Simulator [PC ANA KONU]




  • arkadaşlar allah rizasi icin kreç i hangi cihaz atiyor ve kreç i nerden aliyoruz.oyun tam kanser ya.yayıncılarda sovuyor cok kanser yapmişlar.
  • Farming Simulator [PC ANA KONU]
  • arkadaslar bişey sormak istiyorum.ben iş aliyorum gorev aliyorum sonra aldıgım gorevi işci ye veriyorum.para kazaniyormuyum kazanmiyormuyum bilmiyorum.sizce mantıklı bi para kazanma yontemimi?
  • Oyundan bir kaç kare

    Farming Simulator [PC ANA KONU]Farming Simulator [PC ANA KONU]




  • Muhtemelen kârı yari yariya belki daha fazla dusurecegi icin geriye pek birsey kalmayacaktir. Hem oyunun baslangicinda tarlalarida surdukten, ektikten sonra yapacak is de kalmiyor gorevler o konuda da iyi oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

    Muhtemelen kârı yari yariya belki daha fazla dusurecegi icin geriye pek birsey kalmayacaktir. Hem oyunun baslangicinda tarlalarida surdukten, ektikten sonra yapacak is de kalmiyor gorevler o konuda da iyi oluyor.
    hocam parmakla tuslara basmaktan parmaklar nasır bağlar valla.hem sabahtan beri onu test ettim. 1 k anca gidiyor.yinede karlı iş.hele hele gubreleme tarzı iş yaptiginizda daha karli .aracı gotur işciye ver bitirdiginde otomatik duruyor.para cep te.. sizin ilerleme hızınız kac hocam. ben suan icin 5 kullanıyorum.
  • arkadaslar tarlalar nerden satın aliniyor?
  • map'i açıp herhangi bir tarla numarasının uzerıne tıkladığında satın al seçenegi cıkıyor. ESC basıp map i oradan açmalısın.
  • arkadaslar herkesin gorusu hilesiz bu oyun kesinlikle oynanmaz.yada coooook uzun surer diyorlar kaliteli ekipmanlar filan.sizcede oylemi? dosyalardan para hilesi yapmak istemiyorum ama 2 gundur de hic para kazanamadım.cok acaip bi oyun olmus.
  • Bence oyun çöp olmuş. Kesinlikle oyunda para/ekipmna dengesini kaybetmişler. Ayrıca sürüş fizikleri rezalet bir hal almış. Biçerdöverlerde gaza basıyorum anlamsız bi patinaj atıyor. Evet 12 13 ton alet burnout yapıyor çok mantıklı tebrikler. Ve tabiki arayüzde berbatlıktan nasibini almış, açıklama eksiklikleri hat safhada. Yahu ekonomi tablosunu açıyorum ürünlerin ikonları var isimleri yok. Hangisi balya bulana kadar canım çıktı.

    Sonuç olarak alacak arkadaşlar hiç bulaşmasın gidin direk FS 17 Platinum alın çok daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    arkadaslar herkesin gorusu hilesiz bu oyun kesinlikle oynanmaz.yada coooook uzun surer diyorlar kaliteli ekipmanlar filan.sizcede oylemi? dosyalardan para hilesi yapmak istemiyorum ama 2 gundur de hic para kazanamadım.cok acaip bi oyun olmus.
    Hile yapınca da bu sefer amacınız kalmayacak, yaptığınız işler daha sıkıcı hale gelmeye başlayacak. Başlarda tek düze iki tarlayı ek-biç şeklinde ama para kazanmaya başladıkça daha tatlı oluyor. Benim 9 saat olmuş sadece ilaçlama aleti ve traktöre ön yükleyici alabildim yeni. Tohuma ve ilaçlara çok para gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oKsyqeN

    Bence oyun çöp olmuş. Kesinlikle oyunda para/ekipmna dengesini kaybetmişler. Ayrıca sürüş fizikleri rezalet bir hal almış. Biçerdöverlerde gaza basıyorum anlamsız bi patinaj atıyor. Evet 12 13 ton alet burnout yapıyor çok mantıklı tebrikler. Ve tabiki arayüzde berbatlıktan nasibini almış, açıklama eksiklikleri hat safhada. Yahu ekonomi tablosunu açıyorum ürünlerin ikonları var isimleri yok. Hangisi balya bulana kadar canım çıktı.

    Sonuç olarak alacak arkadaşlar hiç bulaşmasın gidin direk FS 17 Platinum alın çok daha iyi.
    Kesinlikle katılıyorum.
  • Vallahi ben fs17'den yola cikarak cok bosa zaman kalir diyordum tarlalari ektikten sonra ama soyle bir sey var yeni oyunda ot belasi eklendigi icin benim tarlada %100 olmus mesela urunden %20 dusuk alacagim sonuc olarak yardimci mantikli olabilir, benimde normal 5 dun bir gorevde yaklasik 2 bucuk saat tarladan patates topladim 15 bin euro verdi görevler zor ama kitleninde bunu istedigini biliyorlar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

    Vallahi ben fs17'den yola cikarak cok bosa zaman kalir diyordum tarlalari ektikten sonra ama soyle bir sey var yeni oyunda ot belasi eklendigi icin benim tarlada %100 olmus mesela urunden %20 dusuk alacagim sonuc olarak yardimci mantikli olabilir, benimde normal 5 dun bir gorevde yaklasik 2 bucuk saat tarladan patates topladim 15 bin euro verdi görevler zor ama kitleninde bunu istedigini biliyorlar,
    hocam kreç,yabani ot,ve belki gubrelemeyi kapat.sıfırdan ve hilesiz başladıysanız altından kalkamiyorsunuz masrafların.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    hocam kreç,yabani ot,ve belki gubrelemeyi kapat.sıfırdan ve hilesiz başladıysanız altından kalkamiyorsunuz masrafların.

    Alıntıları Göster
    Vallahi şöyle söyleyeyim yaptığınız eleştirilerin haksız olduğunu düşünüyordum uzun süre oynamadıktan sonra ama yaklaşık 10 saatlik oyun süresinden anladımki hakikaten sonuna kadar saçmalamışlar, saçmaladıkları yerler
    1- Bir kere almanız gereken ve ev kuracağınız arazi olan 20'de şeker pancarı ekili yahu başlangıçtaki ekipmanla şeker pancarını hasat etmek zaten imkansız kiralasan zarar ediyorsun en son şeker fabrikası özelleştirilince pancar satamayan çiftçi gibi tarlayı sürmek zorunda kaldım.
    2- Benim FS17'de yolumu bulduğum, gerçekten para kazanabildiğim tek yer ormancılık onda da ponsse scorpion king kullanıyordum 300 binlik aleti 440 bine çıkarmışlar hadi orası neyse bir nebze de yahu birde ağaç kesmeye kalksam ne göreyim SADECE KENDİ ARAZİMİZDEKİ ağaçları kesebiliyormuşuz yahu zaten toplasan aldığın 2 arazide 20 tane ağaç anca vardır ben onlardan neyi keseyimde nasıl kar edeyim, en ormanlık olan arazi haritanın ortasında onuda 3 milyona satıyor, yahu ona 3 milyon versem ben ne kazanacağım elini sevdiğimin oyun yapımcısı.
    3- En son sadece saçma sapan bir dönüşten port southease girmeye çalışırken traktörün tekerine karşıdaki araba geldi takıldı, traktör ne ileri ne geri sinir krizine girdim kapattım.
    Sonuç olarak FS17'nin sadece görüntülerini iyileştirmişsindir hadi derim tamam olabilir de yahu hiç mi biriniz alıp oyunu oynamadınız la? Hiç mi düşünmediniz şu detayları, tamam çok kolay olmasın da oyunu dark soulsa çevirmenin mantığı ne, hayır birde start from strackte değil farm manager modunda birde ondan başlasak açlıktan ölecekmişiz herhalde.

    Bu arada gamepad veya benim gibi g27 vs gibi bir set kullanan arkadaşlar eğer görünen ikonlara giremiyor veya yıkama makinesini kullanmıyorsanız gamepad controls altındaki activate object seçeneğindeki tuşu tamamen kaldırın sadece keyboardda "r" tuşu veya hangi tuşu istiyorsanız o kalsın, ancak bu şekilde çözülebiliyor. Yeni öğrendim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 23 Kasım 2018; 1:58:54 >




  • Özet dediğim gibi oyun çöp eski oyunlar daha iyidi ayrica optimizasyon sorunu var ,fs 2013 güzeldi traktör rampada bayılıyordu daha.gerçekçiydi önü filan kalkiyordu bence bu serinin içine s.çtıl.r,büyük bir yama gelip oyunun düzelmesi lazim çok kötü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkandcold -- 23 Kasım 2018; 15:57:45 >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.