Şimdi Ara

Fas’ta kafası kesilerek öldürülen kadın (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
5
Favori
95.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan4292

    islama falan laf atmayın böyle sadist insanlar ve dahada beterleri dünyanın her yerinde var. misal meksikada bir polis kartele yanlış yapmış uğraşmış sürekli onlarla, karşılığında polisi oğluna izleterek önce dövüp sonra kafayı kestiler. oğlunuda canlı canlı derisini yüzdüler. meksika müslüman mı? hayır hristiyan. asıl mesele dünyanın ne kadar pislik insanlarla dolu bir yer olduğu.
    Sebep o değil latin amerika ve meksikada geçinmek zor gitti gördü veya gidenlerden orayı anlatan rehber kişilerden anlayabildiğiniz şu ki bu insanlar geçinemiyor hayat mücadelesi zor özellikle şuan meksika eskilerde meksikanın görevini kolombiya üstleniyormuş 70-80lerde halkın çoğunluğu özellikle belli bir elit tabakanın dışındaki alt vatandaş topluluğu buna girişiyor uyuşturucuda para çok sanıyorum 50 Milyar Dolarmış ABD-Meksika arasındaki bu kirli bağlantı bu işe bulaşanlarında eline iyi para geçiyor kim kaybetmek isterki sanıyorum 20-25 tane bu işe iştirak eden örgüt var 2-3 tanesi ise en azılıları bu kesme biçme yaftasını bunlar yapıyor başta iş yıldırma politikası ve adamlarını bu işten korkutma amacı güderken bu git gide şova dönmüş adamlar birbirine dis atar şekilde video ile cevap veriyorlarmış pek tabi işin ucu kaçmış polisinden tut sokaktaki normal vatandaşta zarar görünce abd de işin içine girmiş sanıyorum geçenlerde azılı bir çete başını yakalamışlardı işin ucu din değil ha illa dinde aynı noktaya bakıyor sebep para para dinide para için meze yaparlar uyuşturucuyuda herşey paranın mezesi olur yeri gelir bu din olur yeri gelir kumar olur yeri gelir kadın olur yeri gelir uyuşturucu olur para amaç olunca buna giden her yolda ne deniyorlarsa mübah




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daimon88

    Başı kesilen kadın videoda "anne" diyormuş kendi diliyle
    Ne kadar acı bir durumdur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koks34

    Bu adam zengin olsun diye dini kullanmiyor zaten zengin daha ne kadar olabilir hala siz paranın pulunun derdinde sanıyorsunuz o dediginiz kişiyi o adam zamaninda dediki ben bopun eş başkanıyim büyük israil türkiye topraklarinida kapsiyor bunu anlamıyorsunuz malum kişi israilin adamlarından biridir evet dini kullaniyor ama anlamayan yüzde 50 kişi var türkiyenin topraklarını verebilmesi için türkiyenin içten çökertilmesi gerekiyordu ve basarilida oluyorlar



    Her şeyi yapan aslında batı bu ülkenin cumhurbaşkanini bile seçen belirleyen batı

    Alıntıları Göster
    abd seçiyor başımızda proje başkanlar getirdiler bunlarda ülkenin siyasi ve idari yapısını mahvetti

    1 adnan menderes(dış borç arttı ülkeye eldeki imkanlar yeterli iken amaçsız ve alakasız ürünleri aldırdı sağlıklı besinlerden sağlıksız bir yaşma döndürdü halkı)

    2 turgut özal(ıraktan pay alacağız deyip körfez savaşında baş rol edindi ülkeye kürtleri aldı pkk sorunu azdı aynı zamanda ithalat ve dış borç patlaması yaşandı devamındaki yıllarda 95 krizi 97 post modern darbeye ve 2001 krizininde temelini oluşturdu bu.)

    3 rte(belkide ülke tarihindeki en kötü dönem özal döneminden farkı eldeki kamu kurumlarının çoğunluğu elden çıktı tt hortumlandı bankalara devredildi-Özal dönemine benzerlik olarak suriye politikası ve ülkeye alınan suriyeliler oldu)

    ki dediklerinden çıkması aynı zamanda ülkeyi sömürmek için aynı zamanda saçma sapan şeyleri bize kakaladılar ülkede yağ varken süt varken gittin zeytin ağaçlarını kestin margarin aldın abdden süt tozu aldın ta o zamanlardan başladı.

    Bu dönemlerin ortak noktası 3 üde sahte saltanatlar sürdü borca battı borçlar ödenemeyecek seviyeye ulaşınca ve bu kişiler ülke ekonomisini döndürecek krediyide bulamayınca abd boyunduruğundan doğu bloğuna kaymak istedi ve abd tarafından nasıl seçilip başa getirildiyse imha edildi.Özal ve Menderes seçende ortadan kaldıranda ABD.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Aralık 2018; 16:16:23 >




  • Böyle uzun uzun yazmaya nasıl tahammül ediyorsunuz ben okuyamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DnzIrmk

    Benim gördüğüm en psikopatları;

    13-14 yaşlarında bir erkek çocuğu yada kız çocuğu tam belli değil, önce kolunu kesiyorlar sonra kafasını. Zaten canlı canlı kol bacak kesme çok var. kiminde bıçakla kiminde baltayla. adamın bir gövdesi bir kafası kalıyor hala canlı. Ve canlı canlı deri yüzme veya iç organ çıkartma var. En manyağında, herifin kalbini söktüler adama gösterdiler. Adam hala yaşıyordu (son saniyeleri) ve kalbi kesenin elinde atmayı sürdürüyordu. (ilginçtir kalp bir süre kendi kendine güç verip atmaya devam ediyor). Ayrıca IŞİD'in Türk askerleri yakma videosu var tabi. Ha bir taraf uyuşturucu cartelleri, bir uyuşturucu satıcısından en azından melek olmasını beklemezsiniz. Ama diğer taraf din adına yapıyor, en absürd noktada bu zaten.
    "herifin kalbini söktüler adama gösterdiler. Adam hala yaşıyordu"



    Moralim bozuktu ama iğrenç bir günden sonra bu beni çok güldürdü.
    Kalbi sökmeyi bırak kalpten çıkan ana atar damar bağlantısı koptuğu saniye mefta olursun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BluePassenger

    Böyle uzun uzun yazmaya nasıl tahammül ediyorsunuz ben okuyamıyorum
    10 parmak olunca böyle oluyor tablette bile alıştım hızlı yazmaya ondandır.
  • Kamçılı adam filminde ki gibi mi

    Gülme sebebiniz yalan olduğu için mi. Burada anlatanlar sanki gerçek gibi anlatıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Burda olayı basite indirgeme yok yalnız okuduğunu anlar mısın? Burada arkadaş islam dinine genelleme yapıp müslümanlara terörist yakıştırması yapan insanlara(!) isyan ediyor. Sen de adamın isyanına kulak vereceğine, algı yönetimi yapıyorsun. Umarım birbirinizi doğal seçilim ile yok edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fas'ta 2 İskandinav turistin öldürülmesiyle ilgili yeni gözaltı



    Fas'ta öldürülen İskandinav turistlerin katliamından sorumlu olduğu düşünülen İsviçre ve İspanya vatandaşlığı bulunan bir kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

    Fas istihbaratı sözcüsü ülkenin başkenti Rabat'ta, Atlas Dağları'nda başları kesilerek öldürülen 24 yaşındaki Danimarkalı Louisa Vesterager Jespersen ve 28 yaşındaki Norveçli Maren Ueland hakkında açıklamalarda bulundu.







    Yapılan açıklamada Faslı yetkililerin İsviçre ve İspanya vatandaşlığına sahip bir kişinin, cinayeti işlediği şüphesiyle gözaltına alındığı bildirildi.



    İstihbarat sözcüsü tutuklanan ve adı açıklanmayan kişinin terör örgütlerine insan kaynağı sağladığını söyledi. Buna göre zanlı, olayla ilgisi bulunan kişilereyeni teknoloji iletişim araçları ve nişancılık hakkında eğitimler veriyordu.



    Zanlının, Fas ve Sahra altı ülke vatandaşlarını terör örgütlerine katılmaları ve Fas genelinde terör saldırıları düzenlemeleri için teşvik etmekle görevliydi.



    Sözcü ayrıca, katliamın tek bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini ve terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olmadığını ifade etti



    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/fasta-2-iskandinav-turistin-oldurulmesiyle-ilgili-bir-supheli-gozaltina-alindi-41068119

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende konu niye bu kadar sessiz diyorum. Çoğunu çizmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar terörist ışid mensubu kişilermiş fotoğrafları düştü.
  • Sanirim ben bu olaydan sonra artik İslam'a daha fazla inanmayaya karar verdim. Gercekten cok düsündüm.

    Kafa kesen insanlarla ayni dine inanmak istemiyorum.
  • Bırak kalbini, kafası koptuktan sonra bile birkaç saniye bilinç açık kalıyor. Saniyesinde mefta falan olmazsın ki bahsedilen video/videoları bende izlemiştim maalesef.
  • Kureyza katliamı geldi aklıma, baştaki öyleyse ondan sonra gelenlerinden farkı olmuyor
  • Jorah Mormont kullanıcısına yanıt
    Bu linkte ne var ben açtım ama bişey göremedim virüs olur diye geri kapattım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.