Şimdi Ara

Fast X Part 2 | Hızlı ve Öfkeli 11 | Robert Downey Jr. (2025) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fast X'te after credits kovaladım ama Robert Downey Jr'a rastlayamadım. Sanırım sadece sesini duyduk. Ama emin olamadım. Neyse 2025 gelince şu devam saçmalığını da izleriz.
  • Vin Diesel'de bu adamı getirecek klas da para da yok. O iş olmaz gibime geliyo. Ama diyelim ki oldu, adam Holivud'un resmen en pahalı adamı. Filmin bütçesinin yarısını bu adama vermeleri lazım. Geriye kalan paraya çıkacak filmde de piksel sayarız. İpleri filan görürüz. Senaryosunu eşe dosta yazdırırlar (ki açıkçası zaten şimdi de öyle). Bu son film gişede beklenen başarıyı elde etmedi diye biliyorum. Robert Downey "dur şunlara yardım edeyim" diyecek bi adam değil. Asla bu saatten sonra kendine laf ettirmez. Adamı hapishanelerden ve hastanelerden topladı holivud yıllarca :) Tam "elitlerin" arasına tekrar karışmışken ayağa düşmek isteyeceğini sanmıyorum.

  • O kadar pahalı bir oyuncu olamaz yahu. Çok abartılıyor bu RDJ.

  • Abartılmazsa "star" olmaz. Star olmazsa kimsenin umrunda olmaz. O zaman o filmlere kimse gitmez ve filmler gişede patlar. Holivud bir dindir. Bir tarikattır. Tüm dünya çapında müritleri vardır. Eğer böyle olmasaydı her filmde yeni genç oyuncularla çalışırdı yapımcılar. Filmler çok daha ucuza gelirdi. Ama işte öyle olmuyor. "Star power" denen bir şey var. Bu insanlar modern peygamberler. Milyonlarca insan RDJ'i görmek için sinemaya gidiyor. En güçlü duygu "inançtır". Nasıl ki "suyun üstünde yürüdü", ya da "denizi ortadan ikiye yardı" diye 2 bin küsür yıldır anlatıyoruz, işte bu da aynı şey. Modern dünyada elbette "mucize" beklemiyor hiç kimse. Artık herkesete cep telefonu var kamera var. Ama sana bu adamı görsel efektlerle ve güzel bir senaryo ile yoğurup öyle bi veriyolar ki, o iki saat üç saat içinde gerçek olmadığını bildiğin halde beyninin cidarlarında bi yerlerde RDJ (ya da başka biri) bir kahramana dönüşüyor. İşte bu tohum bir kere filizlendi mi, ne gerçek, ne yalan, hiç bir önemi kalmıyor. Iron Man yaşıyor. İsmi de RDJ. Wolverine de yaşıyor. İsmi Hugh Jackman. Örnekler çoğaltılabilir.


    Holivudun sattığı şey filmler değildir. Umutlar ve inançlardır. Dediğim gibi, yeni bir "din" bu.





  • Olayın tarikatla, dinle alakası yok. Rdj yi abartan sensin zaten. İlk yorumunu tekrar oku anlarsın.

  • RDJ bu tarz kalitesiz projelerde yer almamalı. Bence Guy Ritchie onunla yeni bir Sherlock Holmes bölümü (üçüncüsünü) çekmeli. RDJ'ın Sherlock Holmes canlandırması çok iyiydi.
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Aynen bana göre RDJ nin Holmes karakteri, Ironman karakterinden daha etkileyici bir karakterdi. Ben Holmes in daha fazla filmini beklerdim. Ironman karakterini Tom Cruise gibi adamlar bile oynayabilir ve sırıtmazdı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

    Olayın tarikatla, dinle alakası yok. Rdj yi abartan sensin zaten. İlk yorumunu tekrar oku anlarsın.

    Hacı o kadar da güzel anlattım öyle bi cümleyle niye kestirip atıyosun. Söylediklerim yalansa yalan de. RDJ'i sadece ben abartıyorsam adama neden milyonlarca dolar ödüyorlar bi aptal film için bana söyler misin? Çok daha ucuza o rolleri oynayacak yüzlerce hatta binlerce aday varken...

  • Guest-5AAB90F4D G kullanıcısına yanıt

    Kötü oyuncu demiyorum. Sen bu filme getirecek para yok demişsin onun için dedim. Neden getirtemesin. Bence gelme ihtimali var.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.