Şimdi Ara

FAT 32 Lütfen Bir Bakın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar....Gecenlerde bilgisayarıma Format attım ve Dosya sisteminde sadece NTFS seçme şansım vardı...Ama Bazı arkadaşlarım bunun FAT 32 biçmi ile yapıyor.Duyduğuma göre FAT 32 daha iyiymiş.... Ve Ben formatlattırdım sadece ( C: ) 'yi FAT 32 yaptı Diğer ( D: ) NTFS.... Böylede olunca iyi olmuyormuş Disklerden biri FAT biri NTFS ben ikisinide FAT yapmak istiyorum ama FAT la ilgili herhan gibi bir bilgim yok nasıl yapılır neyle yapılır bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMAA -- 26 Nisan 2006; 13:59:26 >



  • FAT32'nin NTFS'den iyi olduğunu nereden öğrendiniz bilmiyorum ama yanlış öğrenmişsiniz!
    NTFS'nin güvenliği ve dosya paylaşma teknolojisi daha gelişmiştir.NTFS çok daha büyük harddiskleri destekler.NTFS ile biçimlendirilmiş harddiskleri birleştirmek çok daha kolaydır.eğer sisteminizde ikili işletim sistemi kullanmıyorsanız(win98+winxp,win98+win2000 gibi) sadece xp kullanıyorsanız dosya sistemini NTFS olarak ayarlayın!
    ayrıca windows ve linux bir arada ikili işletim sistemi kullanıyorsanız o zaman FAT32 tercih edebilirsiniz.çünkü linux NTFS'yi okumak konusunda sorun çıkarmazken,sıra yazdırmaya geliceye çalışmıyor.win98,winme,dos gibi sistemler NTFS dosya sistemini tanımaz.
    eğer sadece xp veya 2000 işletim sistemi kullanıyorsanız NTFS tercih edin!!!
  • kandırmıslar seni
    sen bastan kur ve ntfs ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyl -- 25 Nisan 2006; 18:06:51 >
  • haltetmiş o arkadaşların , fat32 yi Romalılar kullanıyordu.ayrıca fat32 olan bi hdd ye dvd imajı falan alamazsın. iyisi mi sen başlat -->çalıştır'a convert <süracü adı>: /fs:ntfs /v veya convert <sürücü adı>: /fs:ntfs yazarak fat32 olan sürücünü de ntfs yap.
  • Teşekürler arkadaşlar bu bilgiler benim için yeterli.Hardiskim 200 GB ben tekrar NTFS yapsam iyi olucak.Hepinizin ellerine sağlık....
  • tabikide ntfs bidaha fat32 demeyin onun yüzünden hdd gitti
  • NTFS yap sen arkadaşım. Fat32 eski bir teknoloji we burda sana Fat32 yap demeye kalkan arkadaşlar olabilir kale almamanı öneririm. Nasıl olurda Fat32 NTFS den iyi derler anlamıyorum
  • 2 sene ugrastik burada anlatmayi, sonunda kimse fat32>ntfs iddia etmiyo allahtan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.