Şimdi Ara

Fatih Altaylı: Anayasa değişikliği neden? 1921 Anayasası ile federal devlet mi!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fatih Altaylıyoutube
    Teke Tek Bilim ▷ https://www.youtube.com/@TekeTekBilim 00:00 Giriş 01:11 Beypazarı maden suyu 05:08 Yeni Anayasa? 11:38 Abdülkadir Selvi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olması 14:07 Ahmet Hakan’dan "Mütevazı bir hayat yaşayın" açıklaması 18:07 İlber Ortaylı'nın Almanya Cumhurbaşkanı'na rehberlik yapması 21:50 Anıtkabir'deki 23 Nisan töreni 25:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Barzani görüşmesi 26:49 Barzani - PKK ilişkisi 28:09 Belçika ve Fransa’da PKK yanlısı kanallara polis operasyonu 32:22 Mavi Vatan'a ne oldu? 35:14 Mehmet Şimşek: "Yerel halk" muhalefetin çarpıtması 36:09 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek'in açıklamaları 41:09 Diyanet İşleri Başkanı'nın Arapçası? 47:15 Edirne'de doktora saldıranın şahıs tekrar serbest bırakıldı! 50:49 Üstün Ergüder’in Boğaziçi Kampüsü'ne alınmaması 53:03 Kapanış YouTube kanalına abone olmak için ▷ http://bit.ly/FatihAltayli Gazeteci - Yazar Fatih Altaylı, Youtube kanalına özel gündemi yorumluyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=LIs3o55JFJY


    Yani BOP'un bir sonraki aşaması mı? PKK terör uydu devletine zemin hazırlamak sonrasında uzun vadede güney doğu ve doğuyu buraya vermek yada verdirmek?




  • Konudan bağımsız yazıyorum. Fatih Altaylı ismini ciddiye almanızı tavsiye etmem. Her konuda her şeyin en doğrusunu bildiğini zanneden kendisine gazeteci diyen ama bence gazetecilikle uzaktan yakından alakası olmayan biri.


    Videodaki başlıklara bakarsanız bunu anlarsınız. Adam aynı videoda Beypazarı soda, siyaset, 23 Nisan, PKK falan konuşuyor.


    Her konunun uzmanı ve her devrin adamı...


    Geçiniz.

  • İlk açılım döneminde en çok dile getirilen iki konu vardı;


    1-Başkanlık sistemine geçiş

    2-Eyalet sistemine geçiş


    Başkanlık sistemine tartışmalı 2017 referandumu ile geçiş yapıldı.Yani amaçlananlardan ilki gerçekleştirildi.


    Şimdi geriye eyalet sistemine geçiş hedefleniyor...Numan Kurtulmuş boşuna 1921 anayasası temelli bir yeni anayasa yapma çağrısında bulunmadı.DEM Partiye de son bir yılda inanılmaz bir hoşgörü gösterildiği de gözlerden kaçmıyor.Sanki açılım süreci dönemindeymişiz gibi DEM'in tüm çıkışlarına,söylemlerine göz yumuluyor.


    Kısacası gidişat belli...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.