Şimdi Ara

fatih hoca hayırlı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşte Terim'in 'evet' demesinin iki ana nedeni
    1- Futbol Federasyonu'nun, Belçika maçının ardından sözleşme yenileme konusunda ağır davranmasına kızdı ve Milli Takımı 10 puana ulaştırdıktan sonra görevi bırakmaya karar verdi

    2- Bu sırada Adnan Polat'tan gelen teklifi kabul etti. Çünkü Terim, G.Saray'ın çok güçlü bir kadroya
    sahip olduğunu ve takımı yine UEFA Şampiyonu yapacağına inanıyordu...

    G.Saray'da antrenörler Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın ardından teknik direktör Skibbe'nin de gönderileceğine kesin gözüyle bakılırken, takımın yeni teknik patronunun son anda büyük bir aksilik çıkmazsa Fatih Terim olacağı öğrenildi. Fotomaç'ın çok özel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Terim'i Florya'ya taşıyacak süreç şöyle gelişti: 10 Eylül'deki 1-1'lik Belçika maçından sonra sözleşme yenilemek için federasyondan görüşme çağrısı bekleyen Terim, bu gerçekleşmeyince kızdı ve Milli Takım'ı bırakmaya karar verdi. Terim bu düşüncesini çevresine "Milli Takımı 10 puana ulaştırır bırakırım" sözleriyle açıkladı.

    Terim'in bu kararını öğrenen G.Saray Başkanı Adnan Polat harekete geçmekte gecikmedi. Teknik direktör Michael Skibbe'den memnun olmayan Polat, Fatih Terim'e G.Saray'ın başına geçmesini istedi. Terim ilk görüşmede kesin bir yanıt vermedi ancak daha sonraki buluşmada Polat'ın teklifine "Evet" dedi. Galatasaray'ın bu sezonki kadrosunun çok güçlü olduğunu düşünen tecrübeli teknik adam, istediği şartların sağlanması durumunda sarı-kırmızılı ekibi bu sezon yeniden UEFA Kupası Şampiyonu yapabileceğine inandığını söyledi. Bu sözlerin heyecanlandırdığı Polat, Terim'e elini uzattı ve ikili prensipte anlaştı.
    kaynak:fotomac







  • yalanını yiyim
  • başlığı görünce moralım alt üst oldu ama kaynak görüncede keyfim yerine geldi !!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

    başlığı görünce moralım alt üst oldu ama kaynak görüncede keyfim yerine geldi !!!

    bence fatih terin bu kadroyu iyi yönetir onca yıldızla çalışmış adam en azından skibbeden iyi
  • Skibbeden iyi ama yine de iyi bir teknik direktör olduğunu kanıtlamaz, sadece Skibbeden daha iyi olduğu kesin:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EneRGy.

    Skibbeden iyi ama yine de iyi bir teknik direktör olduğunu kanıtlamaz, sadece Skibbeden daha iyi olduğu kesin:)

    çok yaşa energy yazacaklarımı yazmışsın.
  • Böyle takıntılı bir adamı istemiyorum Milli takımda Emre yerlerde sürünüyor yine oynatıyor yine kafasına göre bir kadro yapacak...Bizi delirtecek.
  • fatih hoca disiplinlidir bizi yiine eski günlerdeki gibi başarılara ulaştıracağına bu kadroyla inanıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: woltagen

    Böyle takıntılı bir adamı istemiyorum Milli takımda Emre yerlerde sürünüyor yine oynatıyor yine kafasına göre bir kadro yapacak...Bizi delirtecek.

    Aynen katılıyorum dostum yönetim Lucescu gibi bir hocayı almak varken Terim'i getirirse çok büyük hata yapar.Tabiki Terim Skibbe'den daha iyi hoca ama dediğin gibi takıntılı bir hoca mesela son zamanlarda toparlanan iyi oynayan Lincoln'e takar adamı bitirir veya Baros ile bir sorun yaşar yedek bırakırMilli takımda bu takıntılarını şu andada görüyoruz F.Tekke,Yıldıray gibi yıldız oyuncuları milli takımın en ihtiyaç duyduğu dönemde bile çağırmıyor,oynatmıyor.Terim 96/2000 yılları arasındaki Terim değil çok değişti çok kibirli oldu kendisini dünyanın en iyi hocası sanıyor ayrıca basınla devamlı kavgalı buda Galatasaray'a çok zarar verir.Medyayı karşısına alan bir takım asla başarılı olamaz.Bunları iyi düşünmek lazım




  • Fatih Terim aman bizden uzak dursun da isterse Madride gitsin. Zorla 5 senede kendimizi toparladık ve böyle oyuncular aldık gelir şimdi hepsinin anasını ağlatır birşeyler yapar sonra tekrar hooop 5 sene daha geriye gideriz.
  • Terim cekedini astıydı geleceğini zannetmem.
    eğer o zaman kastettiği canaydın değildiyse tabi..
  • Cevat hoca gelsın fatih terim gelmesin bu saatten sonra galatasaray'a hiçbir katkısı olacağını sanmıyorum.
  • formda olan oyuncuları değilde ya tutarsa ya iyi oynarsa dediği formsuz klüplerinde bile oynamayan adamları 11 e alan biri.böyle saçmalık olmaz.bizdende milli takımdan da uzak olması gerek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EneRGy.

    Fatih Terim aman bizden uzak dursun da isterse Madride gitsin. Zorla 5 senede kendimizi toparladık ve böyle oyuncular aldık gelir şimdi hepsinin anasını ağlatır birşeyler yapar sonra tekrar hooop 5 sene daha geriye gideriz.

  • bi senede dağıtır güzelim kadroyu gelmesin takımın huzurunu kaçıracak kendi egoları yüzünden..
  • En basitinden lincoln koşmuyor diye asla ilk 11 oynatmaz, keza Kewell defansa yardım etmiyor diye oynatmaz, bunun gbi birçok yıldız takıma küser.ÖR Felipe.
  • Gözlemlerime göre terim, ardayı bile oynatmak niyetinde değil. Arda oynuyorsa herkesin kadroda yazdığı ilk oyuncu olmasıdır. Ardayı oynatmasa gelen tepkiler dinmez. Önceki hazırlık maçları filan olsun, euro08 deki portekiz maçı olsun ardayı düşünmemiştir. Portekiz maçında herkes tepki gösterdi öyle oynattı. Lincolnü oynatmaz gönderir, baros hava toplarında etkili değil diye küstürür, ümiti hemen gelir gelmez takımdan gönderir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.