Şimdi Ara

Fatih Terim'e sözleşme uzatma teklifi yapılmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Başkan değerlerimize ihanet etti. Adnan Polat'tan beter olur inşallah sonu.
  • Aranızda duygusallığı törpüleyemediği için Galatasaray başkanına inanmak yerine amaçı belli olan Yıldırım Demirören'e inanacak kadar zor durumda olanlar varsa, Terim'in kapısında yatmaya gitsin, Milli takımı sonuna kadar desteklesin, Galatasaray'ı desteklemese de olur, kimse zorla destekleyin demiyor.

    Ayrıca bal gibi kamuoyu önünde sözleşme teklifi yapıldı, boşuna yalanlar uydurup milleti kandırmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    Açik ve Net..... Terim Galatasarayla sözleşme imzalamaya Yanaşmadi.. Milli takim söz konusu olunca Terim hinlik yaparak bunu Galatasaraya karşi Koz olarak kullandi.. Başkanda '' Gel bu belirsizliği aşalim Sözleşme yapalim dedikodular ortadan kalksin, Bi başari hikayesi ile başladik hüsrana dönmesin '' dedi, Ama Dediği adamda kişilik bozukluğu olunca Aysalda artik '' Yeter sineye çektiğimiz '' dedi ve Tekmeyi vurdu gitti..

    Helal olsun Başkan Yanindayiz senin.. Kimse Galatasaraydan daha büyük daha önemli değildir..


    Başkanda '' Gel bu belirsizliği aşalim Sözleşme yapalim dedikodular ortadan kalksin, Bi başari hikayesi ile başladik hüsrana dönmesin '' dedi

    ne kullanıyorsunuz bilmiyomki valla

    bunu diyecek adam sezon başında okadar kupa kaldırmışken der 6. hafta değil




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noir Désir

    Aranızda duygusallığı törpüleyemediği için Galatasaray başkanına inanmak yerine amaçı belli olan Yıldırım Demirören'e inanacak kadar zor durumda olanlar varsa, Terim'in kapısında yatmaya gitsin, Milli takımı sonuna kadar desteklesin, Galatasaray'ı desteklemese de olur, kimse zorla destekleyin demiyor.

    Ayrıca bal gibi kamuoyu önünde sözleşme teklifi yapıldı, boşuna yalanlar uydurup milleti kandırmayın.

    Galatasaray başkanı kulübünün en büyük efsanelerinden birini antreman sırasında oyuncularının başındayken basın üzerinden kovmaz. Bu terbiyesizliği yapan adama halen başkan falan deyip insanların sinirlerini zıplatmayın. Gitsin o enerji şirketlerini kurumsal kurumsal yönetsin. Başkanmış. Daha Galatasaray değerlerinden haberi yok adamın.




  • terim milli takıma gidicekti zaten, yönetim bunu hazmedemedi,,,, sen gidemezsin biz kovarız dediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thingol

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noir Désir

    Aranızda duygusallığı törpüleyemediği için Galatasaray başkanına inanmak yerine amaçı belli olan Yıldırım Demirören'e inanacak kadar zor durumda olanlar varsa, Terim'in kapısında yatmaya gitsin, Milli takımı sonuna kadar desteklesin, Galatasaray'ı desteklemese de olur, kimse zorla destekleyin demiyor.

    Ayrıca bal gibi kamuoyu önünde sözleşme teklifi yapıldı, boşuna yalanlar uydurup milleti kandırmayın.

    Galatasaray başkanı kulübünün en büyük efsanelerinden birini antreman sırasında oyuncularının başındayken basın üzerinden kovmaz. Bu terbiyesizliği yapan adama halen başkan falan deyip insanların sinirlerini zıplatmayın. Gitsin o enerji şirketlerini kurumsal kurumsal yönetsin. Başkanmış. Daha Galatasaray değerlerinden haberi yok adamın.

    Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerinden biri, Galatasaray'da senelik 3 milyon almasına rağmen, Ünal Aysal'ın kendisi için de kullandığı ''Eleman'' lafına bozulup, ne olduğu aşikar olan Federasyon başkanının ''kader ortağı'' olmakta beis görmüyorsa, yetmediği gibi haddini aşar bir şekilde yönetim ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ile münakaşaya girip alay eder gibi hareketler yapıyorsa, kendisine önerilen sözleşmeyi başka planları olduğu için kabul etmiyorsa, gönderiliş şeklini son derece hak ediyor demektir. Bu kulüp isimlere bağlı kalmaz, kimsenin de oyuncağı olmaz.

    Olayları yorumlama konusunda noksanlığınızın olduğu belli olduğu için üzerinize daha fazla gitmeyeceğim. Lakin bana karşı ''Bu terbiyesizliği yapan adama halen başkan falan deyip insanların sinirlerini zıplatmayın'' gibi boş beleş cümlelerle gelmeyin, oy verdiğim adama başkan deyip demeyeceğimi sana soracak değilim heralde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prooptik

    al buyur yıldırım demirörenin açıklamaları şimdi sizce bu adam çıkıp bukadar yalan söyleyip kendini rezil eder mi ? belli ki ünal aysal daha sezon başında yollamayı kafasına koymuş e bu durumu fatih terim öğrenince tavır alması çok normal hala anlamıyorsanız birşey demiyorum herşeyden önemlisi galatasaray ama şu da bir gerçek fatih terim olmasaydı bugün ki galatasaray olmazdı
    TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray’daki görevinden ayrılan Fatih Terim ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Fatih Terim’in Galatasaray’dan ayrılışının nedeninin TFF’yle yaptığı mukavele olmadığını çünkü böyle bir sözleşmenin bulunmadığını söyledi.

    Demirören, TFF’nin İstinye’deki merkez binasında düzenlediği basın toplantısında Fatih Terim’le ilgili açıklamalarda bulundu. Demirören, “Fatih Terim’le yaptığımız mukavele yoktur, sadece sözlü anlaşmamız vardı” dedi.

    Abdullah Avcı’nın milli takım teknik direktörlüğünden istifa etmesinin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ı aradığını kaydeden Demirören, şunları kaydetti:

    “Yanımda Göksel Gümüşdağ ve Servet Yardımcı vardı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ı aradım. Kendisine Avcı’nın istifa ettiğini eğer müsade ederlerse Fatih Terim ile görüşmek istediğimizi ve kendisine 1 artı 3 senelik teklif yapmayı düşündüğümüzü söyledik. Kendisi de bunu memnuniyetle karşıladı, ‘milli bir görevdir hocamız görüşebilir hatta istiyorsanız ocak ayında da hocamız ayrılabilir, kendisinin yerine başka bir hocayı getirebiliriz’ dedi. Biz de bunun üstüne Sayın Terim ile ertesi sabah benim evde, yönetici arkadaşlarımla birlikte görüştük.”

    Demirören, yaptıkları görüşmede Terim’e 1 artı 3 yıllık teklifte bulunduklarını aktararak, “Galatasaray Başkanı ve yönetimiyle görüştükten sonra cevap vereceğini söyledi, takdirle karşıladık. Ondan sonraki gelişmelerde bu sürecin 1 artı 3 olmaması gerektiği, sadece mayıs ayına kadar bir anlaşma yapılacağı, mayıs ayından sonra hocamızın karar vereceği şeklinde anlaşıldı ve bunu kamuoyuna duyurduk” diye konuştu.

    “İki sayfalık hatıra imzasıdır”

    Futbol Federasyonunun Terim’le sözleşme imzalamadığının altını çizen Demirören, şöyle devam etti:

    “Yapılan anlaşma iki sayfalık hatıra imzasıdır. Federasyonun ne Fatih hocayla ne de bizle imzası yoktur. Sadece hatıra imzamız vardır. Bu speküle edildi. Fatih hoca ne bizden para aldı ne para konuşuldu ne de bir anlaşma imzaladı. Mayıs ayına kadar milli görevde, milli takımımıza yardımcı olmak için geldi, iyi ki geldi. Milli takımın Brezilya’ya katılma ihtimali yüzde 1′ken yüzde 50′lere çıktı. Hepimiz play-off oynama hayalleri kurduk. Bu milli göreve herkesin katılması gerekiyor, Hamza hocamız gibi. Burada para konuşulmaz, önce milli görev tamamlanır, sonra sözleşme yapılır. Hocamızla bu sabah tekrar konuştum, kendisi halen mayıs ayına kadar anlaşma yapmak istemiyor, ‘mayıs ayında yapalım’ diyor. Biz federasyon olarak diretiyoruz, artık kulüpten ayrıldı, federasyonumuzla anlaşma yapmasını istiyoruz.”

    “Galatasaray yönetiminin hocayla problemi varsa, lütfen taraftarı federasyonumuz ve hocamızın önüne atmamasını tekrar rica ediyoruz” diyen Demirören, Terim’in milli vazifeyi zevkle kabul ettiğini kaydederek, “Hocamız milli vazifeyi zevkle kabul etmiştir. Federasyonumuz, Brezilya ihtimalleri azalıyor diye hocamızı getirmiştir, mayıs ayına kadar yapmış olduğumuz mukavele yoktur, sözlü anlaşmamız vardır. Yaptığımız göstermelik imza töreninde de söyledim, hocamız parayı kabul etmemiştir, eğer para vermek istiyorsak hayır kurumuna gitmesini istemiştir” ifadelerini kullandı.

    “Galatasaray yönetimi kendi içlerinde oturup değerlendirme yapmalıdır”

    Demirören, Galatasaray yönetiminin dünden bu yana verdiği beyanatlar nedeniyle bu açıklamayı yaptıklarını dile getirerek, “Federasyon olarak Terim’in avukatı değiliz. Bu açıklamayı yapmamıza, Galatasaray yönetiminin dünden beri yaptığı açıklamalar neden olmuştur. Ben ve arkadaşlarım, ‘hocamızla bir artı 3 yıllık anlaşma yaptık’ diye ifade kullanmadık. Eğer koskoca Galatasaray yönetimi, sadece gazete ve televizyonda çıkan haberden dolayı hocayı gönderdiyse, kendi içlerinde oturup değerlendirme yapmalıdır.”

    Demirören, daha sonra Terim ile imzaladıkları, ”Türkiye Futbol Federasyonu adına Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Fatih Terim arasında imzalanacak sözleşmenin Türk sporuna hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadesinin yer aldığı metni okudu.

    TFF’nin İstinye’deki binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Demirören, kendisinin Terim ile yaptığı görüşme ile ilgili bilgiler vererek, “Kendisiyle yaptığım görüşmede mayıs ayına kadar ne federasyonla ne Galatasaray ile sözleşme yapmayacağını beyan etmişti. Hocamız hala bu kararda diretiyor. Önümüzdeki haftadan itibaren ısrarcı olacağız ki sözleşme imzalasın. Çünkü artık serbest. Anlaşma yapalım diye kendisiyle oturacağız” diye konuştu.

    “Fatih Terim gibi hocalar Türkiye’de zor yetiştirilir”

    Başkan Demirören, Fatih Terim gibi teknik direktörlerin Türkiye’de zor yetiştiğini ifade etti.

    Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın açıklamalarına zaman zaman imalı yanıtlarda bulunan Demirören, “Fatih Terim gibi hocalar Türkiye’de zor yetiştirilir. Bu gibi kişileri taraftarların önüne atmak doğru değildir. Galatasaray bir karar almıştır. Suçlu ne federasyon ne hocadır. Federasyon etik kurallara göre Terim’i takımın başına getirmiştir. Fatih Terim de verdiği her sözün arkasında durmuştur” diye konuştu.

    Fatih Terim ile ilk yaptıkları görüşmede tekliflerinin bir artı üç olduğunu tekrarlayan Yıldırım Demirören, tecrübeli çalıştırıcıyla yapacakları görüşmede hedeflerinin en az üç yıllık sözleşme olduğunu kaydetti.

    Devam eden sözleşmesinden dolayı daha önce bir teklifte bulunduklarını hatırlatan Demirören, “Hedefimiz en az üç yıllık sözleşme yapmak. Her türlü direnci gösterip sözleşmeyi yapmak istiyoruz” diye görüş belirtti.

    Terim’in Ünal Aysal’ın telefonlarına çıkmadığı ve kendisine aynı davranışta bulunması halinde nasıl davranacağı yönündeki soruyu başkan Demirören, “Öyle bir şey yaşamadım. Ben arasam herhalde açar. Açmazsa hatayı kendimde arardım” şeklinde yanıtladı.

    Fatih Terim’in kendisinin elemanı olmadığına dikkati çeken başkan Demirören, “Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım takım hocamdır” dedi.

    Galatasaray Kulübü yöneticilerinin, ne Terim’in ne de federasyonun yapılan sözleşmeyi kendilerine göndermediğini söylediklerinin belirtilmesi üzerine Demirören, şunları söyledi:

    “Olmayan bir metin, bir anlaşmamız yok ki bunu kendilerine ilettik. Olmayan bir şeyi göndermeye gerek yok. Fatih hocanın başarılarını tartışmaya gerek yok. Ama ayrılmasının sebebi ‘federasyonla yaptığı imza’ denilirse bu doğru değil. Buna bağlı olarak federasyon, Galatasaray’ın düzenini bozmak istiyor gibi düşünce yok. Böyle bir şey olsa federasyon dört tane kupa vermezdi. Bizim dönemimizde dört tane kupa kazandı. Türkiye’yi içerde ve dışarda en iyi şekilde temsil eden takımlardan biridir. Ama milli takım her şeyin üstündedir. Eğer milli takımın bir hocaya ihtiyacı varsa, elinizde de Fatih Terim gibi bir hoca varsa bundan faydalanmak bizim milli vazifemizdir.”

    “Brezilya’ya gitme şansımız yüzde 50′ye çıktı”

    Demirören, Terim’in takımın başına geçmesinin ardından Brezilya’ya gitme ihtimallerinin yükseldiğini dile getirdi.

    Tecrübeli teknik adamın Galatasaray’da yaşadığı süreçleri çok geçirdiğini, bundan sonra da geçirebileceğini vurgulayan Demirören, “İyi ki milli takımın başına getirmişiz. Yüzde birlere düşen Brezilya’ya gitme şansımız yüzde ellilere çıktı” ifadelerini kullandı.
    Estonya ve Hollanda maçları ile ilgili soruya ise başkan Demirören, “Biz Estonya’yı yener Hollanda da Macaristan’dan puan alırsa şansımız yüzde 70-80′e çıkar” şeklinde yanıt verdi.

    Demirören yalan söyleyip kendini rezil edermi demissin mesajın başında.
    Sana artık cevap vermeye gerek yok.
    Marstami yaşıyorsun.demirören yalanda oscar alacak adamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemi nefer


    quote:

    Orijinalden alıntı: Prooptik

    al buyur yıldırım demirörenin açıklamaları şimdi sizce bu adam çıkıp bukadar yalan söyleyip kendini rezil eder mi ? belli ki ünal aysal daha sezon başında yollamayı kafasına koymuş e bu durumu fatih terim öğrenince tavır alması çok normal hala anlamıyorsanız birşey demiyorum herşeyden önemlisi galatasaray ama şu da bir gerçek fatih terim olmasaydı bugün ki galatasaray olmazdı
    TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray’daki görevinden ayrılan Fatih Terim ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Fatih Terim’in Galatasaray’dan ayrılışının nedeninin TFF’yle yaptığı mukavele olmadığını çünkü böyle bir sözleşmenin bulunmadığını söyledi.

    Demirören, TFF’nin İstinye’deki merkez binasında düzenlediği basın toplantısında Fatih Terim’le ilgili açıklamalarda bulundu. Demirören, “Fatih Terim’le yaptığımız mukavele yoktur, sadece sözlü anlaşmamız vardı” dedi.

    Abdullah Avcı’nın milli takım teknik direktörlüğünden istifa etmesinin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ı aradığını kaydeden Demirören, şunları kaydetti:

    “Yanımda Göksel Gümüşdağ ve Servet Yardımcı vardı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ı aradım. Kendisine Avcı’nın istifa ettiğini eğer müsade ederlerse Fatih Terim ile görüşmek istediğimizi ve kendisine 1 artı 3 senelik teklif yapmayı düşündüğümüzü söyledik. Kendisi de bunu memnuniyetle karşıladı, ‘milli bir görevdir hocamız görüşebilir hatta istiyorsanız ocak ayında da hocamız ayrılabilir, kendisinin yerine başka bir hocayı getirebiliriz’ dedi. Biz de bunun üstüne Sayın Terim ile ertesi sabah benim evde, yönetici arkadaşlarımla birlikte görüştük.”

    Demirören, yaptıkları görüşmede Terim’e 1 artı 3 yıllık teklifte bulunduklarını aktararak, “Galatasaray Başkanı ve yönetimiyle görüştükten sonra cevap vereceğini söyledi, takdirle karşıladık. Ondan sonraki gelişmelerde bu sürecin 1 artı 3 olmaması gerektiği, sadece mayıs ayına kadar bir anlaşma yapılacağı, mayıs ayından sonra hocamızın karar vereceği şeklinde anlaşıldı ve bunu kamuoyuna duyurduk” diye konuştu.

    “İki sayfalık hatıra imzasıdır”

    Futbol Federasyonunun Terim’le sözleşme imzalamadığının altını çizen Demirören, şöyle devam etti:

    “Yapılan anlaşma iki sayfalık hatıra imzasıdır. Federasyonun ne Fatih hocayla ne de bizle imzası yoktur. Sadece hatıra imzamız vardır. Bu speküle edildi. Fatih hoca ne bizden para aldı ne para konuşuldu ne de bir anlaşma imzaladı. Mayıs ayına kadar milli görevde, milli takımımıza yardımcı olmak için geldi, iyi ki geldi. Milli takımın Brezilya’ya katılma ihtimali yüzde 1′ken yüzde 50′lere çıktı. Hepimiz play-off oynama hayalleri kurduk. Bu milli göreve herkesin katılması gerekiyor, Hamza hocamız gibi. Burada para konuşulmaz, önce milli görev tamamlanır, sonra sözleşme yapılır. Hocamızla bu sabah tekrar konuştum, kendisi halen mayıs ayına kadar anlaşma yapmak istemiyor, ‘mayıs ayında yapalım’ diyor. Biz federasyon olarak diretiyoruz, artık kulüpten ayrıldı, federasyonumuzla anlaşma yapmasını istiyoruz.”

    “Galatasaray yönetiminin hocayla problemi varsa, lütfen taraftarı federasyonumuz ve hocamızın önüne atmamasını tekrar rica ediyoruz” diyen Demirören, Terim’in milli vazifeyi zevkle kabul ettiğini kaydederek, “Hocamız milli vazifeyi zevkle kabul etmiştir. Federasyonumuz, Brezilya ihtimalleri azalıyor diye hocamızı getirmiştir, mayıs ayına kadar yapmış olduğumuz mukavele yoktur, sözlü anlaşmamız vardır. Yaptığımız göstermelik imza töreninde de söyledim, hocamız parayı kabul etmemiştir, eğer para vermek istiyorsak hayır kurumuna gitmesini istemiştir” ifadelerini kullandı.

    “Galatasaray yönetimi kendi içlerinde oturup değerlendirme yapmalıdır”

    Demirören, Galatasaray yönetiminin dünden bu yana verdiği beyanatlar nedeniyle bu açıklamayı yaptıklarını dile getirerek, “Federasyon olarak Terim’in avukatı değiliz. Bu açıklamayı yapmamıza, Galatasaray yönetiminin dünden beri yaptığı açıklamalar neden olmuştur. Ben ve arkadaşlarım, ‘hocamızla bir artı 3 yıllık anlaşma yaptık’ diye ifade kullanmadık. Eğer koskoca Galatasaray yönetimi, sadece gazete ve televizyonda çıkan haberden dolayı hocayı gönderdiyse, kendi içlerinde oturup değerlendirme yapmalıdır.”

    Demirören, daha sonra Terim ile imzaladıkları, ”Türkiye Futbol Federasyonu adına Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Fatih Terim arasında imzalanacak sözleşmenin Türk sporuna hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadesinin yer aldığı metni okudu.

    TFF’nin İstinye’deki binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Demirören, kendisinin Terim ile yaptığı görüşme ile ilgili bilgiler vererek, “Kendisiyle yaptığım görüşmede mayıs ayına kadar ne federasyonla ne Galatasaray ile sözleşme yapmayacağını beyan etmişti. Hocamız hala bu kararda diretiyor. Önümüzdeki haftadan itibaren ısrarcı olacağız ki sözleşme imzalasın. Çünkü artık serbest. Anlaşma yapalım diye kendisiyle oturacağız” diye konuştu.

    “Fatih Terim gibi hocalar Türkiye’de zor yetiştirilir”

    Başkan Demirören, Fatih Terim gibi teknik direktörlerin Türkiye’de zor yetiştiğini ifade etti.

    Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın açıklamalarına zaman zaman imalı yanıtlarda bulunan Demirören, “Fatih Terim gibi hocalar Türkiye’de zor yetiştirilir. Bu gibi kişileri taraftarların önüne atmak doğru değildir. Galatasaray bir karar almıştır. Suçlu ne federasyon ne hocadır. Federasyon etik kurallara göre Terim’i takımın başına getirmiştir. Fatih Terim de verdiği her sözün arkasında durmuştur” diye konuştu.

    Fatih Terim ile ilk yaptıkları görüşmede tekliflerinin bir artı üç olduğunu tekrarlayan Yıldırım Demirören, tecrübeli çalıştırıcıyla yapacakları görüşmede hedeflerinin en az üç yıllık sözleşme olduğunu kaydetti.

    Devam eden sözleşmesinden dolayı daha önce bir teklifte bulunduklarını hatırlatan Demirören, “Hedefimiz en az üç yıllık sözleşme yapmak. Her türlü direnci gösterip sözleşmeyi yapmak istiyoruz” diye görüş belirtti.

    Terim’in Ünal Aysal’ın telefonlarına çıkmadığı ve kendisine aynı davranışta bulunması halinde nasıl davranacağı yönündeki soruyu başkan Demirören, “Öyle bir şey yaşamadım. Ben arasam herhalde açar. Açmazsa hatayı kendimde arardım” şeklinde yanıtladı.

    Fatih Terim’in kendisinin elemanı olmadığına dikkati çeken başkan Demirören, “Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım takım hocamdır” dedi.

    Galatasaray Kulübü yöneticilerinin, ne Terim’in ne de federasyonun yapılan sözleşmeyi kendilerine göndermediğini söylediklerinin belirtilmesi üzerine Demirören, şunları söyledi:

    “Olmayan bir metin, bir anlaşmamız yok ki bunu kendilerine ilettik. Olmayan bir şeyi göndermeye gerek yok. Fatih hocanın başarılarını tartışmaya gerek yok. Ama ayrılmasının sebebi ‘federasyonla yaptığı imza’ denilirse bu doğru değil. Buna bağlı olarak federasyon, Galatasaray’ın düzenini bozmak istiyor gibi düşünce yok. Böyle bir şey olsa federasyon dört tane kupa vermezdi. Bizim dönemimizde dört tane kupa kazandı. Türkiye’yi içerde ve dışarda en iyi şekilde temsil eden takımlardan biridir. Ama milli takım her şeyin üstündedir. Eğer milli takımın bir hocaya ihtiyacı varsa, elinizde de Fatih Terim gibi bir hoca varsa bundan faydalanmak bizim milli vazifemizdir.”

    “Brezilya’ya gitme şansımız yüzde 50′ye çıktı”

    Demirören, Terim’in takımın başına geçmesinin ardından Brezilya’ya gitme ihtimallerinin yükseldiğini dile getirdi.

    Tecrübeli teknik adamın Galatasaray’da yaşadığı süreçleri çok geçirdiğini, bundan sonra da geçirebileceğini vurgulayan Demirören, “İyi ki milli takımın başına getirmişiz. Yüzde birlere düşen Brezilya’ya gitme şansımız yüzde ellilere çıktı” ifadelerini kullandı.
    Estonya ve Hollanda maçları ile ilgili soruya ise başkan Demirören, “Biz Estonya’yı yener Hollanda da Macaristan’dan puan alırsa şansımız yüzde 70-80′e çıkar” şeklinde yanıt verdi.

    Demirören yalan söyleyip kendini rezil edermi demissin mesajın başında.
    Sana artık cevap vermeye gerek yok.
    Marstami yaşıyorsun.demirören yalanda oscar alacak adamdır.

    canlı yayında yalanının ortaya çıkacağını bile bile ne kadar şerefiz de olsa söylemez söylese galatasaraydan cevap gelirdi emin ol tamam arkadaşım sizinle laf yarıştırmıyorum siz galatasaray camiasına ömrünü vermiş bir adamı telefonuma cevap vermedi bende kovdum diyen başkanınızı savunun sene sonunda 3ün 1ini alınca tekrar görüşürüz




  • Prooptik kullanıcısına yanıt
    Ne olacak sene sonunda 3ün 1ini alınca. Sanıyormusun tarih 2013-2014 sezonunda Galatasarayda Ünal Aysalcılar 3ün 1ini alırken Fatih Terimciler 3e 5e bakmadılar diye yazacak. Senin tabirinde sende 3ün 1ini alacaksın o mesajına alıntı yaptığın adamda 3ün 1ini alacak.
    Yani şu forumda gördüğüm kadarıyla açık ve net söylüyorum millet sırf Terimi desteklemiyor diye takım başarısız olsunda sene sonu şu anti Terimcileri yerden yere vuralım düşüncesiyle hareket eden insanlar var. Yazık günah yani.
    Ayrıca o TFF'nin açıklamarına resmi siteden başkan bizzat kendi ağzıyla açıklama yaptı. Girip oku yani. Yıldırım Demirören hakkında düşündüklerinide tekrar gözden geçir.
  • herkes mutlu,, terim GS da huzursuzdu,gönlü milli takımdaydı, bıraktı demesinler diye kovulmak istedi ve kovuldu :terim mutlu ,,,,, yönetim terimden nefret ediyordu, ondan kurtulmak istiyordu ama başarılar ardı ardına gelince kurtulamadı, milli takım işi olunca fırsat bu fırsat voleyi çaktılar, yönetim mutlu ,,,, federasyon 4 koldan saldırıya uğruyordu, başarısızlık zirve yapmıştı ve acil tarafından bir kurtarıcı lazımdı aranan kan bulundu, federasyon mutlu,,,,, fenerbahçe ve beşiktaş, başında terim olan güçlü GS karşısında bu gidişe nasıl dur diyeceğiz diye çareler düşünürken sorun kendiliğinden çözüldü, FB ve BJK mutlu ,,,,, abdullah avcı yönetiminde yerlerde sürünen, binlerce insanı kahrından kanser eden milli takım nasıl kurtulur diye ümitsizce ufka bakan vatandaş artık ümitli, halk gözünü rio ya dikti, halk mutlu....




  • Prooptik kullanıcısına yanıt
    Ya marstami yaşıyorsun diye ironi yapmıştım.ama harbiden marsta yasıyormuşsun.koskoca demirören canlı yayında yalanmi söyliyecek demissin.sitemizdeki açıklamayı oku.dünyadan haberin yok.başkan diyorki demirören ile telefonda görüşürken terim yanımda idi diye.ayrıca canlı yayında yalanmi soyliyecek dediğin demirören,beşiktaş kongresinde 103 milyonu hibe ettim deyip onayı aldıktan sonra kapıya çıkınca ben onu demek istemedim,yok başka başkanlarda versin felan diyen adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terimi unutun artık bitti.GS ye zarar vermeye başlamıştı artık.Bu kadroyla kim gelirse gelsin bundan kötüsü olmaz zaten...Daha kötüsü gelse realden 6 değil de 10 mu yiyecektik?Terim zarar veriyordu ve bana göre duello bitmedi Galatasarayın aşması gereken 1 engel daha çıktı ortaya
    1-FB
    2-BJK
    3-Terim
  • Yıldırım Demirören kendini rezil eder mi? demiş. OHA OHA OHA
  • Senin gibi taraftar olmaz olsun..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünal Aysal'in her söyledigini dogru kabul ediyorsunuz. Ama ilk falsosu Lütfi Aribogan'in aciklamalariyla ortaya cikti.

    "Ancak buna karşılık Fatih Hoca'nın bana söylediği iddia edilen (Eleman değil miyim, ben yoksam Hande ile yoksa Fatih İbradı ile ulaşabilirler) gibi bir söylem Fatih Terim tarafından bana söylenmemiştir ve Fatih Hocanın söylemediği bir sözü de benim Başkan Ünal Aysal'a aktarmam söz konusu değildir. Bu bir gazete haberidir." şeklinde konuştu.

    Hatirlayin Ünal Aysal ne demisti:

    "Ancak Lütfi Arıboğan'a, bana Hande üzerinden ulaşın diyerek kendisi ipi kopardı. Düşünün Ben Fatih Terim'e ulaşmak için futbol şubesinin basın sorumlusu Hande ile konuşacağım.Fatih Hoca ipi koparmak için kararlı gibiydi. Bize başka yol bırakmadı."

    Ünal Aysal yalan söylüyor demiyorum. Ama Galatasaray yönetimi icinde bilgi kirliligi oldugu kesin. Fatih Hoca ipi koparmak "gibiydi" ne demek? Galiba öyle gibi geldi, ben de kovdum. Bu camia daha net bir aciklamayi hak ediyor. Ben bunu profosyonel bir kulübün baskanina yakistiramiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.