Şimdi Ara

Fatih Terim'in Yapacağı Devrim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Böğretmen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Barbar

    quote:

    Orijinalden alıntı: Böğretmen

    quote:

    Orijinalden alıntı: turn table

    Böğretmen ; Cahil ve çocuksun evladım hadi git sen okuluna hadi bakayım üzme biz abilerini koçum benim.

    Mkhitaryan; Dediklerimi anlayan biri olduğunu gösterdiğin için sağol dostum. Akıllı ve okunananı anlayan insan görmek güzel birşey.

    senin gibilerini okuma öğretiyorum lan ben sen neden bahsediyorsun

    Eğer sen öğretmensen bir öğretmen çocuğu olarak bu ülkenin geleceği hakkında daha da korkmaya başladım.

    sadece benden dolayı korkmaya başladıysan senin de kafa fazla çalışmıyormuş demek

    Uvvvvvvvvvvvvv çok serttt. Lafta sokmaya çalışırmış. Ne öğretmenisin sen de bakayım uşağum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ottiman

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ottiman

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ottiman

    3 sezon öncesinde belliydi, kademeli düşüş yapılacağı.

    Belli olması için kuluplere yazılı belge göndermen gerek yönetmeliğe göre. Her seferinde Ünal Aysal bize bu konu hakkında belge gelmedi, hiçbir kulube de gelmedi diye belirtti.

    O belge geçen Ocak ayında kuluplere fakslandı. Aynı ay içinde Kulupler Birliği toplandı. Kuralın iptali için oy çokluğu ile karar aldı. Ancak TFF kendisine gönderilen yazılı kararı onaylamadı. Sebebi de Fenerbahçe'nin kararı onaylamamamış oluşuydu.

    3 sene öncesinden belliydi gibi birşey söz konusu değil kısaca.

    Tabii, o yüzden televizyonlar gazeteler bangır bangır söyledi.

    Televizyon ve gazeteler bangır bangır Fenerbahçe şike yaptı dedi o zaman da aa televizyonlar söylüyor o zaman yapmıştır kesin mi dedin? Ya da televizyonlar ve gazeteler hergün her takıma en az 5 oyuncu transfer ediyor. Onların transfer edildiğine de inanırsın o zaman sen?

    Ortada resmi bir yazı yoksa, karar spekülatiftir, tıpkı bir oyuncunun resmi sözleşme imzalamadan o takımda oynayamayacağı gibi. Aysal birçok kez resmi belge ellerine ulaşmadığını söyledi ve bir kere bile TFF çıkıp bunu yalanlamadı.

    Boş boş şeyler atıp durma ortaya bu kural zamanın da belliydi, herkes ona göre programını yaptı. gs ona göre program yapmıyor hala, önümüzde ki sene de 5+0+3 olacak. Sonuçta zamanında siz bize köstek oldunuz, şimdi de biz size köstek oluyoruz. Etme bulma dünyası. Hadi eyvallah.

    Cevap veremeyince yazdıklarım boş oldu demek.

    Asıl boş şeyler senin ''zamanında siz yaptınız şimdi de biz yapıyoruz ohh olsun,'' gibi ilkokul üçe giden sübyanların zeka seviyesi ile cevap vermek.

    Kimse plan program yapmadı hiç kusura bakma. Fenerbahçe'nin resmi sitesinden ''Plan yaptık biz,'' dediği dönemde kaç yabancı kaç yerli oyuncu transfer edilmiş, o kişiler ile kaç yıllık anlaşma yapılmış, ne kadar bonservis ve maaş verilmiş bak sonra gel plan yapılmış de. Hatta üç senedir belli diyorsun ya, o üç seneden itibaren Fenerbahçe'nin transfer ettiği yabancı oyuncu sayılarını ve ödenen bonservisleri de yaz bakalım plan nasıl yapılmış hep birlikte görelim.

    Alper'i almak ile plan yapmış sayılmıyorsunuz.

    Eğer etme bulma dünyası diye bu işin peşindeyse Fenerbahçe yönetimi, o zaman çıkıp ''Biz bu işi intikam için yapıyoruz Türk futbolunun gelişimi umrumuzda bile değil, tek istediğimiz Galatasaray'ın bizi geçmemesi,'' diyecek. Türk futbolunu bahane etmeyecek.




  • Tartisilacak bir sey yok. Kendisi bu kulupte en buyuk basarilari kazanmis efsanedir. Ancak her efsaneden de karakter abidesi olmasini bekleyemezsiniz. Bizi satip gitmistir ve onceligi de paradir. Maddi korkulari, manevi tatminlerinin onune gecmistir. Kulupte de teknik anlamda miyadini doldurmustur. İleride yonetimde olur mu bilinmez ancak eger olursa teknik bilgisi, cevresi, gücü ve hirsiyla basarili olacagi asikardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih terim zaten yabancı sınırırın kalkmasını gerektiğini söyledi napsın adam yıldırımın gırtlagına mı yapışsın töbe bismillah nerden geldi bu fatih terim düşmanlığı anlamıyom yazıktır çok fevasızız yemin ediyom her fırsatta fatih terimi küçük gören bizim yönetimimizdi sonunda da gönderdiler zaten ama yine suçlu fatih terim oldu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mancini röportajında verimli bir toplantı geçirdik, yabancı durumunu da konuştuk demişti.Eğer Fatih hoca kendisini kurtarmak için söylemediyse bizim başımızdayken o sözleri, sezon sonu değişiklik bekliyorum...
  • Fatih Terim'in geçmişte yaptığı devrimler bellidir...öyle bilip bilmeden bu adam hakkında ileri geri konuşmayın...kimsenin yüzüne bakmayacagı adamları 3. ligden alıp Milli Takıma sokmuş ve bu adamlar yıllardır 3 büyüklerde oynamış adamlardır...Rüştü en basiti Barcelonaya kadar gitti...Devrim yapılırsa böyle yapılır..Sizin o boş beleş sorunlarınızla devrim yapılmaz...Yabancı sayısı Fatih Terim'in tek başına halledeceği bir iş değildir...17 takım kalkmasını isterken sırf bi takım istemedi diye yabancı sınırı kalkmıyor bu ülkede...şike yaptıgı ülke ve dünya mahkemelerinde belli olan bir kulüp ceza almıyor bu ülkede...siz Fatih Hocadan ne bekliyosunuz neyi değiştirmesini bekliyosunuz...demekki gözünüzde o kadar büyük bir yeri varki Fatih Hocanın bu işleri onun düzeltebileceğini sanıyosunuz...Sizde haklısınız ne kadar düzgün insanlar oldugunuz belli...Adamın bugüne kadar yaptıkları ortada daha neyin laf salatasını yapıyosunuz...
    Ve size şunu söyleyim...Türk Milli Takımı bir adamın yada o koltuga oturan kişinin takımı değildir...Milletin takımı değildir...Fatih Hoca o koltuga milleti için çalışmaya Milli takım için çalışmaya gitmiştir...Demirören için değil...Bu ayırımı yapın ilk önce...




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.