Şimdi Ara

Fatih Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu üniversiteyi tam burslu kazanırsam gitmeyi düşünüyorum.. Sizce nasıl bi üniversite ,artısı eksisi neler....Gitmek istediğim bölüm ise elektrik-elektronik müh.,bilgisayar müh.



  • bence gitme. pek profesyonel sayılmazlar. femin biraz gelişmiş hali gibi. süper burs veriyorlar ama dandik ya. ben olsam gitmem.
  • Ulaşım falan skntı.ücradaymış biraz.
  • cemaat üniversitesi olduğunu bilerek gideceksindir umarım. ben kendi görüşümü belirteyim ben olsam gitmezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsorizzo -- 30 Kasım 2011; 0:30:54 >
  • Tek bildiğim cemaat üniversitesi. Ben gitmezdim
  • beyler üniversite bu kimsenin karıstıgı yok size kafanızmı güzel orda rehber ögretmen falanmı var sanıyorsunuz :D hocam sorun ulaşım olabilir hadımköy otobüsü tam önünden geçiyor ama önce o otobüse binebilmen lazım yenibosnada dolar son durak üniversite zaten ha dönüşler rahattır :D trafigin tıkanma ihtimali hariç 40 dkya ulaşırsın yenibosnadan mühendislik istiyormuşun açık olmak gerekirse itü veya bogaziçini kazanamazsan git derim en azından özel olmasının avantajını ilk işini aramayarak görürsün:) eğitim olarakta rahat çogu adam paralı bitirmeye gittiginden profesörle falan senin gibi adamlar daha rahat iletişime geçiyor ve uzun uzun tecrübe kazanabiliyor.Tek sorun malum özel üniversite mesela günlük yemekler en küçük paketi 11 lira olarak satılıyor falan falan yani devlette 2.5 falandır ögle yemegi yurtları 10 numara hemde lise yurdu gibi sanma namaz falan yan odanda müslüman olmayan adam bile olabiliyor :) birde her burslu kazanana öyle ücret olarak verilmiyor ha sen biraz konusursan 200 lira falan alırsın onuda yemekhaneye geri verirsin o ücretler ham puanda ilk 100e girenlere falan 750 1000 liralar diğerlerinde adamları ikna etmen gerekiyor.

    Not:Fatih Üniversitesine gitmiyorum ama giden arkadaşlarım fazlaca ondan bu kadar biliyorum




  • Sen iyice araştır cemaat bilmemne saçmalıklarına takılma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.