Şimdi Ara

Fatura son ödeme tarihi ile ilgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ttnet Vın var. ( Yani ttnet mobil 3G flash disck gibi takıyorsun onu pc ye internete baglanıyorsun 4 GB kotası var en fazla 1 mb kadar cıkıyor hızı aylık 25 Lira 25 kuruşdan sabit almıstım ben ama tavsiye etmiyorum yavaş) her neyse benim sormak istediğim fatura günü geçince ne olur ? Yani 1 gün geçse 2 gün geçse ne oluyor faiz mi biniyor ne kadar biniyor ? Yoksa belirli bir gün mü var o günden sonra mı faiz biniyor ?



    2.Sormak istediğimde aynı şekilde elektrikde , su , doğal gaz vb de ödeme günü geçince nasıl oluyor ? Bana net bilgi verecek olan var mı ? Yada bilginiz ne kadar? Teşekkürler .



  • Hiç bir şey olmuyor. İkinci ay yine düzenli kullanabiliyorsun. Ardından 2. ayı da ödemez iseniz kapatıyorlar, bu iki faturayı 2 ay içinde ödediğiniz an geri açılıyor ama bu zamanı çok uzatirsaniz mahkeme vs vs önü açık ama firmalar da bunlarla uğraşıp müşteri kaybetmek istemedikleri için bir çok seçenek sunuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hojja H kullanıcısına yanıt
    Ttnet 2 ay ödememe gibi sürem mi var 2 ay kesik kalıyor sonra faize biniyor öyle mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greatlife

    Ttnet 2 ay ödememe gibi sürem mi var 2 ay kesik kalıyor sonra faize biniyor öyle mi?

    2 ay kesilmez hocam internet. Faiz gibi bi olay yok, 3. ayda hizmetiniz kesilir ve borcu ödeyene kadar açılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hojja H kullanıcısına yanıt
    faiz gibi bi olay yok mu? Ben borcu ödemeyince üstüne ödeme gecikmesi için ceza para kesiyorlar yani faiz alıyorlar sandım aynı vergi borcu gibi sandım ödemekdikçe katlanıyor katlanıyor sonra önüne seriyorlar su kadar borcun var diye tabi adamda ödeyemiyor :D dedim acaba faturalarda da böyle bir ödemede gecikme olunca ceza var mı diye demek yanlıs bilmişim sagolun arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.