Şimdi Ara

Fatura Tutarım Kendi Kendine Artıyor...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a Arkadaşlar, Bi Sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.. 20 TL Lİk Tarifedeyim Aylık 250 Dk... Fatura kesim tarihime Daha 1 Hafta Var Fakat , Müşteri hizmetlerinden Güncel Fatura Bilgim 45 TL Lerde... Bunun Sebebini Öğrene bilirmiyim ??? Sadece 0.Facebook.com A Giriyorum Heralde Bunun için 25 TL Fatura Artmaz ??? Tüm Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler. Yorumlarınızı BekLiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 23 Mart 2011; 20:31:16 >



  • my vodafone'a gir,detaylara bak bakalım nelere ücret yansımış.
  • Öncelikle "çok geç" Teşekkür ederim yorumun için...
    Evet Aynen Ordan Baktım 0.facebook.com 18 Mart ve 24 Mart Tarihleri arasında Ücret Tabi tutmuş ve toplam 18 TL ye Geliyor... Hesapladım,Sizce ne yapmam lazım ??? 18 gün bedava giriyorsun, 18 günden sonra ücret tabi tutuluyor + senin haberin olmuyor... İşe bakarmısınız ya....
  • aylık 8 liraya cepnet paketi alırsanız sorun kalmaz. Ben e mail aracılığı ile fatura kullanmak istiyordum, bunun için gerekli bütün adımlar siteden yapılabiliyor. Ayrıca ayarları yaptıktan sonra hem mail atıyorlar, hem de telefona mesaj geliyor, artık posta yolu ile faturanız gönderilmeyecektir diye.
    ayrıca hemen her zaman siteden fatura ile ilgili dökümlere bakabiliyorsunuz. Şahsen ben çok şeffaf buldum. 35 lira taahhütlü tarife kullanıyorum.
  • garip aman dikkat edin vodafone müşteri hizmetlerini arayın çözüm bulurlar herhalde. vodafone aboneler madem internet kullanıyor abi sınırsız var alın ya 8 tl
  • iyi de zero zaten ücretsiz ordan ücretli bir linke tıkladınız herhalde ...

    yapmadım diyorsanız itiraz edin faturaya durumuda belirtin iadesi muhakkak yapılır ....
  • al 8 lİraya sınırsız cepnet kafan rahat olsun hocam ya 0.facebook da resİmlerde cıkmıyor zaten
  • İlgiliniz ve yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım.
    Fakat Ben Sadece Mesaj Göndermek İçin Face Kullanıyorum Telden Başka Amacım yok =) Telden Net Kullanmak istesem aynende dedğiniz gibi 8 TL lik İnternet paketini alırım , Fakat Gerek duymamaktayım.. Sadece Zero İçin Niye Ücret Kesiliyor Halen Anlamış Değilim ve Şuanda GPRS ayarlarım kapalı , Faturam Çıkana Kadar Açmayı Düşünmüyorum , Faturadan Sonra İtiraz durumum olduktan sonra Açarım sanırsam..
  • Dostum,My Vodafone'den görülen güncel fatura ile kesilen fatura arasında fark olabiliyor.

    Oraya fazla takılı kalma derim.Çünkü şöyle anlatayım:

    Ben Kamu Maxi yi 29 TL ye kullanıyordum,geçen ay 26 şubatta geçmiştim,bana 18 günlük fatura olarak 18 TL gelmesi gerekiyordu.Ben geçen hafta baktığımda güncel faturadan borcum 41 TL idi.Ben de başta panik yapmıştım ama biraz mantık kullanıp beklemek gerektiğini düşünmüştüm.Çünkü benim paketin indirimsiz hali 40 TL idi.
    Fatura kesilirken bütün indirimleri düşüp öyle faturayı kesiyorlar.Güncel faturalarda ise fatura kesilinceye kadar indirimler görünmüyor.Geçen gün faturam kesilmiş,sitede 41 TL olan fatura,kesilince 19 TL ye düşmüş.Gerçi benim hesabıma göre 1 tl fazla ama olsun.

    Yani faturanız daha kesilmediyse güncel faturadaki miktar sizi korkutmasın,fatura kesilirken aldığınız ve alacağınız indirimler düşülüyor sanırım.Bugün 28 mart,fatura dönemi 15 martta başlar,yaklaşık 10 gün sonra da faturan kesilmiş olur,senin de 25 mart yada 26 martta faturan kesilmiş olması lazım değil mi,sen 23 martta yazmışsın,o zaman daha basılmamıştır faturan belki,ama şimdi artık faturan basılmıştır,gir bak myvodafone den.




  • NetAnket İlginden Dolayı Teşekkürlerimi Sunarım.

    Benim Fatura Kesim Tarihim Her Ay ' ın Sonu yani 31 diR... Dediğin Gibi Eğer Fatura Çıkarken, İndirimler ve Yanlışlıklar düşülürse beklediğim fatura tutarı gelecektir.. fakat düşmediği takdirde. gerekli itirazımı yapmayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 29 Mart 2011; 12:29:08 >
  • S.a Arkadaşlar, Faturam Çıktı ve Gerekli Bildirim Vodafone Yapıldı ve 0.Facebook Sanırsam Vodafone Faturalı Hatlar için Ücretli Olmuş Bilginize. İlgilenen Tüm Arkadaşlara Teşekkürlerimi Sunarım.

    SAYGILARIMLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 10 Nisan 2011; 0:10:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.