Şimdi Ara

Faturalıya Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar turkcell kontörlü hattı faturalıya cevırmeyı dusunuyorum su cayma bedelliden yararlanmak için ama faturalı hatta gecerken turkcellin veya bayilerin herhangi bi promosyonu varmı biliyormusunuz? birde gencturkcell yapıcam ama su hattı alırken su 14 tl lik paketi almadan sabit ucret 1 tl gibi olacak sekilde acıyorlarmı hattı



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanka5000

    Arkadaşlar turkcell kontörlü hattı faturalıya cevırmeyı dusunuyorum su cayma bedelliden yararlanmak için ama faturalı hatta gecerken turkcellin veya bayilerin herhangi bi promosyonu varmı biliyormusunuz? birde gencturkcell yapıcam ama su hattı alırken su 14 tl lik paketi almadan sabit ucret 1 tl gibi olacak sekilde acıyorlarmı hattı

    ilk başlangıcta direkt olarak opsiyonsuz açmıyorlar (en azından bana öyle söylediler ve forumda birkaç arkadaşa da böyle söylenmiş) bu yuzden onlarda en uygun sabit ücretli tarifeyi seçmişler (bende öyle) 1ay içinde ise *opsiyonsuz genc tarife (sabit ücret yok) istediklerini belirterek geçişleri tamamlanmış.
    mesela ben actırırken bizbize seçtim.
    crux2005 ; alo60paket'ini seçmiş bunun gibi.
    ama bir ay içerisinde opsiyonsuz genc paket için talimat vericez.




  • hazırkartımda da 201 kontör var bunları herhalde dakikaya cevırıyorsunuz benım merak ettıgım bu dakıkaları ıstedıgım zaman kullanabılırmıyım yoksa bellı bı sure ıcersındemı kullanmak zorundayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanka5000

    hazırkartımda da 201 kontör var bunları herhalde dakikaya cevırıyorsunuz benım merak ettıgım bu dakıkaları ıstedıgım zaman kullanabılırmıyım yoksa bellı bı sure ıcersındemı kullanmak zorundayım.

    valla onu bilmiyorum ama dk olarak çevriliyor yani boşa gitmiyor.
    ama en iyisi faturalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanka5000

    hazırkartımda da 201 kontör var bunları herhalde dakikaya cevırıyorsunuz benım merak ettıgım bu dakıkaları ıstedıgım zaman kullanabılırmıyım yoksa bellı bı sure ıcersındemı kullanmak zorundayım.


    Kontörler dakikaya çevriliyor, ama biraz düşük oluyor sanırım. Bence kontörlerin çoğunu transfer et yada kullan.
    Kontörler dakikaya döndüğünde belli bir kullanım süresi var, ama ne kadar bilmiyorum. (3 fatura dönemi olabilir belki)
  • Turkcelle attıgım mail:



    Merhaba ben hazır kartımı faturalı hatta cevırmek ıstıyorum ama hazırkartımda da 201 kontör var bunları herhalde dakikaya cevırıyorsunuz benım merak ettıgım bu dakıkaları ıstedıgım zaman kullanabılırmıyım yoksa bellı bı sure ıcersındemı kullanmak zorundayım. bırde hazırkartım genc turkcell ben faturalıya gecınce gene tarıfemı gencturkcell yapabılırmıyım aynı sekılde. son sorum: genc turkcell tarıfesı olarak acılırsa hattım su 14TL lik paketi almak ıstemesem olurmu. ıyı calısmalar






    Turkcellden gelen cevap:
    Faturalı hatta geçtiğinizde ana hesabınızda ve konbaranızda bulunan kontörler bedava dakika olarak hattınıza tanımlanacaktır. Bedava dakikaları her yöne, süre kısıtı olmadan kullanılabilirsiniz.



    Geçiş işlemi sırasında hattınızı istediğiniz tarifeden açtırabilirsiniz. Talebinizi bayi yetkilisine iletmeniz yeterli olacaktır.




    Saygılarımızla,

    TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.





    Esra KAYNAR

    Müşteri Çözüm Merkezi




  • kontörlerin yarısı geliyor ama dakika olarak.benim 52 kontörüm vardı 26 dk geldi..
  • kontörleri mobil ödeme de kullan. mc e git bi kaç alışveriş sitesi var oralara bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.