Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
65
Favori
263.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar numaramı taşıyarak 7 gb olana geçmek istiyorum ancak nasıl geçeceğiz? Bayiye sordum internetten başvuru için özel olabilir dedi ama internetten başvuru sırasında bu tarife çıkmıyor. Sitesine bakıyorum yine açıklayıcı bir şey yok, nasıl iştir bu?
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    numara taşıma başvurusu yaptığınız belgeye tarife olarak yenilenen 7 yazacak o kadar. hat açıldığında yenilenen 7 gb 750 dk tanımlanmış oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benden ek bilgi olaun.. geçen ay taşıma yaparak ramazan 3gb tarifesiyle açılan hattımı YENİLENEN7GB yazıp 7000e gönderdim ve tarifem değişti illa bayiye gitmenize gerek yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 Temmuz'a kadar geçişin tamamlanması gerekiyor. Kaç günde geçişin tamamlanacağı biraz şans işi 2-6 gün arasında geçiş yapılıyor derler bayide ama 6 günü bulmuyor. Numaranız 054x lı ise geçiş daha hızlı olur.
  • madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Paket ilk çıktığı zamanlarda böyle bir kısayol yoktu demekki sonradan belirlemişler teşekkür ederiz ilk mesaja eklerim.
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdaydım. 3gb ile hattımı taşıdım. Sonrasında ise önce bayiden 7 gb olana, sonra da kendim gani1000'e geçtim. Hiçbir sorun olmadı. Bunun pek yeri değil belki ama şunu da söylemem lazım. Çekim kalitesi özellikle internet açısından benim için hayal kırıklığı oldu. Sanırım pahalı olsa da eski operatörüme döneceğim. Kullanamadıktan sonra sınırsız da olsa pek bir önemi kalmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saig10 kullanıcısına yanıt
    Yanar diye düşünüyorum ama yine de bir soruşturmak lâzım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim hat açıldı.telefondanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama 4.5 g si telekomdan hızlı,diğer hatıda taşıyacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu arkadaşım için denedim ama olmadı

    Bu tarife 7 Gb ve 3 Gb ancak aşağıda linkini verdigim adresten anketi doldurursanız 1 aylik 3 gb veriyor 1 aya mahsus. Bu anketi hattı taşımadan önce yapın. Anketten sonra 1 ay icinde hattını taşırsan hediye 3 gb aktif olur.
    https://www.vodafone.com.tr/seviyoruminterneti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay sonra taahhüt bitiyor. Faturalı 25tl 4gb+4gb youtube+500dk 100sms whatsapp sınırsız "kafama göre 4" paketini 31 tlye (sonraki yıl 36₺) yeni taahhüte "saçma güzel 6" olarak yenilemeye değer mi? Yoksa başka operatöre geçip geri gelsem hemen ve faturasız 28 tlye "saçma güzel 8+" (4gb+4gb youtube+650dk 100sms whatsapp) üstüne de yeni gelene hediyeler almak mı mantıklı? Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU]

    Önerdiği paket 2 yıllık taahhütlü. İlk yıl 31 sonraki yıl 36₺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 25 Temmuz 2019; 19:27:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaslar hattimi vodafonede tasiyali 1 hafta oldu sim kart vermisti bayii ancak hala tasima ile ilgili mesaj vs gelmedi sebebi nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Aynı olayı bende yaşadım TürkTelekom dan vodafone geçtim. Bana 3-4 gün içersin de msj gelir geçersiniz demişlerdi sonra 1 hafta geçti baktım gelen giden mesaj yok sonra işlemleri yaptırdığım bayii gittim dedim benim hat açılmadı hemen sisteme baktılar meğersem karşı taraftan TürkTelekom dan Red yemişim geçemez diye. Her neyse vodafone bayisine dedim neden böyle bir şey ile karşılaştım dediler eğer karşı tarafta borcunuz yada sözleşmeniz varsa Red yersiniz dedi dedim ben hazır kartlıyım borcum yada sözleşmem olması imkansız neyse sonra TürkTeleko mu aradım dedim ben Vodafone geçmek istiyorum ama sizler tarafından Red alıyorum neden dedim onlarda bu sefer suçu Vodafone attı dediler işlemlerde yanlışıklık evraklarınız da sorun vardır dediler. Bu olaydan sonra 3 kere git gel vodafone gittim 3 kere işlem yeni kayıt alındı 3 den de yine Red yedim daha sonra şikayetim var. com vodafone baya bir giydirdim işlem yaptırdığım bayi içinde şikayet de bulundum daha sonra hemen geri vodafone müşteri hizmetleri baktım hemen geri döndü ondan sonra nasıl olduysa hallettiler.




  • Mantıklı olan dediğiniz gibi olandır ama ne Turk Telekomda ne Turkcell de böyle bir şey yok. Eğer Vodafone bu şekilde yapıyorsa tebrik etmek gerek ama her şeyden bir haber olan müşteri hizmetlerinin lafına güvenipte son gün başvuru yapmam ben olsam. Başvuruyu son gün yaparsanız burayada yazarmısınız bilgilenelim.
  • 7 GB 27 TL son geçiş tarihi 31 temmuz mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilenen 7 gb 30 ağustos son diyor sitede.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taahhütüm 30 ağustosta bitiyor. Vodafonedan başka operatöre geçip geri gelecektim olmuyor. Saçma güzel 6 (5gb+3gb youtube+500dk 100sms) 32tl bu iyi mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 agustos tahattut bitisi 1 agustosta gidip tasima ypsam ceza odermiyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.