Şimdi Ara

FB Telefon Bilgilerimi Kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saygılar, telefonum s6 edge. 1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum. Facebook, Instagram birlikte kurulu olarak geldi. Facebook'u mobilden kullanmayalı neredeyse 6-7 ay oluyor. Hatta bütün izinleri de kaldırmama rağmen halen Facebook arkadaşın vs. vs. şu isimle Instagram'da gibi bildirimler alıyorum. Üstelik geçenlerde birisinin telefon numarasını almıştım. Doğal olarak WhatsApp'de de karşıma çıktı. Facebook'a sadece PC'den girmeme rağmen geçen gün o şahıs arkadaş önerilerinde karşıma çıktı. Ben bu durumdan oldukça rahatsız oluyorum. Facebook'un bilgilerimizi bu denli rahat kullanması beni kaygılandırıyor. Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz neler?

    Şimdiden teşekkür ederim, saygılar.



  • Hocam bildiğiniz gibi Facebook Whatsapp'ı 2 sene önce satın aldı , bu sebeple whatsappdaki telefon numaralarına oldukça kolay bir şekilde erişebiliyorlar. Yani uygulamayı kullanıp kullanmamanızla hiç alakası yok facebook , whatsapp kullandığınız sürece istediği gibi bilgileri alabilir.


    Şuradan detaylı bilgi edinebilirsiniz

    https://www.whatsapp.com/faq/tr/general/26000016


    Güncellenmiş bildirimi okurken bu ayarı engelleyebiliyorsunuz. Yada okumadıysanız düzeltmek için 1 ayınız var ama 1 ay geçtikten sonra geri dönüş olmuyor ne yazık ki.

    Ancak aşağıda şu şekilde demişler "Facebook şirketler ailesi bu bilgiyi altyapı ve teslimat sistemlerini geliştirmek, servislerimizin veya onların servislerinin nasıl kullanıldığını anlamak, sistemi güvenli kılmak ve spam, taciz ve ihlal etme aktiviteleriyle savaşmak için yine de alacak ve kullanacaktır." Yani bu yetkiyi iptal etseniz dahi size arkadaş önerisi sunmayacak olsa bile telefon numaranızı ve kayıtlı numaralarınızı bu amaçlarla kullanmaya devam edecekler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.