Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club (2221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.527
Cevap
64
Favori
1.486.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22192220222122222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süt kupası, efor sarfetmeye değmez. Zaten üst turlarda Fenerbahçe gibi büyük takımlar varken boşa kürek çekmeye gerek yoktu

  • Xavi Türkiye'de 3 büyükleri çalıştırsa yarım sezonda kovulur öyle kötü bir hoca sırf adı Xavi olduğu için şu an Barcelona'nın hocalığını yapıyor berbat bir teknik direktör hala her iyi futbolcunun iyi hoca olmayacağını öğrenemedi dünya futbolu

  • 2006 öncesinde olduğu gibi Barcelona köy takımı artık. Efor sarfetmeli!

  • Barca icin panik yapacak bir sey yok. Buyuk bir enkaz vardi, iyi bile topluyorlar. Tabii ekonomik bazi tavizler verdi ama mecbur, bir kulup icin en buyuk yikim yarismaci kimligini kaybetmek olurdu, Laporta bunu bilip ona gore hareket etti. Xavi ozelinde bakarsak gecen seneki kayıplarda bir sucu yok. Gec gelmisti. Bu sene ligi alacak, Super kupayi aldi, belki kral kupasini alacak. Bunlarin hepsini Avrupa sampiyonuna karsi yapiyor unutulmasin. CL'den elenirken adamin elindeki tum stoperler sakatti, Pique-Garcia felaket senaryosu oynadi. Dun Pedri Gavi oynamadi. Real Madrid 3 CL kazanirken Kroos Modric ayni anda oynamasa o da turları zor gecerdi. Takimin bazi eksikleri var ama dogru yolda. La Liga'yi 90+ puanla kazanacak hocayi kovamazsin, Barcelona 2015'ten beri CL alamiyor, Xavi'nin mi sucu? Seneye bu takim daha iyi olur.

    Bu arada Lpool Real maci sonrasi Real konusu yerine yanlislikla buraya yazmisim yeni fark ettim, silindi. Kusura bakmayn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    +1


    terslikten sakatlıklar en önemli maçlarda oldu. Dembelenide unutmamak lazim. Bu sezon cok iyiydi. Xavi'lik durum yok. Takım kesinlikle doğru yolda. Barca su an La liga tarihinde 22.haftadan sonra en az gol birakan takim. 2.likle arasinda 8 puan fark var. Ustelik bunu Messi olmadan yapti.


    Ama ben Xavi'nin ilk Manu macinda yaptigi kadro secimini anlamadim. Tum maclarda oynatdigi savunma 4'sunu degistirdi, sanki elenmek icin oynatdi. Gerci haftalar evvel onceligimiz Lig ve kupa demisti. Herhalde tum turnuvularda devam etmesi icin takimin fiziki gucunun yeterli olmadigini dusunuyor ya da avrupa ligini onemli gormuyor.


    Yukaridaki diger arkadaslarin yorumlari, Turkiyede futbolun neden gelisemediginin kaniti. Ulkede yoneticisinden, vatandasina her kes ayni kafada. Vizyon yok.

  • Benim anlamadığım ispanya takımları ingiltere takımları kadar ünlü olmasa da avrupada daha çok başarılı oluyordu. Ama lig kalitesi hep daha düşük oluyordu. Yani atıyorum sevilla, tottenham gibi büyük olarak pek görülmüyor ama avrupada daha iyiydi yanlış hatırlamıyorum.

  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

    Dünyanın en iyi 5 takımından ikisi La Liga'dan adam karton lig diyor.  Avrupa Ligi'ni en fazla kazanan Sevilla, ŞL'yi en fazla kazanan Real Madrid. Bu Premier Lig ağğğbi tayfanın Ronaldocular kadar bile aklı yok harbiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky Sports Newstwitter
    “Barcelona have been charged with corruption, after payments totalling over €7.3m were made to the ex-vice-president of Spain's referees' committee, between 2001 and 2018.”
    https://twitter.com/SkySportsNews/status/1634258148209860630

    Bence Barcanin ismi Corruptlona olmali artik. Masallah kanalizasyon cukuru gibi takim. Her sey var abi. Tek eksik sikeydi, onu da tamamladilar. 

  • ah be xavi hocam 3 stoper daha soksan golü yemezdik


    hakemi alman da yetermiş adamsın hocam




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 13 Mart 2023; 0:51:25 >
  • Xavi kupa almaya hırs yapmış barca juve olmuş her maç 1 gol 3 puan cepte lan kim der barca maçları paso alt olcak:))


    Xavi umarim bunu geçici yapıyordur kimse 1 gol atıp yatan takımı izlemek istemez sırf real korkusundan bence 3 puan ayakta savunalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 15 Mart 2023; 0:59:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcadan bir cacik olmaz. Sike skandali konusunda ispanyol devleti adaletli davranirsa küme düsüp sampiyonluklari 2.ye verilmeli.

    Pedri büyük maclarda hayalet. Gavi adeta bir wrestler. iyi mücadele edip tekme tokat giriyor başka numarasi yok. En iyi adamlari De Jong.


    Stoperde Araojo iyi adam fakat aşiri şişiriyorlar. Kounde patladi. Christiensenden iyi yedek olur.


    Lewa 35e doğru gidiyor. Bayern 50ye sağlam iteledi.


    La Ligada 3-4 takim dişinda takim yok. Barça bundan dolayi lider.

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Kenshin şu Real Madrid nickli fake hesabına benimle uğraşamayacağını söyle lütfen. Bu arada nerelerdeydin be yiğidim özlettin kendini. Dünya Kupası'ndan beri yoksun anca hazmettin sanırım.

  • Abomination'un üye yiyorum deme şekli


    -Önce laf at

    -Tokatlanınca fake üye olmakla suçla

    -Engellenince adminlere 50 satır yalvar

    -Fake hesap açıp foruma konu aç



    Yallah ag.

  • Real Madrid kullanıcısına yanıt

    Forumda bunun 3-4 tane fake hesabi var Hanolu Kaymakami da onlardan biriydi Bende bunun fake hesaplarini cözünce tartiştiği üyeleri benim fake hesabim olmakla suçlamaya başlayip algi oyunlari oynamaya başladi  

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Boş bi çar ya dikkate almaya değmez. Biz bunları ağa babalarını yedik bu forumda ham yaptık fırlattık. Uaemirler bullpowerlar vaudevilleler falan kimleri kimleri yedik. Abomination kim ag reçel niyetine kaşıklarım.

  • Laptomun bozuldu yeni laptop almam zaman aldi malum çok aşiri pahali her şey.


    Sanki Pessi dünya kupasini hakederek kazandi Katarlilar lobi yapmasa hakemler Arjantinin 12.13 ve 14.oyunculari katki vermeseler Pessi dünya kupasini rüyasinda görürdü Malum Pessinin dünya kupasi alma şekli de bu.


    ŞLde yine tokadi yeyip oturdu Pessi dedem Maçi yine en güzel yerden izledi

  • Real Madrid kullanıcısına yanıt

    Oğlum harbi Bullpower nerede la?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyonluk garanti artık bundan sonra xavi'nin gol yememeye oynaması lazım max 1 gol yesek cillop gibi stats olur bunu yapabilecek kapasite de var

  • Firmino iddiaları...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22192220222122222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.