Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.606
Cevap
13
Favori
160.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Salernitana maçınıda kazanırsa Juve ile arasında 10 puan fark olacak. %90 Inter kazandı ligi. Ayrıca ligte en çok atan, en az yiyen takım. Gol Kralı da Lautaro Martinez. Bu sene yine ŞL'de iyi işler yapacağına düşünüyorum. Atleticoyu geçip Real veya City ile eşleşmesse önü açık.

  • ezcez mi madridi toplanalım maç sonucu burada zaferi kutlayalım

  • Beklendiği gibi İnter kazandı. Tabi izlemesi pek keyifli maç olmadı ama iyi sonuç inter için. Arap takımlarını tutanlar yorum yapmasın, arap takımları alsın italyan takımlarını bak nası oynuyorlar.

  • hakanı italya da eleştirmişler, çok top kaybı yapmış yaptığı top kayıplarının nedeni 4 kere fake pas attı 3 ü tutmadı pasların, mecbur kaldı fake atmaya çünkü madridi açamadılar ceza sahasına yakın yerlerde fake atıp karambole takım arkadaşlarını topla buluşturmaya çalıştı, ama 3 ünü rakip takım kaptı, yani italyan medyasını da anlamak mümkün değil bence gayet iyi oynadı her ne kadar pas hataları yapmış olsa da , hiç atraksiyon yapmayıp riske girmeyip sadece görevini yapan oyuncuları seviyor italyanlar da FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları 

  • Inter have the most prolific attack in Europe’s top five leagues with 67 goals scored, which is four more than both Liverpool and Bayern Munich as they are tied at second with 63 goals. Arsenal have 62 goals.



    Şuan 5 büyük ligte en çok gol atan takım Inter. Makine gibi takım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukvenom -- 29 Şubat 2024; 16:0:47 >
  • FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.