Şimdi Ara

Fedora 36 da Extension Manager Eklenti Yüklemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fedora 36 kullanıyorum. Temiz kurulumdan sonra Extension Manager yükledim ama eklentileri yüklemeye çalıştığımda program hiç bir tepki vermiyor. Butonda tıklama efekti var ama o kadar. Sanki masaüstündeki herhangi bir boşluğa tıklıyorum. Uygulamayı bırakıp site üzerinden eklenti yardımıyla kurmayı denedim ve yine aynı sonuç. Eklentiyi aç kapa yapıyoum hiç bir şey olmuyor. Hata mesajı verse aratıp bulurum ama vermiyor. Bir sürü foruma girdim ama kimse böyle bir problem yaşamamış.




  • Flatpak üzerinden yükleme yapıldığında böyle bir hata olabiliyor. Hangi şekilde yüklediniz doğrudan mağza üzerinden mi yoksa farklı mı ? Size tavsiyem eğer mağaza üzerinden indirdiyseniz yine mağaza üzerinden kaldırıp kendi depolarından indirmeniz. Mağaza üzerinde seçenek olacaktır ama uğraşmak istemezseniz eskisini kaldırdıktan sonra terminale


    sudo dnf install gnome-extensions-app


    yazarak kurun ve tarayıcı üzerindeki eklenti ile yeniden deneyin. Ek olarak benim bildiğim gnome üzerinden extension app üzerinden eklenti yükleme ve çıkarma hala betada ve fedora içinde o şekilde gelmiyor diyebiliyorum. Fedora içinde bulunan versiyonda ben en son kullandığımda o özellik yoktu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.