Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (3636. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
85.302
Cevap
212
Favori
2.073.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36343635363636373638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfblugano35

    Hiç bir oyun sistemi olmayıp ya tutarsa basketbolu ile buraya kadar geldi Efes.
    Koskoca maç organize hücumları 1 elin parmağını geçmez.
    Datome, Vesely ve Green sağlık olsaydı euroleague’de fina oynardık.
    Bu seride 4-0 biterdi.....
    Tabi canım.
  • quote:

    Sağlık olsun,resmen bir kol bağlı yeniyorduk az kalsın.Son çeyrekte son iki maçtır 18/0 atan dünyanın en iyi şutörü Melih'ten 8 sayı yedik ardarda. Sıradaki maçlar evimizde.Sloukas'ın dokunulduğunda 2 metre geriye uçan vücudu,hakemlerin savunmaya olan alerjisi şampiyonluk için yetecek mi göreceğiz.

    5.maça Anderson oynar muhtemelen,Datome-Kalinic post-up'ına kalmamak için.Ah Cedi olaydı..Hoş ona da dokunduğunda faul çalıp 5letirlerdi ya


    Hocam rakip konulara yazmadığım için buradan cevap vermek istiyorum Efes konusuna attığınız bu mesaja.
    Sadece Sloukas'ın 'uçan vücudu' konusuna değinmek istiyorum yazdıklarınızdan.

    Sanırım Moerman'ın hücum faul aldığı pozisyonu diyorsun. O pozisyon hücum faul doğru, çünkü Moerman dirseğini açıyor. BU pozisyonun dışında da genel olarak 'uçmasına' gelince faul yapılan oyuncu faulü göstermek için bu tarz uçuşlar yapar bilirsiniz ki.

    Mesela Efes'te Bobua, Micic, ve bilimum dış atış yapan oyuncular tepeden attıkları şutlarda geriye doğru 'uçuyorlar' 3+1 ve 3 atış kapabilmek için.

    Mesela bugünkü maçtan örnek; Aşağıdaki özette 3:00' Micic üçlüğü kullanıp 2 metre 'uçuyor'. Üçlük girmiyor dönen topu karşı köşeden Moerman basket yapınca sol alt köşedeki hakem Micic'e teknik faul uyarısı yapıyor.

    Ek olarak Kalinic'in çok basit faullerle maçın çoğunu 4 faulle oynadığını hatırlatayım. Hani hakemlere dem vurmuşsun ya.

  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    O pozisyonu birkaç kere izledim,Moerman'ın hücum faul aldığı pozisyon yani.Moerman'ın dirseği yoktu pozisyonda.Hatta bunu yazarken gidip full maçtan izledim aynı pozisyonu. 1:45:48 :https://ok.ru/video/1518872365676


    Moermanın yaptığı çok basit bir ittirme,bu ittirmeyi de dirsekle yapmıyor zaten.Omuz ve kafasıyla ayakları sabit olmayan Sloukas'a karşı yapıyor.Sloukas da teması aldığında değil aldıktan birkaç milisaniye sonra bilinçle 2 metre geri atıyor kendini geriye,imkansız bir şekilde.


    Benim burda kızdığım kişi Sloukas değil zaten hocam,elbette bu da bir meziyettir fakat hakemlerin kritik anlarda bunu farkedememe gibi bir lüksleri yok.Ekran başında gördüğüm bir olayı hakemler gözünün önündeyken görmek zorunda.Yoksa elbette takımı için gerekiyorsa flop yapabilir bir oyuncu,etik olmasa da normal görüyorum.O videoda eğer Micic'e faul çalacak kadar gerizekalı değilse bu hakem de o kadar avel olmamalı.


    Rezalet bir hakem yönetimi vardı,Fenerbahçeye de yanlış fauller çalınmıştır elbette.Hakemler gayet berbattı çünkü.
  • Sakatlıklar olmasaydı bugün şampiyon olurduk muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi insanın kendi basketbol takımı olmayınca, Efes'i destekliyor anca..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimleon

    Obranın bu maçta yanlışlarını görmemesini eleştirmek lazım.
    dışardan 3lükler girmiyorsa, içerden oynamak lazım.
    zaten efesin oyuncuları bireysel oyuncular,
    takım savunmasını baskılı yapamıyorlar,
    bireysel bir baskıyı başarılı yapıyorlardı,
    çemberaltı savunmada mutlaka faul yapıyorlar.

    bir de pek sevilmeyen bir taktik vardır,
    faul problemine giren oyuncunun üzerine oynamak gibi.
    adam ilk çeyrekde 3 faul yapmış,
    istense ilk yarıda 5 faul aldırıp çıkarmak mümkün,
    ama bunu düşünmüyorlar,
    sonuçta siyahi oyuncu 3lükleri bizi dağıtıyor.

    keza 3. çeyrekde 4 faul alan Dunston da öyle.

    neyse bu iki maçta ders alınmıştır umarım.
    eğer 3. maçta bozuk düzen giderse,
    Obraya veda zamanı gelmiş demektir.
    Adam sanki yazdıklarımı okumuş
    :)

    işte,
    illa ki 3 lük atacağım deme,
    oyna içerden,
    kişisel savunmayı beceremeyenler faul yapsın,
    2 oyuncu 5 faulle çıksın,
    moraller bozulsun.

    Ahmete de tebrikler.

    şimdi rakip sahada 1 maç alırsak
    şampiyon Fenerbahçe olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Futbolda Galatasaray'i destekleyen birinin basketbolda farklı takımı desteklemesinde bir sakınca mi var?
    Normal sezonda, oyuncularinizin hepsi oynarken Efes sizi yenmedi?
    Benim sizin sevincinize diyeceğim bir şey yok, tebrik ederim tabiki. Ancak, bu kadar emin bir şekilde konuşmanız garip. Üstelik normal sezonda Efes sizi yenebilme başarısı göstermisken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ki basketbolda hep Efes’i destekleyen Efes taraftarıysanız taraftarlığınızda sakınca yoktur . Ama sırf galatasaray basketbolda iyi değil Efes Fenerbahçe’nin rakibi diye tutuyorsanız sakınca vardır başta kendi tuttuğunuz takıma galatasaray’a saygısızlık yapıyorsunuz demektir . Takımınızın basketbol şubesi mevcut hatta Efes tarafından da elendi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı Melli , Sloukas ve son anlarda soktuğu kritik şutlarla kaptanımız Melih Mahmutoğlu ile kazandık . Melli gerçekten çok değerli iyi oyuncu uzun rotasyonunu tek başına sırtlıyor sahada yorgunluktan yıpranmaktan ölmezse şampiyonluğu kazanırsak en değerli oyuncu ödülü ona gider bunu hak ediyor . Sloukas bugün kendi gibi oynadı attığı sayılar asistler bizi oyunda tuttu . Geçen maçta babası vefat etti ondan ona kimse kötü oynadı diyemez o maç oynaması oynatılması büyük hataydı . Melih maçta son bölüme kadar etkisizdi açıkcası son 2 maç berbat olduğundan kendine güveni kalmamış vaziyetteydi . Son bir tane daha boş şutu atması gerekirken atmayıp paslaması sonucu Obradovic’ten sağlam azarı yedikten sonra kendine gelip kritik 3’lüğü soktuktan sonra kendine güveni geldi ve soktuğu kritik şutlarla maçı bize getirdi . Melih şut konusunda gerçekten çok iyi oyuncu temiz şutları var onun için kendine güveni hiçbir zaman azalmamalı özellike bu seride ona çok ihtiyacımız var İnşallah böyle devam eder . Diğer kalan tüm oyuncular yine kötüydü . Datome’yi tabi kast etmiyorum kendisi az süre aldı ve o az sürede yine kendine has şutları sokarak 4 sayı da olsa katkı verdi ki bu maçta skor aldatmasın son bölümde açıldı yoksa hep başa baş her sayının önemli olduğu bir maçtı ve çok değerli bir katkıydı . Datome 5. Maç ile birlikte daha çok süre alacak ve onun değerli katkısı artacağını düşünüyorum .

    Maçın katliamcısı en kötü oyuncusu yine Guduric’ti . Alternatif olsa kadro dışı kalır ama şuan maalesef yok mecbur seride katlanacağız . Ahmet Ribaundlarda iyi fena da savunma yapmıyor ama pota altından çok basit kaçırıyor bunu çözmesi gerekiyor umarım serinin diğer maçlarında kaçırmaz her sayı ve bu uzun yokluğundan önemli isim olduğundan ona çok ihtiyacımız var . Kalinic sinirine hakim olması lazım hakemler zaten faul çalmaya yer arıyor kadro rotasyonumuz zaten dar böyle hareketlere gerek yok . Şutlarda da gereksiz zorluyor bunu yapmaması lazım atacağı şutları soksun yeter . Bobby bu maç berbattı 5. Maçtan ondan bir patlama bekliyorum .

    5. Maçı alırsak şampiyonluğa ulaşırız en kritik maçımıza çıkacağız . İnşallah takım olarak kendimize inanarak varımızı yoğumuzu sahaya yansıtarak maçı kazanacağız . Taraftarlımız Sinan Erdem’e akın etmeli desteği hiç bırakmamalı . 6. Maça evimize önde gelirsek kupayı kaldırırız .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 16 Haziran 2019; 3:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vesely ovgusu iceren mesaj gorunce kendimi kaybediyorum , bu adamin mart - mayis arasi her sezonda sakat olup f4 maclarinda bizi surekli yaktigini unutuuorsunuz heralde? Yuklu maasindan oturude iyi bir guard alamiyoruz .

    Bugune gelecek olursak guduricin attigi paslara dikkat eden oldumu ? Final maclarinin tamaminda batirdi , milletin dizine ve gerisine 4-5 tane pas atti bugun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergin hocam adamlık dersi verdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basketbolu ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum ama lig veya avrupa fark etmiyor. Normal sezonla play-off'lar/final bir olmaz hiç bir zaman. Yıllardır Fenerbahçe normal sezonda rolantide giderken playoff döneminde ciddi şekilde vites arttırır. Yani normal sezonda bizi yenmesi bir şey ifade etmiyor. Tam kadro bir Fenerbahçe Türkiye liginin açık ara en iyi takımıdır.
    Ayrıca bi insan neden Efes'i tutar aklım almıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfblugano35 -- 16 Haziran 2019; 9:7:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfblugano35

    Basketbolu ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum ama lig veya avrupa fark etmiyor. Normal sezonla play-off'lar/final bir olmaz hiç bir zaman. Yıllardır Fenerbahçe normal sezonda rolantide giderken playoff döneminde ciddi şekilde vites arttırır. Yani normal sezonda bizi yenmesi bir şey ifade etmiyor. Tam kadro bir Fenerbahçe Türkiye liginin açık ara en iyi takımıdır.
    Ayrıca bi insan neden Efes'i tutar aklım almıyor.
    Futbolu sevmeyen basketbolu seven insanlar veya futbolda tuttuğu takımlar zamanında basketbolda öylesine isim olarak durduğundan kötü idare eder konumda olduğundan olabiliyor . Biz Ülker ile birleşmeden önce Efes ile Ülker kapışırdı Ülker’in de Efes kadar olmasa da hatrı sayılır bir taraftar kitlesi vardı . Ben böyle Efes taraftarına saygı duyarım . Ama bir kitle daha var sırf Fenerbahçe düşmanlığından Efes’i destekleyen onlara gram saygım yoktur zaten Efes taraftarı da değiller öyle taraftarlık olmaz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhafız.

    Ergin hocam adamlık dersi verdi
    Adam olmayan biri adamlık dersi veremez .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Koc Obradovic ile Ergin’i kıyaslamak doğru mu bilemiyorum ama profesyonel nezaket dediğimiz şey sadece bu oyunu anlayan ve yönlendiren insanlarda olur. Obradovic, Türkiye’nin basketbolda en üst noktasına gelmesinde Basketbol Federasyonu dahil herkesten fazla emek harcamış ve ileriye götürmüştür. Rekabet, iyi basketbol vererek herkesi bu noktaya itme gücünü görenler zaten Fenerbahçe’nin, 2013 yılından beri basketbolu ülkemiz veya ülkemiz dışında en iyi temsil eden takım olduğunu bilmelilerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    konuda bi aktrol eksikti o da oldu yallah geldiğin yere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Eğer ki basketbolda hep Efes’i destekleyen Efes taraftarıysanız taraftarlığınızda sakınca yoktur . Ama sırf galatasaray basketbolda iyi değil Efes Fenerbahçe’nin rakibi diye tutuyorsanız sakınca vardır başta kendi tuttuğunuz takıma galatasaray’a saygısızlık yapıyorsunuz demektir . Takımınızın basketbol şubesi mevcut hatta Efes tarafından da elendi .
    Farklı basketbol ve futbol takımlarını destekleminin etik açıdan yanlış olduğunu sizden ilk defa duydum. Evet tabiki Galatasaray'ın basketbolda da bir şeyler yapmasını isterim, ancak gerçek olan bir şey varki yeterli önem verilmiyor. Elenmesi çok normal, karşılarında Euroleague'de final oynamış bir takım var. Ben dikkat ederseniz önceki mesajımda da tebrik ettim. Sadece bu kadar kesin konuşmamanın gerektiğini söylüyorum. Sonuçta tam kadro olup da hiç mi yenilmedi Fenerbahçe? Neyse amacım polemik değil, daha fazlada uzatmak istemiyorum, kolay gelsin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TH3ROCK

    Farklı basketbol ve futbol takımlarını destekleminin etik açıdan yanlış olduğunu sizden ilk defa duydum. Evet tabiki Galatasaray'ın basketbolda da bir şeyler yapmasını isterim, ancak gerçek olan bir şey varki yeterli önem verilmiyor. Elenmesi çok normal, karşılarında Euroleague'de final oynamış bir takım var. Ben dikkat ederseniz önceki mesajımda da tebrik ettim. Sadece bu kadar kesin konuşmamanın gerektiğini söylüyorum. Sonuçta tam kadro olup da hiç mi yenilmedi Fenerbahçe? Neyse amacım polemik değil, daha fazlada uzatmak istemiyorum, kolay gelsin :)

    Alıntıları Göster
    Hocam değerlendirmeniz güzel ve yorumunuz oldukça açıklayıcı ama bir tarafı yanlış değerlendirmişsiniz. Fenerbahçe, Efes’i yenseydi final maçını biz oynayacaktık ama Efes çıktı. Sanki Efes tek takımmış gibi bi algı oluşmuş orada. Efes’in karşısında daha önce kupayı kaldırmış ve sürekli F4 oynayan takım var. Tecrübe, aktarım yaparsak eğer eksikliklerden yola çıkmamız lazım. Hani “What If” muhabbeti var ya Fenerbahçe öyle bir takım değil işte. Sakatlıklar olmasaydı Finali oynayan takım Fenerbahçe olurdu. Efes, “What If” muhabbetine örnek bir takımdı neticesinde bunu Fener’i eleyerek kanıtladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga Geçim Efes'te. https://twitter.com/caglartorun/status/1140214045108330496

    Tolga altın neslin oyuncularından. Altın nesilde Cedi ve Furkan sıyrıldı. Okben Ulubay, Metecan Birsen, Berk Uğurlu, Kenan Sipahi, Kartal özmızrak, Egemen Güven beklentilerin altında kaldı. Kerem Kanter en son Litvanya liginde oynuyordu.
  • 
Sayfa: önceki 36343635363636373638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.