Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 03.05.2024 20:45 | AS Monaco maçı | F4 aşkına! (4247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Surfing with the Alien
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
85.075
Cevap
213
Favori
2.069.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 42454246424742484249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maçla ilgili belki söylenebilecek çok şey var ama en keskini şu herhalde; maça Dorsey başladı ve neredeyse potayı göremedik, dorsey çıkınca 10-0 seri yapıp öne geçtik ve momentumu elimize aldık sonrasında dorsey yeniden oyuna girdi ve hem hücumun hem de savunmanın içine etti ve saras dayanamayıp çıkardı peşine yeniden öne geçip devreyi öyle bitirdik.

    Yıllardır tüm takım sporlarında katlanamadığım tek şey hiçbir faydası olmayan hatta zarar veren oyuncularda ısrar edilmesi. Umarım Saras playofflarda da bu kasar ısrar etmez.

    Papagiannis de belki de ilk defa hırslı oynuyor, günün sürprizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse gününde değil. Papa büyük katkı veriyor.

  • Sıralama hesaplarımı var anlamadım .. Maçı birbirine ikram eden iki takımın maçı gibi..

  • Maçın sonucu bizim için hiçbirşey ifade etmiyor ama playoff için iyi bir prova oluyor ama. Özellikle son dönemdeki yüksek tempolu basketbolumuz olmayınca ne kadar çok zorlandığımız ortaya çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maç kritik bir maç olsaydı sinir krizi geçirirdim herhalde. Bu kadar berbat bir oyun olmaz. Üzerine bir de hakemler sürekli oyunu durdurup kenara gitti tempo gitti.

  • Valla Efes bizim lehimize bir karar vermedi geçmişte.. Bu maç Efes e hediye diliyorsa zehir zıkkım olsun.. Gücümüz bu kadarsa takımı bu maça hazırlayan yönetim ve teknik heyet defolsun.. Ha futbolda kendi sahanda Gs ya yenilmişsin , ha Efes e baskette , ikiside onur kırıcı..

    Özellikle futbol ve basketbolda Fenerbahçe de ;

    - Sağlık ekibi profesyonel ve de uzman değil ..

    - Takımı her açıdan maçlara hazırlayan ekip de profesyonel değil.. Motivasyon sıfırın altında..

    - Birimler arasındaki koordinasyon neredeyse yok , bir çoğu ego peşinde..

    Herkes eteğindeki taşı dökmeli.. Bu kafayla kız takımları ile basket , voleybol şampiyonluklarından öte bir şey olmaz..

    Barça ile karşılaşmak için bu yol izleniyorsa düşüncelerim çokda değişmez.. 6 yıldır böyleyiz maalesef..

  • Bence çok iyi bir test oldu bizim için, düşük tempo ve sert savunmalar olduğu zaman nelerle karşılaşacağımızı ve neleri düzeltmemiz gerektiğini görmüş olduk. Haftaya da zorlu bir maç olacak, inşallah onu kazanıp playofflara moralli gireriz. Ayrıca Monaco eşleşmesi de daha iyi olur sanki.

    Edit: 1-2 mesajı görünce yazma ihtiyacı hissetim, sürekli maç sonucu birşey ifade etmiyor derken 5-6 sıralaması için diyorum. Efes maçının sonucu ne olursa olsun Olympiakos’u yenersek 5. onlar bizi yenerse 6. Oluyorz. Çünkü maçı kazanan ikili averajı alacak ve aynı galibiyet sayısında tamamlayacak. Haftaya yenilirsek bu maçı kazansak da sıralama farklı olmayacaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 5 Nisan 2024; 23:4:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalege2000 K kullanıcısına yanıt

    Jasikevicius daha geleli 3-4 ay olmadı bu kadroyu da o kurmadı. Bu kadar soruna, sakatlığa rağmen buraya kadar gelmemiz bile başarı.


    Bizim taraftarın sevgisi de yermesinin de dozu yok. Yensek ooo uçuyoruz. Yenilince de herkes defolsun deniyor.


    Kadro iyi değil zaten bunlara rağmen bir kere de alkışlayın.

  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Hocam Jasikeviciusa Efes maçlarının önemi anlatılmadıysa o da sıkıntı.


    Efes'in dopingle bizi geçip şampiyon olduğu sene, ve en son Rusya takımlarının falibiyetlerinin silinmesi için verdikleri oy vs. EFES düşüyorsa bir kez de bizim vurmamız gerek. Bu maç kesinlikle kazanılmalıydı sonu ne olirsa olsun.


    Barça'yı seçmek de nedir. Adamlar ev sahibi avantajına sahip olacak. Sen Milano ve Efes maçında takımı motove edemiyorsun. 31 maç oynamışsın, geriye 3 maç kalmış 2 galibiyet alsan ilk 4 gelecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışıyordum, maçı izleyemedim. Maç oynanırken arada fırsat olunca 1-2 kez göz attım, sonra tekrarını izlemeye de enerjim yoktu, özetiyle yetindim.

    Gayet normal bir sonuç olarak Efes maçı kazanmış. Efes'in basket cahili taraftarı ve Efes'li görünen bukalemunlar Fenerbahçe nefretinden gözleri köreldiği için Erdem Can'a cephe aldılar ve resmen takımı sabote ettiler. Oysa Erdem Can ile kurulan kadro ligin en iyi kadrolarından, zaten bir değişim gerekiyordu, minimum kayıpla bu sancılı dönemi atlattılar.

    Bizim için 2 maçı da kazanmak önemliydi ancak bu dönem gelen tüm mağlubiyetler takımın faydasına. Ne Koç Sarastaparların hayalindeki koç, ne takım iddia edilen seviyede. Gelebilecek tesadüfi bir başarı önümüzdeki seneler için önlem almamıza engel olabilirdi. Acı çekmeden uzun vadeli başarı mümkün değil. Sene sonunda neşteri vurup gerekli değişimleri yaşamamız gerekli.

    Play-off'lardan çok umutlu değilim. Bir sürpriz yaşanırsa hayır demem ama umarım seneye artık nihayet tamamen içimize sinen bir kadro kurulur, Saras da iyi bir yönetimle özlediğimiz kupayı tekrar müzeye getirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euroleague Time (@euroleague_time) on Xtwitter
    ÖZEL | Sarunas Jasikevicius, bireysel çalışmalarını sürdüren Raul Neto'nun durumunu yakından takip ediyor. Raul Neto, sezon başında Fenerbahçe Beko ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sarunas Jasikevicius'un isteği doğrultusunda 1 yıl opsiyonu devreye girecek.
    https://twitter.com/euroleague_time/status/1776581243028570334
  • Erdem Can övmek için bu sene hiçbir Efes maçını izlememiş olmak veya Rambo Okan olmak lazım. Hadi Efes taraftarı basketbol cahili (:d), oyuncular da kendi kariyerlerini çöpe atma pahasına sırf Fenerbahçe düşmanlığı yapmak için fi tarihinde Fenerde yardımcı koçluk yapan Erdem Can'a tavır aldılar (:d), yav kardeşim matematik de mi bilmiyorsunuz? Erdem'in maç içi/önü rezalet hamlelerini görmeyi geçtim


    24 maçta 9 galibiyet nere

    9 maçta 7 galibiyet nere ?


    İnanılmaz yahu

  • TEHET kullanıcısına yanıt

    Bi mal aliyorsun elinde kalıyor. Genel anlamda söyluyorum. Takimlari koruyan hicbir sey yok. Oyuncu 1 sene yok ama takim ödeme yapıyor. Oyuncu keyfen sakatlanmasa da, hayatinda kazanamayacagi paralari takima katkisi olmadan kazanmasi da doğru gelmiyor.


    1 sene basketboldan uzak kalmiş adamdan hayir gelmez benim dusunceme göre. Insallah bir anca kovarlar.


    Amatörde olsa ben de oynuyorum yillardir, arkadaşlarla 3 ay kiş aylarinda uzak kalıyoruz. Cok iyi sutör olmama ragmen, top panyaya bile degmiyor, dribling yetenegim koreliyor bunlar bir de prof basketçi, adam 1 senede ki eksiği sittin sene kapatamaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 7 Nisan 2024; 13:20:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar final serisi 2. maçını izliyorum, fecaat bir hakem yönetimi var. Çok temiz bloğa faul çalmalar, stepsleri es geçmeler neler neler. Çukurovayı mümkün olduğunca seride tutmaya çalışıyorlar. Farkı açmazsak maç boyu böyle yönetirler, açarsak salarlar.

  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Milli takım maçlarında sakatlanan oyuncuların maaşları FIBA ödüyor diye biliyorum.



    habertürk
    Sakatlanan basketbolcuların maaşını FIBA ödeyecek - Basketbol Haberleri
    https://www.haberturk.com/sakatlanan-basketbolcularin-maasini-fiba-odeyecek-1720326-spor
  • Takım play-off'u garantileyince kontağı kapattı herhalde.

  • Maç olduğunu unutmuşum, geç açtım. Misafir de olunca göz ucuyla bakıyorum.

    Kafa kafaya giriyoruz son ceyrege.

    Sertaç'ı izlerken ortada kocaman bir çuval koşturuyormuş gibi hissediyorum. Ercan Osmani falan Jordan gibi görünüyor gözüme.

    Birkaç gün arayla Efes'e 2 kez mağlup olmak büyük özgüven kaybı yaşatacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 8 Nisan 2024; 22:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bireysel inadın getirdiği bir mağlubiyet daha. Guduriç leşi çember dövüyor kaç maçtır.

  • Efes’e 2 maç üst üste kaybettik, maçlar yakın geçse de hiçbirşekilde oyuna hakim değildik. En büyük sebebi de çok net uzun rotasyonumuz. Hayes hariç hepsini değiştirme imkanımız olsaydı keşke ama maalesef seneye de bunları izleyeceğiz. Her sene daha iyiye gitmemiz gerekirken alınan kötü kararlar yüzünden 1 adım ileri gidemiyoruz. Papagiannis ve Sertaç yerine Bolomboy ve Ahmet Düverioğlu olsa eminim daha kötü olmazdık ve 1 milyon Euro falan da cebimizde kalırdı.

    Kısa rotasyonu da net artık, Guduric ve Dorsey’den olmayacak ki Guduric son dönemde biraz toparlamış görünmesine rağmen söylüyorum bunu. 2 tane iyi iş yapıyorsa sonrasında peşpeşe hatalar yapıp tüm momentumu mahvediyor. Bugün sürekli ribaunt verirken bir kere yardıma yeltenmedi. Şehmus’un yerine de birini bulmamız lazım sahada ne yaptığı hakkında hiçbir fikri yok. takım olarak bizim de maalesef bunda payımız var, oyun kurucu özelliği olmayan ve 2 numara olarak FB seviyesinde olmayan bir çocuğu alıp inatla topu teslim ettik.

    İnşallah seneye koç düzgün transferler yapar, sürekli takımı değiştirip aynı seviyede kalmamız sinirlerimi bozuyor. Bütçemiz çok yüksek olmasa da az para da harcamıyoruz, daha iyisi kesinlikle yapılabilir. Artık savunması rezalet veya şutu olmayan oyuncular görmek istemiyorum. Şu 2 maç biraz enerji düşüklüğünden de böyle oldu ama umarım playofflara bu seviyede girmeyiz yoksa rakip bizi süpürür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 8 Nisan 2024; 22:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • himone H kullanıcısına yanıt

    2 3 transferle çok sey degisir. 1 saglam Playmaker 4 ve 5 no alindı mi bu takimi zor tutarlar. Pota altinda zayifiz. Hal öyle olunca, guardlara asiri yük binip, ritim disina cikiyoruz. Diş sutlara yonelmemizin asil sebebi bu bence.


    Jasikeviciusa sahsen güveniyorum. Yaz dönemi, az çok belli edecek seneye ne yapabilirizi.


    Bu seneden zerre umudum yok zaten. F4 a kalmamiz buyuk surpriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42454246424742484249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.