Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | İlklerin takımı bir kez daha F4'te! (4260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.196
Cevap
212
Favori
2.071.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42564257425842594260
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sroad kullanıcısına yanıt

    Ben de aksine Madar ve Şehmuz'a 'sövmeye' gelmiştim   ama maç başa baş gittiği için sadece normal süre son anlarını ve 2 uzatmayı izledim. Bu ikiliye kaç kere maçı bitirme şansı geldi ama bitiremediler. Maçı tamamen izlemediğim için haksız yorum yapmayayım madem öyle.  

  • C-TRanger kullanıcısına yanıt

    ben de tüm maçı izlemedim ama güzel bir çaba vardı. maç bitince baktım istatistikleri de iyiydi gayet. son pozisyonları iki takım da çok kötü kullandı birbirine ikram etti ben de sövdüm oralarda açıkçası.  


    yalnız ismail şenol'un bi yerde "yere düşen kalkamıyor" dediği bir an var gerçekten de yerden zorla kalktılar. özellikle 2. uzatmada herkes bitikti.

  • EUROLEAGUE BASKETBALLyoutube
    Electrifying Top 5 PLAYS - MUST SEE Actions | FENERBAHCE Beko Istanbul | 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague. Don't miss out on the action-packed moments that defined their season. Subscribe to the official EuroLeague YouTube channel: https://www.youtube.com/@euroleague Euroleague Basketball website: https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/ Install the mobile app: https://eurolg.net/el-app Follow the EuroLeague on Instagram: https://www.instagram.com/euroleague/ Follow the EuroLeague on TikTok: https://www.tiktok.com/@euroleague Follow the EuroLeague on Twitter X: https://twitter.com/EuroLeague Like the EuroLeague on Facebook: https://www.facebook.com/TheEuroLeague Play EuroLeague Fantasy: https://euroleaguefantasy.euroleaguebasketball.net/ Watch all live games on EuroLeague TV: https://tv.euroleague.net/ Discover all EuroLeague offers: https://linktr.ee/EuroleagueBasketball #EveryGameMatters #euroleague #basketball #fenerbahçe
    https://www.youtube.com/watch?si=WUdL088X_IxO2j8I&v=r3Ac-7HPWjs&feature=youtu.be
  • ligi düzenli takip etmediğimden daha önceki lig maçlarında hiç oyuna girmiş miydi bilmiyorum ama bugünkü maçın özetini izlerken metecan'ın döndüğünü gördüm. kaç aydır yoktu hiçbir fikrim yok açıkçası. nasıl bir sakatlık yaşadı, çapraz bağ falan gibi çok ciddi bir şey değildi diye hatırlıyorum sanki.

  • Nick Calatahes Monaco ile anlaşmış, tam Final four öncesi iyi haber değil.

    Burada ona çok eleştiri geldi ama inşallah yerini doldurabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

    söylentiler 1 haftadır falan var galiba ama güvenilir bir kaynakta göremedim ben henüz. genelde monaco calathes'i istiyor, anlaşmak üzere falan tarzı haberler gördüm. açıkçası gitmese bile daha güvenilir biri lazımdı, gitmesiyle beraber nasıl bir transfer planlaması yapılacak bilmiyorum.

  • Heyecanını hissetmeye başlıyor muyuz?

    Ben Olimpiakos taraftarını tanıyorsam, bizim maçta Fener formasini giyip bizi desteklerler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

    Final maçındamı? :)

  • x (formerly twitter)
    S Sport (@ssporttr) on X
    https://x.com/ssporttr/status/1793297708926542265
  • son 10 yılın şampiyonları. bence bu listede daha çok fenerbahçe olması gerekirdi.



  • https://x.com/gazzetta_gr/status/1793365799945818485?s=46

    Böyle aptalca hareketlere hiç gerek yok ya. Adamların basketbolcularını bile motive ediyoruz gereksiz yere. Kazandıktan sonra daha ağırını yapalım o ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen bizim taraftarların bu adama gereğinden fazla yüklendigini düşündüğüm oluyordu fakat bu karektersizliği gördükten sonra az bile yaptıklarını düşünüyorum, herkes küfür yer ama hiçbir antrenör taraftarlara böyle karşılık veremez, gerçi bu adamın savunduğu camiadan dolayı pek karakterli olmasıda beklenemezdi !

    Cuma günü havasını almak şart oldu !



    Eurohoops Türkiyeyoutube
    Berlin’de takımlar otele girerken şok bir olay da yaşandı. Fenerbahçe taraftarlarıyla Panathinaikos koçu Ergin Ataman arasında tansiyon yükseldi. Panathinaikos, Berlin’de kaldığı otele giriş yaparken Fenerbahçe taraftarıyla Ergin Ataman arasındaki gerginlikte küfürler havada uçuştu. #erginataman #fenerbahçe #panathinaikos #euroleague #shorts #shortsvideo #shortsyoutube NBA, EuroLeague, EuroCup, Basketbol Şampiyonlar Ligi, yerel ligler ve daha fazlası için haber kaynağınız: https://www.eurohoops.net/tr/ - Bizi ziyaret etmeyi unutmayın! Eurohoops Türkiye'yi diğer mecralarda da takip etmek için: Twitter ➡️ https://twitter.com/EurohoopsTR Instagram ➡️ https://www.instagram.com/eurohoops_turkiye/ Facebook ➡️ https://www.facebook.com/EurohoopsTR/ Tiktok ➡️ https://www.tiktok.com/@eurohoopsturkiye #EuroLeague #NBA #FIBA #Eurobasket #Basketball
    https://www.youtube.com/shorts/t2nstqEHL54?feature=shared
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

    Ergin'in karın ağrısı yıllardır belli ama böyle maç öncesi gerginlikler bize pek yaramıyor. Saras'ın da hoşuna gitmediğini eminim. Ergin, Saras'a genelde ters geliyor şimdi de gereksiz üzerinde baskı oluşturuluyor. Maçı kazandıktan sonra böyle işlere girmek daha doğru.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu herifin manipülatif hareketleri sadece bizim taraftar tarafından değil bütün EL camiası ve kulüp tarafları nezdinde hoş karşılanmıyor ama o da işte bunlardan besleniyor. Kendisine bir soda ısmarlamak isterdim ama maalesef soda kalmadı.

    Ben büyük bir dörtlüyle F4 hazırım umarım bundan sonra yazacağım mesaj final maçıyla ilgili olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dickinson -- 23 Mayıs 2024; 15:27:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x (formerly twitter)
    Aris (@voiceofhellas) on X
    https://x.com/i/status/1793377433372205185

    daha uzun versiyonu buymuş. "doping yapsana" tezahüratına "s.. gidin" diye cevap verince küfürlü tezahürat başlamış. sonrasında da sinir krizi geçiren ataman otelde de oradaki fenerbahçeli taraftarlara (çocuklu aile de var) tepki göstermiş. onun videosu da şu.



    x (formerly twitter)
    Rıdvan Aksu (@AksuTw) on X
    https://x.com/i/status/1793399734540849608


    sonuç olarak bence taraftar çok gereksiz hareketlerde bulunmuş. ergin ataman ise haklıyken haksız duruma düşürmüş kendi kendini. hem takımını hem kendisini rezil etmiş gereksiz yere. bu seviyedeki bir koçun öfkesini kontrol edebilmesi lazım. bu da aklıma şunu getiriyor, eğer doping yapmadıysan taraftarın "doping yapsana" diye sataşmasına neden bu kadar abartılı tepki gösteriyorsun? bu kadar dokunma sebebi nedir yani, iftiraya uğradığını düşünüyorsan git basın açıklamasında anlat nedir ne değildir.


    taraftarlar ise net aptal. ne işiniz var o saatte otelin önünde, işsizlik resmen. durduk yere maçtan önce adamları da motive etmişler beyinsizler sürüsü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 23 Mayıs 2024; 19:38:52 >
  • 
Sayfa: önceki 42564257425842594260
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.