Şimdi Ara

Fenerbahçe Galatasaray biletleri ne zaman tükenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Hayatımda ilk defa bir maça gideceğim. Pazar günü olacak olan derbi için bilet almak istiyorum. Passo web sitesinden alacağım fakat ilk defa alacağım için sormak istedim derbi biletleri söylenildiği gibi saniyesinde tükeniyor mu? Fenerbahçe kartım olduğu için 1 gün önceden bilet alma hakkına sahibim fakat onlar da sınırlı sayıda oluyorlarmış. Konu hakkında bilgisi olan cevaplarsa sevinirim elimi çabuk tutarsam erken açılan biletler için şansım olur mu? Açıldığı saniyede almaya çalışacağım ve birazcık heyecan var.




  • Ben kongre üyesiyim. Dün sabah açıldı , anında bilet düşürdüm. Fakat o kadar kötü bir sistemi var ki passo’nun , ödeme ekranında hata aldım sürekli ve başa attı. Defalarca denememe rağmen bileti alamadım. Bu 5-10 dk ‘lık uğraştan sonra da satış durduruldu. Malesef olay sadece hızlı olmakla bitmiyor , şansta lazım. Sen alamıcal gibi hazırla kendini , gerçekten çok zor. Özellikle bu maça futbolla alakası olmayanlar bile rağbet gösteriyor. Bol şans dilerim.
  • Teşekkürler. Şey soracaktım ben web sitesinden alacağım karta para attım fakat ödeme ekranında ne gibi bilgiler istiyor bilgin var mı? Fenerbahçe kartının da bilgilerini ister mi?

  • Kusura bakma yeni gördüm mesajını. Ne yaptın alabildiin mi? Ben arkadaşlar 4 tane sistemden denedik bugün de alamadım. (2 kongre , 2 taraftar kart var) Sanırım bir fırıldaklık dönüyor. Pasolig dışında bilet satan kanallar var. Baya ciddi bilet tanımlıyorlarmış. Halbuki bu olay sadece pasolig üzerinden yapılabilir. Ama ben bu ülkede hiç birşeye şaşırmıyorum artık. 1100 tl ‘lik bilet , 14000’e satılır şuan. Hemde gayet yasal bir şekilde. Bank ödemeli , açık bayen satıl var. Pasoligin de son senesi diyorlar. Neden olmasın değil mi ? Neler görmedik ki bu ülkede buna şaşıralım.

    Pasolige bakiye yüklerlerken birşey istemez bu arada. Sen yeter ki yatır. 😀
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.