Şimdi Ara

FENERBAHÇE-GALATASARAY SONUCU NE OLUR SİZCE? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

    1-FB ilk 15dk içinde gol bulur, biz kısa süre içinde karşılık veremezsek ilk yarının sonlarına doğru bir gol daha yiyip farklı mağlup oluruz(3-1, 4-1)
    2-GS ilk 15dk içinde gol bulur, kısa bir süre gol yemeden devam ederse maçı kazanır(1-2, 1-3, 2-3)
    3-İlk yarıda gol olmazsa, ikinci yarının ilk 15-20dksı içinde golü bulan taraf maçı kazanır. FB atarsa rahat kazanır, GS atarsa en azından beraberlik çıkarır.
    4-Son 15-20dk ya kadar golsüz bir maç olursa, sonrasında ne olacağını bende bilmiyorum FB gol bulmak için bastırırken kontraataktan golde yiyebilir, kuracağı baskı ile gol de atabilir.

    Gollü bir maç olacağını tahmin ederek GS'nin golünün duran toplardan [Selçuk(frikik) veya kornerden Elmander] geleceğini, FB'nin ise duran top dışında Stoch veya uzaktan şutlar ile(Cristian) geleceğini söylemek isterim.

    Futbolda "adalet" diye bir kavramın olmadığını "atamayana atarlar" cümlesi ile bildiğimiz için bu maçta da adalet ve hak edenin kazanmasını beklemeyeceğim. Her iki takımda şampiyonluğu çok istiyor, herkesin kendine göre gerekçeleri var. Ancak şurası kesin ki; çok zor, çok sert, kartların bir hayli fazla, gollü bir maç olacağını düşünüyorum.

    Playofftaki ilk maçta aşırı gerilim ve stres yaşadığım için bu maçı izlemeyeceğim. Totem yapmıyorum, sadece kendi sağlığımı düşünüyorum. Yatıp uyumayı, saat 10 gibi kalkmayı planlıyorum. Şampiyonluğu kaybetmişsek o anda bu fazla bir üzüntü vermez(maçı izlerkenki duruma göre). Fakat şampiyon olmuşsak, sabah kadar TVdeki spor programlarını izleyip maçı full olarak netten indirmeyi düşünüyorum.

    Son 15-20 dk ya golsüz girersek Türkiye'de kalp krizinden ölümler 2'ye katlanır




  • 3-1
    goller: baroni , alex, caner, elmander
  • İlk yarı fener gol için zorlayacak ama tedbiri de elden bırakmayacağı için %50 yüklenme yapar. Eğer ilk yarı golü bulamazsa, 2.yarı az kalan gücüyle saldırmaya devam eder, biz yine alışılmış, barça tarzı oyunumuzu oynarız. Şansları yardım ederse gol atarlar yine karambol takımı, aksi taktirde yenilceğimizi düşünmüyorum.
  • 0-0 biter melo gol atar.
  • 4-1 alacak fenerbahçe...
  • 1-0 ya da 3-0
  • Biz Fenerbahçe'ye 2 tane gol atarız gerisini bilemem.
  • FB:3 GS:2

    Bunlarda ütopik tahminlerim:
    Goller: Baroni, Emre, Eğer oynarsa Selçuk(ya da Alex) (Emre ve Baroni golleri gelirse ilk yarı, Selçuk veya Alex golü gelirse 2. yarı)
    Elmander, Selçuk (Elmander 40 larda atar, Selçuk 60. dakikalarda)
  • 4-1 2 gol Cristian'dan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eltürco

    Rüyamı veriyorum ilk yarı GS eze eze 3-0 yapıyor maçı ben yıkılmışım 85e kadar öndeler. Sonra ben oyuna giriyorum 3 gol atıyorum uzatmanın son dakikasında korner oluyor ortayı açıyorum Volkan atıyor ve şampiyon oluyoruz. Çok saçma rüyaydı benim maçta ne işim var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eltürco

    Rüyamı veriyorum ilk yarı GS eze eze 3-0 yapıyor maçı ben yıkılmışım 85e kadar öndeler. Sonra ben oyuna giriyorum 3 gol atıyorum uzatmanın son dakikasında korner oluyor ortayı açıyorum Volkan atıyor ve şampiyon oluyoruz. Çok saçma rüyaydı benim maçta ne işim var.

    bune biçim rüya




  • bu maçtan kimse emin olmasın bence , yıllardır kadıköyde çaresizliğimiz var doğru fakat sizinde son maçlarda şampiyonluk kaybetme gibi yaşadığınız çaresizlik var , Fenerbahçenin her maçını izledim gerçekten çok kötü top oynuyorsunuz , en iyi oynadığınız maç Gençlerbirliğine 6 attığınız maçtı ve son trabzon maçındada iyiydiniz , Galatasaray ise bu yıl en iyi topunu oynadığı 3 fenerbahçe maçında ortaya koydu , kadıköydeki taraftar baskısı diye birşey olduğunu düşünmüyorum , taraftarınızın %70 i çekirdekçi bu bi gerçek ve Galatasaraylı oyuncuların çoğu bu tarz atmosferlere alışık olan oyuncular , eğer taraftardan etkilenip sakin bir şekilde oyun oynarsak ve ilk 15-20 dakika gol yemeyip gol atarsak maç Galatasarayın lehine dönmeye başlayacak ,baskılı oyun ortaya koyacağınızıda düşünmüyorum çünkü fenerbahçe bu yıl bütün maçlarını baskı kurmadan kazandı , umarım hakeden kazanır ve kazasız belasız geçer




  • ilk yari 2-0
    sonuc 4-2
  • sıfır sıfır. iki sıfır. iki sıfır olur. sıfır sıfır, iki sıfır diyorum
  • GS her türlü alır zaten 3yıldır kadıköyde mağlubiyeti yok, ayrıca final maçlarında üstünlük var.FB Türkiye kupasınında da elenir bünye kabul etmez.
  • 2 gündür içimde bir sıkıntı var. Gs'lıyım ama maçı Fenerbahçenin rahat kazanacağını düşünüyorum ... 3-1 ya da 4-1 biter en az 2 fark olur. Maç sonunda inşallah yanılırım ama tahminlerim çıkar ...
  • 3-1 Fenerbahçe olur ama Galatasaray kupayı alır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slymndgn

    bu maçtan kimse emin olmasın bence , yıllardır kadıköyde çaresizliğimiz var doğru fakat sizinde son maçlarda şampiyonluk kaybetme gibi yaşadığınız çaresizlik var , Fenerbahçenin her maçını izledim gerçekten çok kötü top oynuyorsunuz , en iyi oynadığınız maç Gençlerbirliğine 6 attığınız maçtı ve son trabzon maçındada iyiydiniz , Galatasaray ise bu yıl en iyi topunu oynadığı 3 fenerbahçe maçında ortaya koydu , kadıköydeki taraftar baskısı diye birşey olduğunu düşünmüyorum , taraftarınızın %70 i çekirdekçi bu bi gerçek ve Galatasaraylı oyuncuların çoğu bu tarz atmosferlere alışık olan oyuncular , eğer taraftardan etkilenip sakin bir şekilde oyun oynarsak ve ilk 15-20 dakika gol yemeyip gol atarsak maç Galatasarayın lehine dönmeye başlayacak ,baskılı oyun ortaya koyacağınızıda düşünmüyorum çünkü fenerbahçe bu yıl bütün maçlarını baskı kurmadan kazandı , umarım hakeden kazanır ve kazasız belasız geçer

    Bu maçta artık eski futbola bakmamak lazım. Her iki takımda canını dişine takıp oynayacak, GS nin avantajı en büyük yeteneği gaza getirmek olan bir hocasının olması. Fenerin avantajı kendi sahasında olması (bu maçta kimse çekirdek ile ağzını meşgul etmez). Kimse bu maçı ve şampiyonluğu ezeli rakibine yenilerek kaybetmek istemez. Heleki fenerbahçe kendi sahasında kaybetmeyi hiç istemez. ilginç bir maç olacak. sonuç ne olursa olsun GS oynadığı futbol FB de bütün olanlara rağmen gösterdiği mücadele ile şampiyonluğu haketmiştir. Tek arzum olay çıkmadan kimseye birşey olmadan bu mevzununda sona ermesi..




  • SON 2 GÜN.GERİ SAYIM BAŞLADI.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.