Şimdi Ara

//**//_FENERBAHCE HABERLERİ_//**//

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FENERBAHCE HABERLERİ

    "DONANİMHABER FENERBAHÇELİLER"."FENERBAHCE HABERLERİNİ BURDA PAYLAŞALIM BÖYLECE GEREKSİZ TOPİCLER AÇMAMIŞ OLURUZ"

    NOT:"GEREKSİZ YAZILAR YAZMAYALIM"



  • "Tepkimiz sertleşecek"
    Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, F.Bahçe'ye ilişkin ortaya atılan şike iddialarının organize bir çetenin işi olduğunu söyledi


    İstanbul Valiliği'nde yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özaydınlı, ortaya atılan iddialara sert tepki göstererek, "Bu iddialar organize çetenin işi. Bu çetenin içinde kimlerin olduğunu tahmin ediyoruz. Bizi üzen organize suç örgütüne alet olanlar var. Bu yaptıklarının semeresini çekecekler" dedi.

    Fenerbahçe'nin dünyanın en büyük camialarından biri olduğunu anlatan Özaydınlı, şöyle konuştu: "Çetenin elemanları organize suç işliyor. Ülkeler de iyi gittikleri dönemde böyle organize suç örgütleri ortaya çıkar. Çetenin maksadı da Fenerbahçe'yi 100. yılında karalamak. Fenerbahçe 100. yılını spor şöleni havasında geçirme hevesinde. Fenerbahçe'nin tek amacı spor yapmak. Tesislerimiz bütün ülkenin, hatta dünyanın kullanımına açık. Aziz Yıldırım başkanlığa geldiği günden beri yaptığı tesislerle ve spor ekonomisine yaptığı katkıyla örnek olacak durumda. Verildiği iddia edilen para var. Aziz Yıldırım verse verse bahşiş verir.''

    Fenerbahçe'nin sivrilen bir değer olarak yükselmesi nedeniyle bu tür olaylara maruz kaldığını anlatan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, böyle iddialara karşı tepkilerinin giderek sertleşeceğini ifade ederek şunları söyledi: "Bu kadar basit olamaz. Gün gün takip edeceğiz. Pırıl pırıl gençler yetiştiriyoruz. Hala ısrarla sporu spor olarak görüyoruz. Gerçek sporseverler de aynı şekilde bu tür iddialara tepki gösterecek.




  • Selçuk ameliyat oldu!

    Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Almanya'nın Münih kentinde ameliyat edildi.

    Geçen yıl aynı tarihte bu rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren Selçuk, daha önce ameliyat edildiği bölgeye yakın noktadan ikinci kez bıçak altına yattı.

    Alpha Klinik'de, Dr. Hukland'ın dün ameliyat ettiği bildirilen sarı-lacivertli futbolcunun, önümüzdeki hafta Türkiye'ye dönerek tedavisini burada sürdüreceği belirtildi.

    Ameliyatının iyi geçtiği bildirilen Selçuk'un ağrısının olduğu kaydedildi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8416817/tm.htm ,

    Burda istediğin gibi haber yazarsın,tartışırsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemo91

    http://forum.donanimhaber.com/m_8416817/tm.htm ,

    Burda istediğin gibi haber yazarsın,tartışırsın.


    TAMM KARDEŞ SAOL UYARIN İÇİN
  • quote:

    Orjinalden alıntı: answer001


    quote:

    Orjinalden alıntı: cemo91

    http://forum.donanimhaber.com/m_8416817/tm.htm ,

    Burda istediğin gibi haber yazarsın,tartışırsın.


    TAMM KARDEŞ SAOL UYARIN İÇİN

    Önemli değil




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.