Şimdi Ara

Fenerbahçe tarihinin en kötü futbolcu VAN PERSİE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tevez1997

    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan-1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dethagorf

    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan-1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tevez1997

    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan-1907

    haklısın eğer ligde ilk 3 maçta van persie yerine fernandao ile emenike veya sowla ilk 11 başlasa idik bugün 1 değil 9 puanımız vardı. pardon zaten tüm maçlarda fernandao-emenike-sow ilk 11 başladı demi olsun yine iyi imiş vanpersie ile başlasak 3 maç 0 puan idi çok kötü olurdu...

    yav hehe

    perreira oynatmadı, dick de oynatmıyor

    demekki adam harbi işe yaramaz biri, fener tarihinin belkide aldığı para+verdiği katkı en kötü futbolcusu

    iddia ediyorum başka bir hoca gelse, kesin o da oynatmaz

    oynatmadığın oyuncudan ne bekliyorsun??
    oynat adamı 5 maç ilk 11e koy oynamadı ise o zaman laf edersin.
    ama geçen sene pereiranın yaptığı gibi bi oynat bi oynatma oynattığın zamanda kanada koy bu mantıkla ronaldo da olsa adamın dengesi bozulur.
    Ayrıca adamın tek başına 3 puan getirdiği maçlar oldu geçen sene fernandao gibi en kritik maçlarda takımı galibiyetten etmedi adam bu sene de aldığımız tek puanada asist yaptı adam bunlar övülecek işler değil ama adam hiç olmasa fernandao gibi kafa ile içeriye indireceği topu ortasahaya rakip oyuncuya asist yapmıyor.
    Fenerbahçenin en büyük problemi kısır ortasahası bu ortasaha ile bu yıl zor gol atar takım

    Bi zahmet 3 puanı getirsin. Bu takımda gol atacak ilk kişi Van Persie.
    Maalesef kondisyonu yeterli değil, ha ne zaman hazır olacak Allah biliyor orasını. Dick geldi o da oynatmıyor yoksa bilmiyor mu RVP'yi takımda kullanmayı Dick te mi egosundan oynatmıyor Vitor gibi?
    Orta saha problem zaten bunu inkâr eden yok lâkin eğer takımca oynanamıyorsa iş futbolcuların bireysel becerilerine kalıyor. Bu takımda en yetenekli, dünya yıldızı kim? Bi zahmet oynasın artık yoksa gönderilecek, sadece RVP değil oynamayan kim varsa gönderilecek kimsenin hayrına çalışmıyor bu kulüp.

    kardeşim takım kötü millet suçlu arıyor bu tür konuşmalarınız doğal.
    Hayalinizde ki forvet veya Rvp nasıl olur alırsın pes 16yı yada fifayı açarsın Rvpnin tüm değerlerini 99 yaparsın sonra defanstan alırsın kimseden pas vs beklemeden herkesi çalıma dize dize gol atarsın işte ideal forvet budur.
    Adam 30yaşını devirmiş ondan 20yaşında k gibi sağa sola deli gibi koşmasını bekleme alexte köşmuyordu ona bakarsan ama adam top ayağına gelince yapması gerekeni yapıyordu.
    Fenerbahçede atak organizasyonu 0 hiçbir atak organizasyonunun olmadığı bir takımda forvetlerin gol atması bir mucize zaten gollerimizi ya ortasaha oyuncular ya kjaer attı.
    Sorun forvetlerde değil kısır ortasahada.
    körü körüne Rvp fanı vs.de değilim dediğim gibi takımı sistemi oturt önce sonra Rvpyi devre arasına kadar banko 11 oynat o zamanda verimsiz ise devre arası çine sat ben bunun taraftarıyım.

    sana bu resim yeterli olur bence
     Fenerbahçe tarihinin en kötü futbolcu VAN PERSİE

    persie 33 yasında, drogba 38 ayrıcana

    skora yönelik yorum yaptığın ortaya çıktı bak bakalım drogba geldiği günden beri bi yedek bi son 20 dakika mı oyuna girdi incele bakalım. geldiği ilk maç akhisar maçı idi sanırım 2.yarı oyuna girdi sonra ilk 11 başladı yani gs bu adamı ilk 11 oynata oynata kazandı ayrıca adamı besleyen sneijder selçuk vs var sabri bile bu adama gol attırdı.
    Ayrıca drogba ilk sezon ligde 13 maç 5 gol ikinci sezon 24 maç 10 gol toplamda 37maç 3bin dakika 15 gol. Rvp geçen sezon 31 maç 1800 dakika 16 gol
    Hazır olmamış hali bu sen takım olarak kötü oyna sonra tüm suçu bir futbolcuya at azizvari yaklaşım bunlar




  • Pereira zamani form tutup iyi antreman yapsaydi cok katki saglayabilirdi ama artik form tutmasini bekleyene kadar
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Fenerbahçe tarihinin en kötü futbolcu VAN PERSİE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antremana bile çıkamayan 18 million avroluk, Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en büyük kazığı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tevez1997 kullanıcısına yanıt
    Tabi kurt puslu havayı sever ama yinede şöyle iddalar var Fener sağlık heyeti rvp sakat dedi Azizde başlatmayın saktına falan forma satcaz alın dedi
  • kaç kere söyledim ama yine söyliyeyim bu adama 10 numarayı kim verdi bu sezon hangi amaçla? Dick'in gelişiyle şunu anladık sorun perreira da değil oyuncularda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCleanse

    Pereira zamani form tutup iyi antreman yapsaydi cok katki saglayabilirdi ama artik form tutmasini bekleyene kadar
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Fenerbahçe tarihinin en kötü futbolcu VAN PERSİE

    Olum bu ne ya Kemal Sunal'ın vücuduna dönmüş anasını satayım




  • Rvp'yi karakter olarak çok severim, oynamasını isterim aslında ama ya kronik bir sakatlığı var ya da futbolu kafasında bitirmiş...
  • Benim sitemim Aziz Yıldırım'a dır. Pereirayı da suçlamıyorum diyemeyeceğim onunda allah belasını versin. Advocaat toparlamaya çalışıyor adamın orta saha oyuncuları full ön libero. Ön liberolarada çok yüklenmemek lazım sonuçta sen defansif özelliği yüzünden takıma alınmış bi adama gol attırmıyor diye bukadar yüklenirsen ooolmaz. RvP başlarda gerçekten iyiydi geldiğinde mücadele etti her zaman top beklerdi ileride bi forvetin yapması gerekeni yapar aralara kaçardı ama istediği ara paslarını alamadı adam söndü gitti. Kaç sezondur bu takımın ilacı olan orta saha transferi yapılmadığı için oluşan olumsuzlukları oyunculara atmayın yani. Bakın Ersun Yanal döneminde Emre Belozoğlu vardı tam bir orta sahadır kendisi 4-3-3 sistemi işledi tüm forvetler 10 un üstünde gol attı Kuyt,Webo,Sow,Emenike takımda çift yönlü olunca diğer oyuncularda oynuyor potansiyelini gösteriyor yani anlatmak istediğim buydu teşekürler .




  • Fenerbahçe tarihinde yüksek ücret verilip büyük beklentiler içerisine girilen en büyük kazık, en büyük balon Milos Krasic'tir. Adam bildiğin hiçbirşey vermedi. RVP yine 22 gol falan attı ilk sezonunda.
  • Krasic takımı pisliğe batırmadı ama Rvp batırdı kar zarar durumunu iyi hesap edin
  • Tabi 22 gölü de güiza atti,emenike vs attı.Adam kaprisleri ile sinir bozuyor ama büyük golcü...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvetlerimiz baya kötü ama çareyi yabancılarda yıllık 5 milyon alanlarda arayacağımıza, kendi evladımız semih'i çok çabuk unutuyoruz. adam şuan 2. lig eskişehirspor'da ve her hafta gol atıyor.. bu adamı nasıl sattık hala ınanamıyorum
  • Krasic daha kötülüğe aday olabilir

    Ben bu adamı çok severim o yüzden mi taraflı yorum yapıyorum bilmiyorum ama bu adam AMC tarzı oynayamaz mı? Tamam fiziken bitmiş, forvetlerle boğuşmasın ne bileyim çok koşmasın falan ama bu adam hatırladığım kadarıyla oyun zekası, tekniği vs. yüksek olan biri. Koy forvet arkasına takımı yönlendirsin. Bu kadar da bitmiş olamaz herhalde koskoca Van Persie. Daha önce denendi mi bilmiyorum tabi bu ancak denenebilir sanki. Van Persie'nin arkasını toplayacak Ozan ve Topal gibi adamlar da var. İleride pozisyona sokabileceği Emenike var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TMoE

    Krasic daha kötülüğe aday olabilir

    Ben bu adamı çok severim o yüzden mi taraflı yorum yapıyorum bilmiyorum ama bu adam AMC tarzı oynayamaz mı? Tamam fiziken bitmiş, forvetlerle boğuşmasın ne bileyim çok koşmasın falan ama bu adam hatırladığım kadarıyla oyun zekası, tekniği vs. yüksek olan biri. Koy forvet arkasına takımı yönlendirsin. Bu kadar da bitmiş olamaz herhalde koskoca Van Persie. Daha önce denendi mi bilmiyorum tabi bu ancak denenebilir sanki. Van Persie'nin arkasını toplayacak Ozan ve Topal gibi adamlar da var. İleride pozisyona sokabileceği Emenike var.

    şuanda feyenord maçında bile yedek adam, sen düşün halini

    feyenord yani futbola başladığı takım van persienin

    bu maçta bile oynamıyo...




  • Premier lig gibi bir ligden ülkemize gelen ve bu kadar etkisiz olan başka bir futbolcu hatırlamıyorum. Kaldı ki bu adam van persie gibi marka bir forvet. Ne oldu, nasıl oldu, anlamlandıramıyorum. Galatasaray taraftarı olan ben bile van persie imza attığında heyecanlandım.

    Arkadaş bu kadar silik, faydasız, formsuz nasıl olabilir aklım almıyor. Direkt manchester united'dan ve premier ligden bizim kıytırık lige geliyorsun,
    3 maç üstüste oynayamıyorsun, 90 dakikan yok. 1.5 sene geçti neredeyse. Ne yönetim ne de teknik heyetten birisi kayda değer açıklama yapıyor.

    Kronik sakat olabilir, formu düşük olabilir, ülke futboluna alışamamış olabilir, olabilir de olabilir

    AMA

    söz konusu adam van persie ! eğer halâ bu sorunları aşamadıysa ve eski günlerine dönemediyse sıkıntı büyük. İşin acı tarafı ışık dahi yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen yarın verin parasını defolsun gitsin durduğu her saniye zarar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eser.

    Hemen yarın verin parasını defolsun gitsin durduğu her saniye zarar.

    tam hatırlamıyom ama gazetecinin biri maçtan sonra feyenord tdsine

    persieden 2.maç da çekiniyormusunuz mu ne öyle bir soru sordu

    ben burda utandım ulan. adam ilk 11e giremeyen adamdan niye çekinsin
  • Souleymane Oulare ve Yaw Preko'ya haksızlık var lan burada.
  • sene sonuna kadar bize kiralayın boşta durmasın
  • arkadaşlar mesajlara 'yav he he' diye cevap veren biri ile futbol muhabbeti yapılmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.