Şimdi Ara

Fenerbahçe Token ön satışından elde edilen gelir açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe Token ön satışından elde edilen gelir açıklandı



    Fenerbahçe’nin fan token’i Fenerbahçe Token, 9 Ağustos’ta ön satışa açıldı ve saniyeler içinde tükendi. Fenerbahçe ön satıştan elde ettiği geliri açıkladı. Ön satışta, nihai arzın yüzde 25’i satışa sunulmasına rağmen kulüp büyük gelir elde etti.



    Fenerbahçe’den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, “Paribu Teknoloji A.Ş. ve Stoken Finansal Teknolojiler A.Ş ile yapılan sözleşme kapsamında üretilen Fenerbahçe Token ön satış sürecinin sonucu olarak; Şirketimiz, 268.500.000 TL gelir elde etmiştir.” ifadelerine yer verildi.



    Fenerbahçe Token’in nihai arzı 100 milyon adet olarak belirlendi. Ön satışta 20 milyon 500 bin adet token satışa sunuldu. Bunlardan 500 bin adedi tanesi 30 TL’den taraftarla buluşurken, 20 milyonu 15 TL’den satışa çıktı. 15 TL’ye satılan Fenerbahçe Token’ler en erken 9 ay sonra satılabilecek.



    Fenerbahçe Token ne işe yarayacak?



    Fenerbahçe Token ile taraftarlar kulübün alacağı kararlarla ilgili anketlerde oy kullanabilecek. Stat ve tesis turlarına katılabilecek. Sporcular ve teknik heyetle tanışma imkanı yakalayacak.



    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ülkemizdeki kripto para düzenlemesinin devreye girmesiyle birlikte Fenerbahçe Token’in kullanım alanının artacağını söyledi. Fenerbahçe Token ile forma satışı, ürün satışı ve maaşların token ile ödenmesi kararların alınabileceğini belirtti.



    Fenerbahçe Token, Ethereum tabanlı olarak ERC-20 ağı üzerinde oluşturuldu. 13 Ağustos’ta Paribu’da FB/TL cinsinden genel satışa açılacak.









  • her şeyde Fuzuli para harcamak keşke teknolik gelişime harcansa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13 Ağustos'ta akabilecek miyiz?

  • Yazık başka bişey söylenmez

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    Yazık başka bişey söylenmez

    Sebep?

  • Yapıştırrrrrr gelsin milyon milyorlar 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paribu gerçekten çok ama çok amatör bir şirket, alınan token lar sözde hesaba dün yatacak bugün de alım satımı açılacaktı. Ne hesaba geçen token var nede alım satım başladı. Fenerbahçemize tazminat ödemeli gerekliliklerini yerine getiremediği için.

  • FB Token paribiyu çökertti. Helal sana be Fenerbahçem..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.