Şimdi Ara

Fenerbahçe Tribünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Bu sezonun başından beri, 1 tane başkan denilen diktatör çıktı kocaman tribünü kapattı, insanlar muhalefet ediyor diye kombinelerini iptal etti, en kritik maçlarda stadın boş olmasına sebep oldu. Şuan tribünlerde takımı gaza getirmeye çalışmak yerine golden sonra aziz başkan diye bağıran, ölümüne fenerbahçe'den başka beste söylemeyen, tüm stad hakeme baskı oluşturmaya çalışırken tezahurat yapmaya calisan bir kitle var. Maça gidenler fark etmiştir geçen sene ile bu sene arasında büyük bir fark var, bu sene taraftar bir türlü itici güç olamıyor. Derbiler geliyor ve bu duruma hiç tepki gösteren yok. Stadı boş bırakan aziz yıldırım'a tek laf eden yok. Artık insanlar uyanmalı ve tepki gösterilmeli. Şükrü saracoglu stadi artik rakip takimlar için cehennem degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben ne dersem o olur, boşuna kıçınızı yırtmayın.
  • Aziz Yıldırım olduğu sürece bu takımdan her anlamda bir cacık olmaz.Tribün, transfer, başarı vs vs
  • Aziz Yıldırım 100 lira verip azarladığı sonrada tribüne çıkarıp Aziz başkan diye bağırttığı toplukların sayısını artıra dursun. Gol atmasını bilemeyen oyunculara para yedirsin. giden puanların haddi hesabı olmayacak.
  • bak şu Aziz Başkana ayyaş katil serseri insanları attı statdan ama yinede en çok maç ortalaması olan 2. takımız... Hem aaa Aziz yıldırımın yaptıgı diğer takımlara yansımış , onların düşmüş ortalaması yada diğer 2 büyük takımdaki taraftarları da Aziz Yıldırım almıyor onların stadına heralde. Nasıl düşünemedim ne paso ligi , Aziz Yıldırım bütün lig deki taraftarları almıyor statlarına evet evet bu sebepten


     Fenerbahçe Tribünleri




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    bak şu Aziz Başkana ayyaş katil serseri insanları attı statdan ama yinede en çok maç ortalaması olan 2. takımız... Hem aaa Aziz yıldırımın yaptıgı diğer takımlara yansımış , onların düşmüş ortalaması yada diğer 2 büyük takımdaki taraftarları da Aziz Yıldırım almıyor onların stadına heralde. Nasıl düşünemedim ne paso ligi , Aziz Yıldırım bütün lig deki taraftarları almıyor statlarına evet evet bu sebepten


     Fenerbahçe Tribünleri


    Bunları buraya koyarken arena ve olimpiyata ulaşımın ne kadar zor olduğunu düşündün mü hiç? 3000 tane bileti olan insanı maça almayan Aziz Yıldırım'ın, Şampiyon takımı bozan, taraftarına kutlamalarda paralı köpekler diye bağıran Aziz Yıldırım'ın hiç suçu yok değil mi? Geçen maç okul açıktaki taraftarlara paralı köpekler diye bağıran migros tribünü, 5 dakika geçmeden her yer aziz her yer yıldırım diye bağırmaya başladı. Neden acaba?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.