Şimdi Ara

Fethiye otel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Forumdaki Fethiye ile ilgili konuları araştırdım,ama tam anlamıyla kesinlikle burda kalmalıyım tarzından bir kanıya varamadım.Genelde tatile gittikten sonra yorum yapan yok...Ailemle şöyle 4 yada 5 gece kalabileceğim denize yakın herşey dahil tarzı bir otel arıyorum..



  • Bu gidişle erken rezervasyonu kaçıracaz sankim :) Yok mu Fethiye hakkında bilgisi olan...
  • Yanlış yerde tezgah açtım galiba ne gelen var ne giden... :)
  • fethiyenin neresine gideceksiniz şehir merkezinemi,ölüdenizemi,çalış tarafınamı onu belirtirseniz daha iyi yardımcı olurum..Çalış bölgesinde oteller denize çok yakındır..hisarönü ve ovacık denize uzak ama geceleri çok hareketlidir.Dinlenmek ve denize girmek için ben her zaman ölüdenize giderim....oradaki deniz hiçbiryerde yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezbiderli

    fethiyenin neresine gideceksiniz şehir merkezinemi,ölüdenizemi,çalış tarafınamı onu belirtirseniz daha iyi yardımcı olurum..Çalış bölgesinde oteller denize çok yakındır..hisarönü ve ovacık denize uzak ama geceleri çok hareketlidir.Dinlenmek ve denize girmek için ben her zaman ölüdenize giderim....oradaki deniz hiçbiryerde yok...


    Ailece rahat edebileceğim... fiyat performansı iyi olan... denizi güzel bir yer olmasını istiyorum..
  • Ozaman sehir merkezinde çalış plajı tarafı değilde karşı yakasında büyük-küçük samanlı koyu ve aynen o şekilde devam eden 5 tane daha koy var ilk söyledıgım samanlı koylarında çadır kurup kamp yapabilirsiniz.
    Eğer hala kamp işletmesi yerınde ise...fethiyede çalış plajı iri taşlı ve açık oldugu için rüzgar oldugu zamanlar dalgalı oluyor.Çalış plajına gıttıgınızde zaten her yerin pansiyon otel kaynadıgını farkedeceksınız.Plaja yakın olan konaklama tesisleri hemen hemen aynı fiyatı cıkarıyorlar plajın sonlarına doğru giderseniz yada çalışa geldiğinizde ara sokaklara gezdıgınızde daha hesaplı konaklama tesisleriyle karşılaşabiliyorsunuz.özellikle apart pansiyonlar villa tarzı yapılmıs bahçesi ve havuzu olanlardan bahsediyorum.eğer Ölüdenizde kalmak istiyorsanız.
    size 2 seçenek sunuyorum.Ölüdenize yakın tesisler her zaman pahalı olmuştur.Zaten denize sıfır tesisleri gezerken kendinizde fiyatlarının aşağı yukarı ne oldugunu anlıycaksınız.Orta seviye tesisler var.Sabah kahvaltısı veren yarım pansiyon şeklinde.Ama Ölüdeniz yazın nedense heryerden daha fazla sıcak oluyor.
    sıcaktan şikayetçi oluyorsanız ama ölüdenizdede denize girmek istiyorsanız.Hem fethiye şehir merkezine hemde ölüdenize eşit uzaklıkta olan rakım açısından birazcık yüksekte kalan ovacık ı önerebilirim.sıcaklıktan şikayet etmemek için ayrıyeten ölüdenizdeki tesislerin fiyat performansını bide ovacıktaki tesislerle karşılaştırın.Kendine ait çarşısı aynı fethiyede yabancı turistler için kurulan şatış yerlerinden farksız.unutmadan söyliyim.Çadır kurmak istiyorsanız ölüdenizdeki çadır kampı daha hareketli ayrıca karavanınız varsa konaklama yerleri mevcut.
    Ölüdenizde kalın yada fethiye merkezde kalın farketmez.Kelebekler vadisini likya yolu ve şimdi adını unuttugum
    bi plaj daha vardı.Yalan olmasın korsan adasını mı desem ona benzer bişeydi tam ismi aklıma gelmedi.Fethiye şehir merkezindeyken 12 adalar turu hakkında bilgi toplamanızı öneririm.Memnum kalıcaksınız.Olta ile yada zıpkınla balık avlamak istersenız.Müren balığından tutun ahtapot yakalama keyfini tadın.Özellikle Büyük küçük samanlı koylarında zıpkınla balık yakalayıp lokantalara satan geçimini sağlayan insanlarıda görüceksiniz.2 senedir fethiye tarafına gitmedim.Ne oldu ne bitti bilmiyorum ama konaklama tesisleri hakkında fazla bir değişiklik olmamıştır.




  • Fethiye kesınlıkle guzel fıkır ama otel odalarına tıkılıp kalmayın madem denıze yakın olmasını ıstıyosunuz bi cılgınlık yapın ve yat gezısı yapın.Hem dınlenın hem ıstedgınz zamn ıstedıgıniz yerden kıyıya cıkıp turunuza devam edın sonra teknenıze gelın hıc bıtmeyen denız kokusu cabası .. otel odası gıbı zaten kamaralar artık konforda da sıkıntı yasamazsınız.en huzurlu tatıl seklı...hıc denemedıysenız bıle bı kere boyle bır tatıl deneyın.denedıkten sonra ınsan otel tatıllerınden cok sıkılıyo ben oyle oldum:).. cesıtlı sıtelerden arastırın guletescapes.com bu sıtedende yararlanablrsınız fıyat ve bılgı alma konusunda tavsıye ederım.
  • geçen yaz ölüdeniz sun city de balayı yaptık.mükemmel bir otel ve hizmet vardı. otelle ilgili söylenecek o kadar şey var ki :) daha detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
    http://admalzede.blogspot.com.tr/2015/01/sun-city-otel-beach-club-tatil-ayrntlar.html
  • ezbiderli kullanıcısına yanıt
    hocam ben de ailemle gitmeyi düşünüyorum ama öyle aile için sessiz sakin bir yer değil canlı ortamın bol olduğu bir yer istiyoruz zahmet olmassa nereyi tavsiye edebilirsiniz?otel ve yer hakkında bilgi verir misiniz?son olarak gezmeden dönmeyin dediğiniz yerler nelerdir?
  • peka kullanıcısına yanıt
    hocam ben de ailemle gitmeyi düşünüyorum ama öyle aile için sessiz sakin bir yer değil canlı ortamın bol olduğu bir yer istiyoruz zahmet olmassa nereyi tavsiye edebilirsiniz?otel ve yer hakkında bilgi verir misiniz?son olarak gezmeden dönmeyin dediğiniz yerler nelerdir?
  • Fethiye'ye giderseniz Ölüdeniz bölgesinde kesinlikle yamaç paraşütü denemelisiniz. Bölgenin en deneyimli pilotları ile bu maceraya ortak olmak isterseniz web sitesini ziyaret edip rezervasyon hatlarımızdan bilgi alabilir veya rezervasyon yaptırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin.


    sky fethiye
    Fethiye Yamaç Paraşütü - Sky Fethiye
    https://skyfethiye.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.