Şimdi Ara

Fetih 1453 (2012) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.853
Cevap
2
Favori
77.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu kadarmı bir film rezil edilir sanki çorumu alıyor fatih. İğrenç ötesi ve çok saçma olmuş.
  • mamunda'da gördüm, mutlu oldum
  • Berbat bi filmdi. Hiç etkilemedi beni:( Film boyunca oğlunun yüzüne bakmayan Fatih filmin sonunda bizanslı kızı kucagına alıp seviyorr. Bu ne saçma bi tezatlıktır. Ayrıca çadırında tesbihi koparıp üstünde zıplama sahnesi neydi öyle. Fatih olduguna inanamadım çocuk gibiydi. Bütün karizmayı 0 ladı..
  • Filmin dvd si ne zaman çıkacak acaba bilen varmı?
  • Bizim burda çıktı bende aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DVDRip çıkmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    quote:

    Orijinalden alıntı: enslavedss

    Benim gibi düşünenleri bulmak ne güzel.Bende sanıyordum ki birtek ben beğenmedim.Filmin yarısında çıktım.Ve o kadar reklamı,salonlarda o kadar çok yer kapladı ki ,örn;Marmara forumda çıktığı gün 4 veya 6 salon sırf bu filmdi.e böyle yaparsan herkes gider.Ghost rider bile 2.haftasında bütün salonlardan kaldırılmış.
    Filme gelicek olursak 17 milyon dolar harcanmış diyorlardı;eminim ki büyük bir yalan 1 milyon tl bile harcamamışlardır Ki dandik bir darkest hour filminin görüntüleri daha güzeldi.Tarih bilmesek yutturucaklar,ermeni topu bulmuş,birde kill billdeki hattori hanzo gibi birdaha top yapmıyacağım diyor .Topu fatih buldu.ondan önce bulunsa feodal devletler olmazdı avrupada.Oyuncular zaten figuran olan kişiler.hele bizans kralı çok berbattı.Fatihi oynayanda kasılmış biri.yani boşa giden para ve zaman kaybı.

    Filmin esas kısmını kaçırmışsınız. Film zaten yarısından sonra başlıyor tam anlamıyla.

    Filmi izlemesek yerdik belki...





  • Berbat ötesiydi lan film. Birisi daha demiş tekrarlamak lazım pardon ama 17 milyon doları nereye harcamışlar ? Adamlar dizi çekiyor görüntüler montajlar daha iyi. 17 milyon dolar büyük yalan bence de. İzlemiyeydim daha iyiydi ulubatlı hasanı soktukları durum zaten içler acısı. Liseli gibi aşk yaşadılar.
    Kanal 7 nin fetih çizgifilmi daha iyiydi
  • Bu konu basligi hala acik mi yahuuu...
    Birakin arkadaslar vatan millet sakarya dediler en can alici noktamiazdan yaklayip iyi duduklediler bizi bu film denen tursu suyuyla... Esasinda yorum yapmak bile gereksiz, o aksemsettin varya ahhaahaaa tipini sakalini mincirdigimin tipitipi...la havleeee...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler tamam bu filmi bi çohunuz beğenmemiş ama ben hiç izlemedim bi kaç siteye girdim izlemek için ya reklam çıkıyo ya pc ye bişeyler iniyo.
    sizden isteğim bu filmi fangi siteden indirebilirim ve ya seyredebilirim güvenilir bi site varmı tavsiye ediceğiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemal_le1981

    ya beyler tamam bu filmi bi çohunuz beğenmemiş ama ben hiç izlemedim bi kaç siteye girdim izlemek için ya reklam çıkıyo ya pc ye bişeyler iniyo.
    sizden isteğim bu filmi fangi siteden indirebilirim ve ya seyredebilirim güvenilir bi site varmı tavsiye ediceğiniz.

    Nolur Seyretme istanbulun fethi aksemsettin , fatih, ulubatli hayallerindeki gibi kalsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihi yapımları sevenler beğenir bence yerden yere vurulacak bir yapım değil eksiklikleri var elbette ama bir ilk için güzel bir konu. Konudaki dikkatimi çeken şeysa fake üyelerin genelde beğenmedim diye paso mesajlarla doldurması oldu hayır daha düne kadar dikkatimi çekmemişti ama yazanların mesaklarına bakınca 15-20-50 genelde banlanan yada Futbol bölümündeki gibi karalama amaçlı bir iş gibi geldi bana pelkide paranoyak olduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reckoner

    Berbat ötesiydi lan film. Birisi daha demiş tekrarlamak lazım pardon ama 17 milyon doları nereye harcamışlar ? Adamlar dizi çekiyor görüntüler montajlar daha iyi. 17 milyon dolar büyük yalan bence de. İzlemiyeydim daha iyiydi ulubatlı hasanı soktukları durum zaten içler acısı. Liseli gibi aşk yaşadılar.
    Kanal 7 nin fetih çizgifilmi daha iyiydi

    Harbi o çizgi film bundan daha iyi . Ağlanacak halimize gülüyoruz yeminle




  • bende eleştirmek için yeni izledim ortaya çıkacakları zaten bildiğimden gitmemiştim. tüccar faruğun film öncesi yok efenim filmi şu kadara çektik, gala amerikada olacak, bütçe için evimi bile sattım ühühüh, milli duyguları kabartan söylemler, reklamlar sazan avilerin sinema salonlarına doluşmalarına yetti. çoğu haber ne hikmetse film vizyondan çıkmaya yakın yalanlandı. filmin bütçesi 17 milyon dolar değil başta onu geçin. utanmadan birde wiki de 18.200 melyon $ yazmışlar. işin özü tüccar faruk milli duyguları sömürerek yatırdığını 6 ya katladı. film daha eylül de orta doğu, kuzey afrika da vizyona gireceği için rakamlar daha da artar. bunların yaptıkları efektleri after effects de öğrenciler bile çok rahat yaparlar. en çok güldüğüm sahne bizim fatih bunalımlardayken ak yüzlü dedemiz geliyor veriyor gazı fatihin propagandası sırasında yanında duruyor felan sırıtıyor nur yüzlü dedem. ibrahim ile cengiz de aynı tip saç sakal iki rambo karşılıklı cenk ediyorlar. keşke bizanslılara ve papaya az diksiyon dersi verselermiş yada orjinal tutsalarmış keşke altyazılı iyi giderdi. hele birde ortodoks vaaz veren vardı yarıldım gülmekten gurtuluşu papoya yaranmakta goran bi imparatör bla bla diyarbakır şivesi terk. bu filmden bi cacık olmaz öyle imdb de yandaş hesaplarla filme 10 puan vermekle olmuyor. zaten top liste de giremeyeceği için çünkü bizden başka filmi izleyen takan yok. buram buram taraflık işlenmiş. son sahnede güzeldi hehe fatih tek başına dalıyor ayasofyaya bebeği kucağına alıyor diğerleri hemen 360 derece dönüyor iyiki feth ettin istanbulu sen olmasan napardık moduna geçiyorlar. zor dayandım izlerken revep ivedik terk yapımcı yönetmenden çıkan yapım ancak bu kadar olur zaten.




  • Beklediğim kadar kötü çıkmadı.Ama iyi de değil..En başta kurgu vasat bile değil kötü..Süresi uzun diye düşünüyordum hiç de uzun değilmiş..Uzun sanıyorsunuz,boğuyor sanıyorsunuz ama aslında o süreden değil kurgunun kötü olmasından.Akıcı değil.Bir bakıyorsuz ki son 20-30 dk birden savaş kazanılmış oluyor ..
    Efektlere hiç girmeyeceğim bile..Paralar nereye gitmiş anlamak mümkün değil..Faruk Aksoy yapımcı olsun tamam ama yapamayacağı işe bulaşmamalıydı..Yönetmenlik neyine ?
    Şimdilik daha iyisi gelene dek en iyisi bu diyorum.Tebrik etmek lazım yine de.Şimdiye dek çoktan yapılmış olan film nihayet yapıldığı için.

    Göklere çıkarılacak bir film değil Öyle elin yabancısı yaptığı zaman beğenirsiniz ama biz yaptığımızda da b.k atarsınız diyenlere de aldanmamalı..O halde bende derim ki elin Amerikalısı kendini övünce oooo işte propaganda'nın alasını yapıyor falan diye yeriyorsunuz ama biz yapınca birşey demiyorsunuz derim..Herkes kendini över.Propaganda yapar bu doğal..






  • 3/10

    çalışan stüdyo emekçilerine saygımdan 3 vedim yoksa 1
  • 300 spartalıyı turuvayı izledikten sonra bu film hiç hoşuma gitmedi fatihi oynuycak başka adam bulamadınız mı?300 spartalıdaki kralı oynayan adam fatih olsaydı bak ozaman filme
  • Guzel filmdi.Hele sonlari baya heyecanliydi ama ne olacagini biliyorduk tabi
  • güzel ama 2. kez izlenecek bir film olmadığı kesin

  • http://www.youtube.com/watch?v=6RooVv313xw&feature=plcp




  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.