Şimdi Ara

Fiat Albea yan aynalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben Navara kullaniyorum ve yan aynalari cok rahat gorebiliyorum ve trafikte rahatca sollayabiliyorum ve gozlemleyebiliyorum. Simdi ise gitmek icin Albea aldik fakat yan aynalari cok kucuk, hic birsey gorunmuyor ve arabayi bayanda kullaniyor ama malesef zorlaniyor gormekte sagini solunu. Bu yuzdende trafikte tehlike unsuru yaratiyor. Acaba sanayide Albea'ya ozel yapilmis daha buyuk yan aynalar varmi ? Varsa nerden bulabilirim / alabilirim ? Yardimci olursaniz minnetar olurum.

    Selamlar.



  • Tahminimce siz navaranın büyük aynalarına alışmışsınız navaradan sonra albea aynaları size küçük geliyor.Bende Albea kullanıyorum bugüne kadar aynalardan hiçbir sıkıntım olmadı.Büyük ayna işide olmaz bence sırıtır...........
  • Yani asil mevzu o degil, Navarayla kiyaslamak gibi bir kriterim olmadi. Sadece genis aynalarin rahatligini orda orneklemek istedim. Albea sahibi olupda aynalarin kucuklugunden sikayet eden bir amcam var. Anladigim kadariyla siz erkeksiniz, aynalari rahat kullanmaniz dogal. Bayanlarda sorun olabiliyor, ve aynalarin kucuk olmasi tehlike unusuru yaratabiliyor.
  • Durumun cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum.Ben sizin demek istediğini gayet iyi anladım.Benim söylemek istediğim şu; insanların alışkanlıkları vardır ve bunları değiştirmek okadarda kolay değildir..Örnek vermek gerekirse doğan-şahinden sonra Albeaya binen birisi yan aynalar nekadar büyük der daha rahat görür.navaradan inip Albeaya binen kişi aynalar küçük der....Zamanla sizde alışacaksınız eminim.

    Araca bindikten sonra ilk önce koltuğunuzu ayarlayın daha sonra tüm aynaları oturuş pozisyonunuza göre ayarlayın.En iyi en rahat nasıl görüyorsanız o pozisyonda kalsın.
  • Ben de Bir Albea kullanıcısıyım ve aynalardan yana hiç şikayetim olmadı. Bence yeterli büyüklükte. Zaten daha büyüğünün takılması çirkin durur.Aracın ebatına göre güzel durmaz.
    br251'in dediği gibi, önceki aracınızda büyük aynaya alıştığınızdan dolayı size küçük geliyordur...
  • Yani tabi estetik olarak anormal gorunebilir, fakat biz estetikten vazgectik. Rahatlik acisindan dusunuyoruz. Cunku bir aracta sagi solu rahat gorebilme bence en onemli unsurlardan.
  • Hocam bende diğer arkadaşlara katılıyorum tamamen alışkanlık meselesi...Aynalar benim için hiçbir sorun teşkil etmedi eğer Albea görme kaybı yaşatıyorsa bu kalın ön direkler ve arka tarafın görüş açısıdır...

    Rahattan zora geçmek her zaman zordur, tam tersi olsa kolay alışırdınız ama bu biraz zaman alacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

    Hocam bende diğer arkadaşlara katılıyorum tamamen alışkanlık meselesi...Aynalar benim için hiçbir sorun teşkil etmedi eğer Albea görme kaybı yaşatıyorsa bu kalın ön direkler ve arka tarafın görüş açısıdır...

    Rahattan zora geçmek her zaman zordur, tam tersi olsa kolay alışırdınız ama bu biraz zaman alacak...


    Aynen.....Kalın sağ ve sol öndireklerden nefret ediyorum. Virajlarda görüşü çok etkiliyor. Nerdeyse elime testereyi alıp kesesim geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.