Şimdi Ara

Fiat araziye çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir merakla beklenen Fiat Sedici 22 Nisan'da Avrupa yollarına çıkacak. Suzuki ile Fiat'ın SX4 ile aynı platformda ürettiği Sedici, Japon kardeşinden sadece ön tampon ve amblemiyle ayrılıyor.
    Suzuki’nin Macaristan’daki fabrikasında yıllık 60 bin adetlik kapasite ile üretilen araçların 40 bin adeti Suzuki amblemi altında SX4 ismi ile üretilirken, Fiat’a verilen 20 bin adeti ise İtalyanca 16 anlamına gelen Sedici ismi ile bantlardan çıkıyor.
    Fiat'ın ilk kompakt SUV modeli olan Sedici, 1.6 litre 107 HP benzinli ve 1.9 litre 120 HP turbo dizel motor seçeneklerine sahip. 1.6 litrelik seçenekte beş kademeli, 1.9 litrelik dizel motor seçeneğinde ise altı kademeli düz şanzıman sistemleri kullanılıyor.
    Ünlü İtalyan tasarımcı Giorgetto Giugiaro tarafından tasarlanan yüksek gövde yapısıyla dikkat çeken Sedici, SX4 modeli gibi dört tekerden çekiş sistemine sahip. Elektrik kontrollü merkezi diferansiyel sistemi 2WD, Auto ve Lock olmak üzere üç ayrı sürüş pozisyonuna olanak tanıyor. Dört tekerden çekiş sisteminde tork dağılımı otomatik olarak belirlenen otomobil Dynamic ve Eleganza donanım paketleriyle satışa sunulacak.
    Zengin donanımlarıyla öne çıkan Sedici'nin standart donanımları arasında ABS, EBD, dört hava yastığı, merkezi kilit, elektrikli ön camlar, klima ve sekiz hoparlörlü radyo/CD çalar bulunuyor.
    Bu yıl içinde ülkemizde de satışa sunulacağı açıklanan Sedici'nin Türkiye fiyatları ise henüz netlik kazanmadı.







  • http://forum.donanimhaber.com/m_6579538/tm.htm


    burda tartısılıyor arkadasımm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.