Şimdi Ara

FIAT egea araçlar nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Egea babamın arabası değil. Babam üretmiyor egeayı. Ancak ne zaman egea konusu görsem gerçekten üzülüyorum. Ne yaptı bu gariban size :D


    Çekmiyor gitmiyor diyen güzel kardeşlerim hangi akıl ve mantıkla bunu yazabiliyor. Bana çeken ve giden 1 tane atmosferik sedan gösterir misiniz?


    Bu aracı çeksin gitsin uçsun kaçsın diye mi alıyorsunuz siz? Bunu istiyorsanız gidin 1.6mj 130hp 320tork egeayı alın. Sonra gelin yazın bakalım nasıl uçuyor nasıl kaçıyor nasıl çekiyor. Adamlar 1.4' ü, benim gibi yılda 10 bin km anca yapan, tek beklentisi A noktasından B noktasına sorunsuz gitmek olanlar için alım maliyeti tarafında düşük olsun diye sundular piyasaya. Siz civicli kankalarınızla 0-100 yarışı yapın vitesi düşürüp redline ile makas atın diye yapmadılar.


    Bir ayrı konu yokuş çıkmıyor vs. vs. Dostlar aracı üretenler araca 6.000 devir koymuşlar. Niye koymuşlar süs olsun diye mi? Yada 6 uğurlu rakamlarımıymış? Bizim millet 3.000 devirde 3.500 devirde vites yükseltip araç çekmiyor yokuşta vs. diyor. Kardeşim yeri geldiğinde 4.000 - 5.000 devirleride kullan diye adamlar o devirleri koymuş oraya. Dizel araba değil ki bu. Atmosferik arabada deviri yeri geldimi çevireceksin. 3.000 de vites yükseltiyor yokuşta. Sonrada yokuşta vites düşürmek zorunda kaldım gitmiyor diyorlar :D


    Gerçekten ne aldığını bilmeyen millete bir şey beğendirmek her zaman zordur.





  • 34HIL34 kullanıcısına yanıt

    kesinlikle katılıyorum gayet mantıklı bizde yılda 10 bin km anca yapıyoruz şu anda altımız da 1.4 linea var gayet güzel araçlar orta direk arabası ..

    gidip 150 -200 bindeki ekmeği yenmiş arabayaı alana kadar km si düşük egea alı binerim ..

  • birkaç saatlik uzun yol yaptıktan sonra baldır, kalça, sırt ağrısı başlıyor. konforsuz bir araç bu açıdan.

  • Fiyatına göre yeterli konfor ve donanım sunan bir araç 2021 1.6mjet lounge babamın aracı fiyatına göre performansı donanımı yeterli uzun yol ve şehir içi kullanımda herhangi bir eksilik hissetirmedi.

  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Bence ergonomisi iyi. İlk modellerinin ön göğsü çok çirkindi, daha sonrakilerin güzel.

    Şirket aracı olarak 1.4 baz modelini iki yıl kullandım. İçi ferah, kalite vasatın alt bandında (tuhaf bir şekilde direksiyonunda enjeksiyon izi bile var). Baz modelinde bile hill holder, 4 cam otomatik, güzel bir telefon bağlantısı var. Kliması iyi soğutuyor. 1.4 motor yeterli ve az yakıyor. Bagaj iyi. Koltuk kumaşı kötü.

    Ben egea almam. Ama sümbül’den veya 301’den çok daha iyi olduğu kesin.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Egea nın baz donanımı ile Urban ve üstü donanımlarında ciddi kalite farkı var.

  • Lego95 kullanıcısına yanıt

    full egea'ya da baktım malesef kalite vasat yine. şöyle söyleyeyim, bir önceki aracımı alırken egea almaktı niyetim (tofaş çalışanı arkadaş üstüne indirimli alacaktım), gittim bir egea'ya baktım, bir golf'e baktım. egea malesef megane'dan bile daha düşük kalitede. full olanı dahi böyle.

  • Egea'lar zaten ucuz ve ulaşılabilir olmak için üretiliyor. C sınıfı boyunda B sınıfı kalitesinde demek yanlış olmaz. Gene de ihraç kasaların üst donanımı ile iç pazarın boş paketleri arasında ciddi fark var.

  • Elestirmeye devam edin, yakinda piyasadan kalkar. Ondan sonra bütceye uygun sedan bulamiyoruz diye dövünürüz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.