Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.219
Cevap
63
Favori
2.276.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar lütfen mantıklı olalım ya! partnerle fiorino mukayese edilir mi allah aşkına ya!!
    kocaman arabayı küçücük arbayla karıştırmayınız lütfen.
    önce partner bi otomatik vites yapsın taksın da ondan sonra görüşelim.
    şehir içinde merak ediyorum ben partner kullanıcılarını. hem manuel şanzıman hem koca araba.
    dur kalklarda otomatik fiorinonun yerini tatabilir mi?
    uzun yolda gidilecekse çoğunlukla o zaman başka. ama o zaman da konu farklı olur zaten.
  • arkadaşlar daha once 26500e ben aldım emotıon otomatik hemde diye yazmıştım belirtiğim gibi aralık sonunda aldım ben bayilerin yıl sonu kotalarını doldurmaları gerekiyor belli araç sayısına ulaştıklarında merkezden ekstra indirimler alıyorlar bunun uzerine birde kriz vurunca bana şans vurdu yoksa ben otomatiğe 30000 civarı teklifler alıyordum kimsenin aklını karıştırmak istemem ama tekrar yılsonu gelene kadar çok ciddi indirimler yapılmaz diye biliyorum bende çok araştırmıştım.
  • ben turuncu tercih ettim endişeliydim renk garipmi kaçar acaba diye düşünüyordum ama fikrim çok değişti gercekten cok dinamik sempatik bir renk yolda ışıklarda durunca bırakın ticari araçları bmw jip kullanan birisi araçtan memnunmusun diye camdan bana sordu gerçekten insanlar kafasını çevirip bakıyorlar turuncu bana her seferinde aracın yanına gelince atla gidelim diyor bana bana çok enerji verdi nemoyla veya bipper le karşılaştıracak araba değik emotion modeli bir tek fiatta var ben emotion derim tek gecerim.
  • mbaycan arkadaş çok deil 2-3 ay sonra tepee'nin otomatiğini yollarda gördüğünde bu yazdıklarını bi daha yaz tamammı? ayrıca tepee'yide, bakıyorum scania çekici yaptın mübarek? fiorinoda cebime gircek kadar küçük sanırım? güldürme beni.. al ikisini yanyana koy aralarında devasa farklılıklar göremessin.. hem demişinki, şehir içinde dur kalk manuel vites bide koca araba bak sen, memlekette trafikte hep fiat bis gibi fio gibi araçlar var dimi tepee'ler devasa kaçıyor.. etrafına bak bakalım kaç tane ufak araç var? normal boyutlarda bir araçla, tepee yada connetc gibi aracı yanyana koy bakalım ne kadar fark var? belli belirsiz.. trafikte gördüğün araçların %99'u manuel vites, dur kalk hiç bile zor gelmez millete. daha dün moda oldu ticarilerde bile otomatik vites neymiş rahatlıkmış, bırakın bu işleri 1 seneye kadar otomatik kavramaları görürüm ben nasıl arıza yapar. ayrıca manuel araç, otomatikten daha az yakar.. otomatik vites hatun işidir ustalara sor söylesinler...




  • tepee yle fiorino çok farklı araçlar tabikide.tabi verceğin paraya göre alacağın arabada biraz daha büyüyebiliyo.daha oncede demiştim.10 gun tepee mi alsak fio emotion mu alsak gittik geldik.90 hp lik tepee ye 31000 den aşağı bi kuruş inmediler.ne kıymetli arabaysa artık.aralık sonunda o kadar indirim yapılmış hali 31000 di. 29000 e bulsak inan şimdi fiorino emotion değil 90 hp lik tepee almıştık.iyiki inmemişler fiyatta da almamışız.2000 model brava aracımız vardı.normal piyasasından 2000-2500 lira aşağı fiyat verdi peugeot.fiata gittik hakkını verdi.resmen ölü fiyata almaya kalktı arabayı peugeot.adamlar cin gibi.her türlü karı düşünüyo doğal olarak.hem ikinci elden iyi kar etmek hemde sattıkları arabadan iyi kar etmek istiyolar.bizde gittik fiata krallar gibi siyah emotion aldık.görüntüsü harika.iyi de yaptık fiorino almakla.canavar gibi araba.10 numarada görüntüsü var.




  • darkboys iyi tamam senin tepen süper git kendi forumunda öv şu aracını. bi de gelmiş burda saçma sapan şeyler yazıyosun hele son cümlen tam bi kıro cümlesi olmuş.
  • kardeşş ben aracı övüp durdugum felan yok tamammı? ayrıca forumda yazılan fiyatları görünce, 29000 tl'ye rahat rahat tepee alırsın diye ekledim. ordanda biri çıkmış tepee'yi scania ilan etmiş, otomatik vitesi manuel'den daha iyi diye yazmış.. şunun şurasında daha ne kadar olduda fiyatları düşeli otomatik vitese biner oldunuz? saçma sapan şeyler yazmadım ben, 29000 tl fio'ya vereceğine daha iyisi var dedim.. bu arada çok medeni bir insansın galiba kıro diye karıştırmışsın.. bak bakalım etrafına kaç insanın arabası otomatik? ayrıca ne hikmetse hep bayanlar tercih ediyo otomatik vitesi yalanmı? aman, alın fiorino'nuz sizin olsun hayret bişey.
  • merhaba arkadaşlar lütfen sakin olalım bende aranıza yeni katıldım fio çıktığından beri sürekli araştırıyorum inşallah nasip olursa bende daynamik almayı kafama taktım . fakat kafama takılan bir konu var ; neden halaa çarpışma testlerine sokulmadı bu araç yoksa olduda benimmi haberim yok internette bulamadım , birde bence her aracın kendine göre artı ve eksi yönleri vardır fio su olanlar kendilerince eksik olan yada şurası böyle olsaydı daha iyi olurdu gibi görüşlerini belirtir iseler çok sevinirim insan merak ediyor şu kış günü mesela içi çabuk ısınıyormu bende hyundai accent yeni kasa var ısındığı zaman mükemmel ısıtıyor ama ısınana kadar baya bir zaman istiyor .
  • bayilere çok gelmiyo emotion.diğer modelleri çok geliyo ama emotion çok az yada hiç gelmiyo.halbuki en güzel model emotion
  • NİYE BUGÜN KİMSE BİRŞEY YAZMIYOR NERELERDESİNİZ YAHU
  • şimdi darkboys kardeş. sen anlatıyosunn ama çok sivri anlatıyosun. öncelikle burda yazı yazanların hepsi iyi niyetli birer insan. birşeyi yazarak söylerken "ben bunları yüzüne karşı da söylerim" diyebilmen lazım. o yüzden, ne de olsa burda kimse kimseyi göremiyorun arkasına saklanma ve insanlar hemen yanı başındaymış da yazdıklarını hemen oracıkta ve hatta seni de görebiliyormuşçasına yazılarını yaz. yok efendim otomatik vites hatun işiymiş, erkek adam manuel kullanırmış gibi falan filan.... sen gel benim yüzüme karşı söyle de bunları ben sana o zaman sorarım darkboys musun lightboys musun diye. okkk?? erkeklik debriyaja basmakla mı oluyo acaba? sen nerenle basıyosun ki debriyaja? debriyaja sol ayakla basılır tamam mı? ustaları tanıyor mussun ya sor bak onlar söler.. bu kadar zaman manuel şanzuman kullanan bayanlar da hep erkeklere hakaret etmişler, bizim işimize karışmışlar. öyle mi yani?
    neyse bunlara şaka diyelim geçelim, gelelim konumuza:
    bak darkboys kardeş, adı üzerinde... manuel. cümle içinde kullanıyorum: camlar otomatik veya camlar manuel. hangisini tercih edersin? otomatik olanı demi?
    ama ben sana demiyorum bak otomatik cam hatun işi diye, demiyorum ki otomatik cam delikanlılığı bozar... demi?
    otomatik manuelden daha teknolojiktir, yeniliktir. yeni her zaman yenidir. ve çok daha iyidir rahattır. hele hele kullanırken ext. bir sarfiyatı da yoksa mükemmelliktir. ha olmazsa da dünyanın sonu değildir. bu sadece şanzıman için geçerli değildir. arabayla ilgili olması da şart değil. şerşeyle ilgili.

    gelelim boyut meselesine. demişsinki sanki çekici (tır) falan. yani kusura bakma ama burada yorum yapıp yazıyorsan eğer, büyükle küçüğü ayırdetmek için bir arabayla kamyonu örnek vermek yeterli bir yetenek değildir. yani senin gözün partner tepee ile fiorino arasındaki farkı göremiyorsa (uzunlukta 516 mm, yani 51,6 cm) bu sorun gözlükle halledilmez. bakış açısıyla belki halledilir. daha doğrusu görmek istemiyorsan göremezsin. ucuz diye büyük olanı tercih etmek her zaman doğru değildir. ben o paraya kamyon da alırdım ya da otobüs. hatta balıkçı teknesi veya uzay gemisi.... ihtiyacım yoksa ne yapabilirim ki? ya da ihtiyacımı karşılamıyorsa banane ki??

    bir de ben senin geçmiş zaman yazılarını ve forumlardaki tutumuna dikkat ettim de, burada olduğun gibi hep ortamı germişsin. bi defa senin bu forumda, öle heveslenmiş, hatta ötesinde ucuza veya pahalıya yani bi şekilde araçlarını satın almış insanların sevinçlerini kursağında bırakmaya hiç hakkın yok. burada insanları hata etmişsiniz yanlış yapmışsınız pozisyonuna sakmaya da hakkın yok. o yüzden seni forumdan dışarı davet ediyorum. lütfen eski forumuna geri dön ve yapacaksan orayı ger. ok? allah da sana kaza bela vermesin, yolun da aklın da hep açık olsun.




  • merhaba arkadaşlar,
    dün akşam aracımı teslim aldım nihayet. gerçekten de çok güzel. yani otomatik performansı beklediğimden daha iyi çıktı. bu arada biraz geç ısınıyo arabanın içi ama o kadar diil. mesala doblodan çok daha çabuk ısınıyo. ama ticari araçlar zanndersem biraz geç ısınıyorlar. kabin büyük ve yüksek ya heralde ondan. ama yine de çabuk sayılır.



  • mbaycan araban hayırlı olsun güle güle kazasız belasız sürüşler. ısınma konusuna gelince baya geç ısınıyo motor o yüzden içeriyi ısıtması biraz geç oluyor sanırsam dizel motordan kaynaklanıyor.
    Eksik yönlerinden bir kaçı özellikle bluetoothu. benim motorola telefonla ne mesaj okuyo ne de isimle arama yapıyo o yüzden telefondan seçerek arama yapıyorm hoparlöre bağlanıyor. dayımın nokiada arama yapıyodu ama onda da mesaj okumuyodu. 2.si nedense mp3ümdeki tüm müzikleri okumuyor ya da bi ayarı var onun ben bilmiyorum. camlar tam inmiyor aşağı biraz kalıyor bu özelliğini de sevmedim.
    Bu arada mbaycan kardeş o yan basamaklar çok hoş olmuş. nerden kaça yaptırdın acaba öğrenebilir miyim?
  • arabanız hayırlı olsun.turuncu yakıyo ortalığı.inş bizde benzinliğe çekip fulle abi fio yu dicez.süper olmuş.bizde plaka işlemlerini bekliyoz uzayacak biraz.haftaya alcaz arabayı inş.bayide şuanda.showroomda sergiliyolar.işlemleri bitti ancak plaka takmadan çıkarmak istemedik. arabanın resmini çektim ama mesaja ekleyemiyorum.yardımcı olursanız siyah fiorinomuzun 2-3 resmini koymak istiyoruz bizde
  • fio ısınmasından bahis açmışken tüm arkadaşlara bir sorum daha olacak kullananlar yada diğer klimalı aracı olanlar da cevap yazabilir . benim aracımda klima olmadığı için soruyorum.
    araç soğuk iken kışın ilk çalıştırmada klimayı açmak ilk etapta motor ısınmadığı halde kaloriferi açsak klima bir ısıtma sağlarmı , bildiğim kadarı ile araç motoru sıcak iken klima ısıtmaya ekstradan bir fayda sağlıyor ama motor daha soğuk iken bir fayda ve katkısı ısıtmada olurmu . cevaplarınızı bekliyorum.
    ayrıca ben çare olarak bugün oto ısıtmalı koltuk kılıfı aldım buz gibi koltuktan kurtuldum, eve gelene kadar denedim mükemmel ısıtıyor çakmaklıktan 12 volt çalışıyor bir dakika içinde ısıtmaya başlıyor tavsiye ederim. 34 tl ye aldım . cevaplarınızı bekliyorum sorum hakkında ayrıca fio kışın ısınması olayına arkadaş değinmiş doblodan çabuk ısınıyor diye doblodan hızlı ise 2 yıl doblo kullandım 1,9 . çok iyi ozaman yinede diğer arkadaşlardan da görüş bekliyorum. selamlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mbaycan

    merhaba arkadaşlar,
    dün akşam aracımı teslim aldım nihayet. gerçekten de çok güzel. yani otomatik performansı beklediğimden daha iyi çıktı. bu arada biraz geç ısınıyo arabanın içi ama o kadar diil. mesala doblodan çok daha çabuk ısınıyo. ama ticari araçlar zanndersem biraz geç ısınıyorlar. kabin büyük ve yüksek ya heralde ondan. ama yine de çabuk sayılır.






    Maaşallah diyelim çok şirin ve tatlı bir renk seçmişsiniz,Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.




  • selam herkese.bende 2 aydır fio sahibiyim

  • mbaycan arabanız hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
  • mbaycan arkadaş bakıyorumda, bir çarşaf kadar yazı yazmışsın... iyi güzelde ben kimseye neden fio alıyosunuz siz aptalsınız diye bir kelime kullanmadım.
    yazılan fiyatları görünce, tepee yada kangoo daha uygun ve avantajlı diye bunu belirttim. Ama sen bana kalkmışın ortamı geriyorsun, ahkam kesme, yok önceki yazılarını inceledimde her ortamı germişin diye yazmışın. bir kere bulundugum tüm forumları dikkatli incelersen eğer, diğer araçlarla edilen mukayeseler sonucunda,ki bir diğeri kangoo kullanıcısıdır, connetc kullanıcısıdır, farketmez aradaki kıyaslamalar sonucu ortam gerilmiştir. ben burda fio'yu karalamadım kötülemedim dikkat edersen, bu fiyata daha iyi olan bir aracı alırsınız diye yazdım yukarıdaki yazılarıma bakarsan.
    otomatik derken ben camları kastetmedim sende bunu iyi biliyorsun, haa herkesin otomatik veya manuel vites görüşü ayrıdır o başka. ama ben diyorumki, piyasaya bak kullanılan araçların %99'u manuel vitestir. otomatik vites seçeneğinin avantajları ayrıdır manuel'in avantajları ayrıdır.. fakat kime sorarsan sor ilk tercih her zaman manuel olur. neden büyük markaların spor modelleri yada ticarilerin büyük bir çoğunluğu manuel?
    bu arada öğrettiğin iyi oldu debriyaja sol ayakla basılırmış bunuda öğrendim sağol. bu forumda herkes yanı başımdaymış gibi yazıyorum ben sen rahat ol..
    gelelim boyut işine, fio olsun, tepee olsun yada kangoo farketmez sonuçta hepsi ticarimi ticari araç. fio'yuda küçülsünde cebime girsin diyede anlatma ama. benim yan komşumda var fio her zaman görüyorum bazen araçları yanyana çekiyoruz, o dediğin 56 cm fark o kadar gözönünde olmuyor insanın.. sonuçta fio normal bir binek değil, tepee'de bunun az büyüğü o kadar.. paran hangisine yetiyorsa onu alırsın arkadaşş. yukarıda bir arkadaş yazmış ben yazmadım içindeki konfor seçenekleri fio'dan daha fazla ona bakarsan, madem teknolojik özellikler daha rahattır diyorsun daha avantajlıdır diyorsun bana. ben fio'yu kötülüycek olsam en baştan misal, ufak bir örnek hill holder fio'da varmı? bak buda çok büyük bir rahatlık sağlar insana..
    son olarak, otomatik yada manuel vites konusunda, araç kullanmayı kendine ihtiyaç hissetmiş olan herkese, bunu meslek edinen yada sadece sportif amaçlı kullanan profesyonellere sorduğunda sana manuel vitesi söyleyeceklerdir. ben daha düne kadar 10 sene boyunca 99 model mitsubishi pick-up kullandım. büyük araç kavramını sen gel bana sor işin ehli olarak.
    sadece sana değil herkesinde yüzüne söylerim bu yazdıklarımı. lightboy'muyum yoksa darkboys'muyum o zaman görürsün ok?
    Ve bu forumda fikir yazıp yazmayacağımı, yada dışarı çıkıp çıkmayacağımıda ben bilirim. senin akıl vermene ihtiyacım yok.
    allah seninde yolunu açık etsin, sonuçta renkler ve renkler tartışılmaz sen fio'cusun.. allah kazasız belasız bindirsin aracına...




  • arkadaşlar resim için yardım istemiştim dün akşam.cevap gelmedi.bende linklerini vermek istedim.araba şuan bayide aldık ama plakayı bekliyoz

    http://img27.imageshack.us/img27/1403/photo0035iv4.jpg
    http://img145.imageshack.us/img145/5892/photo0036ms6.jpg
    http://img145.imageshack.us/img145/3378/photo0038in7.jpg




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.