Şimdi Ara

FIAT GRUBU İLE İLGİLİ BUTUN SORUNLARIN CEVABI BURADA... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
15
Favori
144.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cm.akar C kullanıcısına yanıt
    Usta turbo beni asiyor be.ne desem yanlis olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar aracım 2006 1.6 16valf lpgli albea arac asagı yukarı 1 senedır bende 2 hafta oncesıne kadar hıc bır sorun yoktu ancak 2 haftadır sanayıde cozum bulamıyorlar soruna gelınce aracım marsa basarken patlama yapıyor calısmıyor calıssada rolantıdA dengesızlıkler oluyor hava hortumunu patlattı yrn tekrar aracımın basına gıdecegım lutfen acıl cvp verırmısınız not aracımda sıralı degıl normal lpg var ama 2 3 yıldır bu sıstemle calısan bır arac aracın gecmısınıde bılıyorum
  • Ustalar iyi forumlar, 2013 otomatik fiorino 20bin bakım için istanbul anadolu yakasında usta tavsiyeniz var mı? Bir de ortalama nekadar tutar hangi işlemler yapılır,Teşekkürler.
  • güncel..
  • Bana fiat siena 1.2 nin ecu dan çıkan devir saati sinyali lazım ecu da kaçıncı pün acaba bu bilen varsa acil cevap versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm aracım 2004 model fiat palio 1.3 multijet klima da sorun var soğuk ayara getirsem bile sıcak üflemeye devam ediyor. Tanıdık üzerine bir oto tamirciye götürdüm genç adamın cevabı bana bu arabada klima yok demesi oldu şaşırdım bu konuda bilgi verirmisiniz acaba ?
  • sen klima derken havalandırma fanından bahsediyorsun galiba...

    havalandırma fanı başka şeydir klima başka...

    havalandırma ayar düğmelerinin yanında ac diye bir tuş yoksa aracınızda klima yoktur.
  • Benim başıma geldi,

    aracın yaşı ve km sine göre, multijet termostat problemi açıyor, zamanla termostat gövdesi hortum çıkışları kırılıyor, buna dikkat edin conta yakarsınız.
    multijet termostat komple gövdesi parça pahalı sayılmaz, yolda kalmamak için, bence 6-7 sene 120-140 bin km MAX değiştirmek değişimi lazım.

    Bunlar kırılan dağılan kopan multijet motor termostat çıkışları ve piyasada bayağı bolca bulunan yan sanayi komple termostat gövdesi yedek parça:

     FIAT GRUBU İLE İLGİLİ BUTUN SORUNLARIN CEVABI BURADA...

     FIAT GRUBU İLE İLGİLİ BUTUN SORUNLARIN CEVABI BURADA...

     FIAT GRUBU İLE İLGİLİ BUTUN SORUNLARIN CEVABI BURADA...

     FIAT GRUBU İLE İLGİLİ BUTUN SORUNLARIN CEVABI BURADA...

    Multijet 1.6 yı bilemiyorum ama 1.3 lt tüm motorlarda aynı problem var, fiat termostat değişimi için km ya da yıl olarak birşey belirtmemiş ama ben diyeyim 6-7 sene 140 bin km de değiştirmek lazım kesinkes.
    Termostat komple 65 TL den başlıyor yan sanayi. Hararet yaptırma / yolda kalma problemi yanında bi para değil.
    Göstergede hararet mesajı çıkar zamanla termostat gövdesine giren hortumların bağlı olduğu çıkışlar ısınma soğuma etkisiyle zamanla kırılıyor patlıyor.
    Benim başıma gelen olayda, termostat dizel punto 9 senelik termostat yuvası, 4 tane su hattı giriyor, 1 de elektrik sıcaklık sensörü var üstünde. Bu su hatlarından ikisi radyatör tarafına biri kabiniçi ısıtma klima tarafına, biri de rezerv depoya gidiyor.
    Diyeceğim şu, bunun hortum giriş çıkışları sert bakalit plastik, gövdesi alaşım döküm, hortum çıkış ağızları sert bakalitler kırılgan hale geliyor.
    Aynı termostat gövdesi hortum çıkışları problemi tüm multijet motorlarda, fiat, opel, tata hepsinde var, albea corsa astra linea punto farketmiyor. 1.3 multijet motorun hassas noktası, hararetten yolda bırakır.




  • yine 1.3 lt multijet motor için,
    triger zincir değişimi önerisi: >> 6-7 sene 120-140 bin km..

    1.6 lt multijette triger zincir değil kayış olduğundan bir fikrim yok, kayışta km den çok, zaman (yıl) önemli, onu biliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 16 Şubat 2017; 2:38:45 >
  • arkadaslar aracım 2010 fiorino abs lambası yanmaya basladı arıza tesbıt cıhazı ıle baktıgımda sol arka teker devır sensörü yazmakta sensörü değiştirdim ama yıne aynı arızayı veermekte bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım..
  • Arkadaşlar Merhaba,

    99 model 1,4 EL enjeksiyonlu fiat siena araç sahibiyim aylık 20, 30 tl lik benzin almaktayım enjeksiyon lu olduğundan dolayı araba ilk çalışmada benzinle çalışıyor biliyorsunuz dur. Dün 50 tl lik benzin aldım benzin göstergesin de ne sarı ışık yanıyor nede ibre hareket ediyor sebebi nedir.
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Şamandra bozulmuş ve ikaz ampulü patlamış olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sorun olacak



    1...araç rolantide çalışırken motordan ara ara hafif bi vuruntu sesi geliyor neyden yapar acaba

    2... debrajı ani bırakınca tak tuk diye vurma sesi geliyor nedeni nedir



    teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 1,3 doblo premio aracımın kliması çalıştığı halde üfleme yapmıyor ön cam buhar yapıyor sorun ne olabilir
  • slm
    fiat ducato okul servıslerınde su an orjınal uzerınde double dokunmatık multımedya ekran var.
    sd kart-usb-aux-nav-tel-radyo-camera mevcut(4 adet baglı)
    hersey guzel fakat video oynatıcı kısıtlanmıs arac hareket ahalınde ıken video yasak uyarısı verıyor arac yurusede yurumesede engellenmıs kısacası.
    hıc denk gelen oldumu vşdeo oynatmı ısını cozen varmı.
  • Mrb arkadaslar bi soru sormak.istiyorum.bi yakinimda palio 1.2 8V (2006 model) vardi.Cekisini sevmedigi icin.Daha guclu bi palio ariyor.Palio dan vazgecemiyor.:)



    Simdi 1.4 motor (2006 model) bi palio bulduk.Nette cok aramama ragmen bisey bulamadik.



    Sormak.istedigim Bu buldugumuz palio 1.4 fire active dye geciyor.Lakin Kac Valf ???? Onu ogrenmek istiyoruz.Guc olarak tatmin edermi ?? En azindan 1.2 16V lere nazaran.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar kısmından yapabilirsiniz. Bendeki Linea teyp, ayarlar kısmından o seçenek aktif hale geliyor. Sizdeki de öyle olabilir. Ayarlarda detaylı ayar kısmı var yanlış hatırlamıyorsam oradaydı. Şifre istiyor oraya gelince, şifre de 888888 (yani altı tane 8).
  • ltrg kullanıcısına yanıt
    Mk1 1.2 8 verl güzeldir.

    15hp ve 2nm daha güçlüdür mk2 1.2 8v e göre

    Mk 1 1998-2002 arası oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vipemre

    Ayarlar kısmından yapabilirsiniz. Bendeki Linea teyp, ayarlar kısmından o seçenek aktif hale geliyor. Sizdeki de öyle olabilir. Ayarlarda detaylı ayar kısmı var yanlış hatırlamıyorsam oradaydı. Şifre istiyor oraya gelince, şifre de 888888 (yani altı tane 8).
    bilgi için sgl
    benım menude sıfre gırıs aynı
    fakat ordan kaldırdıgımda yıne aynı hata verıyor sanırım yazılımdan engel yapmıslar..:(
    ordakı menu de 3 adet ısaretleme 2 tanesı aktıf oluyor video oynatma kıstlama kaldırsanda yıne surus esnasında vıdeo yasak hatası verıyor.:
  • Merhabalar,2011 Fiat ducato aracımın geri vites lambası yanmıyor, kontrol ettim lamba sağlam, müşiri şanzımanın neresinde, nereden kolay sökülebilir.
    Yine şanzıman yağ Doldurma tapası nerede ve en kolay aracın hangi tarafından ulaşılabilir. Vakit ayırıp yanıt verebilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.