Şimdi Ara

Fiat ın italyan yapımı araçları neden tutulmuyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
10.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaVu!

    Burada o kadar saçma yorumlar yapılmış hepsine tek tek cevap versek sabah olmaz, sorsanız fiat teneke, çirkin otomobil vs açıklamalar yapar. Sorsan motor teknolojisinden donanım seviyesinden haberdar değildir. Herneyse;

    Türkiyiede italyan aracların satmamasının ilk sebebi TOFAŞ' Tanıtım ve pazarlama konusunda beceriksizlik sergiliyorlar, örneğin yeni pandanın reklamını tanıtımı gören oldu mu aranızda ? ya da , 500 gibi avrupada satış patlaması yapan otomobilin türkiyede hiç reklamını gördünüz mü? varsa yoksa linea doblo fiorino :) Ducato'ya bile üvey evlat muamelesi yapıyorlar kar getirisi az olduğu için.

    Koç grubu ford'a gösterdiği özeni Fiat'a hiç bir zaman göstermedi, herkes fiat'a teneke desin dursun, avrupa pazarında fiat çok iyi yerlerde. her modeli satış rakamlarında başarılı ayrıca ülkemizde şu an Freemont'un satışları sınıf standartlarının üzerinde seyrediyor eklemekte yarar var.



    evet forda gösterdiği özen....koç holding namına çalışan istihbarat elemanları el altın dan araç satışı gerçekleştiriyor..ticaretle ugraşan yahudiyi korkutup ikna yöntemini kullanıyorlar... yahudi adam gidiyor ford transit alıyor.. trt çalışan birisi emekliliğine 2 yıl kala kanun çıkartıp erken emekli ediyor..kafa kola alıp adama ford marka binek araba satıyorlar...istihbarat elemanları masaya oturup konuşmazlar sözel ve görsel yada başka insanları yönlendirip psikolojik oyunlarla ikna ederler..trt den emekli olan kişide skoda favorit araba vardı sattığına çok pişman..bu araçlar 250 bin 300bin kilometre yapar..araçı 100bin kilometredeydi...
    buna benzer geçmişte bir kaç vakanın kalıntılarıyla karşılaştım ilk değil eskiden beri istihbarat elmanları vasıtasıyla satış gerçekleştiriyorlarmış..bu kişiler aynızamanda devlet içinde de kontrolu ellerinin altında..çalışanlarının telefonları dinleniyor ve internet erişimleri kontrol altında..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acr

    aliskanliklar ve marka imajı. insanlar bilmiyor. hala kafalarda eski tofaş imajı mevcut.

    Hort olacak kesinlikle doğru bir yorum. Fiat punto bakıyorum diye muhabbet geçti. Bırak tofaşları dedi bir dayı zayıf araba onlar dedi.

    Ee abi İtalyan değil mi bu araç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.