Şimdi Ara

FİAT LİNEA 1.4 T-JET 2. ELDE NASIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selamlar.Daha önce 1.3 multijet için aynı başlığı açmıştım.Ancak 1.4 tjet 120 hp motorlu bir linea veya bravo (özellikle linea) tercihlerim arasına girdi ve kararsızlığım sürüyor.2. elde satarken 1.4 tjet 120 beygir motorlu lineanın durumu nedir.Kolay mı satılıyor alana kardeş mi oluyor.Fikir verirseniz sevinirim.Malum gün gelip arabaları satmak istiyoruz.Teşekkürler.



  • Malum markalara göre biraz daha nazlı bir 2.el piyasası olduğu muhakkak (Bravo için konuşuyorum)..M-Jet'ler daha rahat satılıyor çünkü devir ekonomi devri ve FIAT grubunun M-Jet makinaları hem performanslı hem dayanıklı hemde ekonomik dolayısıyla taliplisi çok oluyor.Ancak TR'deki vahşi akaryakıt-özellikle de benzin fiyatları yüzünden benzinli araca artık insanlar daha mesafeli,bunun üzerine birde FIAT 'ın araçlarına karşı var olan önyargıyı eklerseniz işler biraz zorlaşıyor.

    Tabi siz aslında Linea'yı sormuşsunuz ama Linea-Bravo üzerindeki T-Jet makinalar aynı bu yüzden birkaç satır karalamak istedim.Çoğu insan Bravo için "bu arabanın sonu Stilo gibi olur" veya "buna para verilmez" dediyse de 1 yıldan fazla peşinden koştuktan sonra allah nasib etti bana..Hiçte pişman değilim iyiki de almışım diyorum kullandıkça,ileride satmak istersem (allah sattırmasın) biraz geç satarım ama muhakkak satarım buna eminim..

    İnşallah gönlünüzdeki araca sahip olursunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 18 Nisan 2010; 10:20:02 >




  • Diğer benzinli rakipleri gib işte. Sonuçta Linea 2. eli genelde oldukça iyi bir araba.

    Tabi dizellerinin daha rahat satıldığını da unutmamak gerek. Tüm marka ve modelleri için geçerli bu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkvan

    Diğer benzinli rakipleri gib işte. Sonuçta Linea 2. eli genelde oldukça iyi bir araba.

    Tabi dizellerinin daha rahat satıldığını da unutmamak gerek. Tüm marka ve modelleri için geçerli bu...


    Linea çok rahat satılır.. Linea Emotionlar özellikle..
  • Cevaplar için teşekkürler.Aslında ben tabiki dizel araç istiyorum ve 6 yıldan beri dizel clio sahibiyim.Dizelin ekonomisi tartışılmaz.Ben t-jet motorlu lineaya da lpgli olarak düşünüyorum.Benzinli arabaya binme lüksüm ve düşüncem yok.0 km benzinli araç bile alsam mutlaka lpg taktırırım.
    Dizel araçlarda km sıkıntısı var.Aslında arabaların iyi bakıldıkları takdirde bir şey oldukları yok.Ama insanımızda dizel araç alırken km sine bakmak lazım diye bir ön yargı var.Satarkende bu önyargı yüzünden sıkıntı çekmemek için t-jet lpgli lineaya yöneldim.Önümde birkaç ayım var değiştirmek için onun için sizlere 2. eli nasıldır diye sordum.
  • 3 gün önce berberdeydim akşam.Bir adam geldi;berberle konuşmaya başladılar..Dedi arabayı sattım işte.1 hafta gibi zaman zarfında satıldı dedi.İşte ben de sordum nedir araba dedim.Linea T-jet dedi.27'ye almış geçen sene;bu sene de 24'e de satmış ihtiyaçlardan ötürü.Aracı alan da kendisi gibi T-jet'le ilgilenen,bu modeli isteyen birisiymiş.
    Satılır yani;sonuçta Linea bir yer edindi piyasada.
  • fiatın ikinci eli çok kötü arkadaşım..ben yeni kullandım sattım linea yı..hemde en full unu.sıfırı 40 bın.ben 25 e zor sattım.2 yasındakı arabayı.ilanı verdim doğru dürüst arayan bile olmadı.bana sorarsan ww,opel,toyota, gerisi işe yaramaz..renault,fiat,pegeout, hep aynı sevıye arabalar..ben fiatın t jetini 120 bg ini kullandım..lpg si sorunlu.araba turbolu çünkü,hem turbosunun ömrü 60 bin miş.servis kendi söyledi.malzemesi dandik,direksiyon kutusu sürekli arıza yapıo,yani aynı seviyede bi astra yada vectraya bindiğinde anlıyosun aradaki farkı..işçilik çok dandik..gidişi iyi ama lpg de tat vermiyo..çünkü araba vuruyo tekliyo.belli bi şeyden sonra tıkanıyo..motor lambası yanıyo sürekli,tatile gittik geldık kötü yollarda heryeri kacır gucur etmeye başladı.hem araba cok hafif.az bi rüzgarda uçuyomuş gibi.arabanın sağından solundan rüzgar sesleri felan giriyo içeri.yani arabada her tür özellik var ama kalite sıfır kardeşim.bu kullandıgım arabada hatasız düşünün yanı.hep fiatı kötülerlerdi arkadaşlar..bense hep fiat derdım..ama kullandım hak verdim..gercekten fiatın arabaları dandik kim ne derse desin.göz var nizam var..aman uzak durun..benden söylemesi...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanacarcan

    fiatın ikinci eli çok kötü arkadaşım..ben yeni kullandım sattım linea yı..hemde en full unu.sıfırı 40 bın.ben 25 e zor sattım.2 yasındakı arabayı.ilanı verdim doğru dürüst arayan bile olmadı.bana sorarsan ww,opel,toyota, gerisi işe yaramaz..renault,fiat,pegeout, hep aynı sevıye arabalar..ben fiatın t jetini 120 bg ini kullandım..lpg si sorunlu.araba turbolu çünkü,hem turbosunun ömrü 60 bin miş.servis kendi söyledi.malzemesi dandik,direksiyon kutusu sürekli arıza yapıo,yani aynı seviyede bi astra yada vectraya bindiğinde anlıyosun aradaki farkı..işçilik çok dandik..gidişi iyi ama lpg de tat vermiyo..çünkü araba vuruyo tekliyo.belli bi şeyden sonra tıkanıyo..motor lambası yanıyo sürekli,tatile gittik geldık kötü yollarda heryeri kacır gucur etmeye başladı.hem araba cok hafif.az bi rüzgarda uçuyomuş gibi.arabanın sağından solundan rüzgar sesleri felan giriyo içeri.yani arabada her tür özellik var ama kalite sıfır kardeşim.bu kullandıgım arabada hatasız düşünün yanı.hep fiatı kötülerlerdi arkadaşlar..bense hep fiat derdım..ama kullandım hak verdim..gercekten fiatın arabaları dandik kim ne derse desin.göz var nizam var..aman uzak durun..benden söylemesi...


    Yorumlarınızın bir kısmına kesinlikle katılsamda; o kadar da kötü değil.... Sonuçta rakiplerinden 10-15 bin TL civarından ucuza alıyorsunuz. Aynı kaliteyi beklemek doğru değil..

    Lineanın eksiklerinden tüm fiat ı karalamakta bence hatadır. Örneğin eski aracım Albea kesinlikle rüzgar sesi almazken Lineam ön kapılarından rüzgar alıyor..




  • Linea 1.4 turbojet 2010 model dinamik plus paket lpgsiz 50 binde km kullananlar yorum yazabilirmi tavsiye eder misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam belliki araç bulmussunuz buraya koyunda bakalım bir

    Linea t jet okuduğum testler sonucu sonucu 1.6 motorlardan oldukça( 120 beygir 202 tork ) performanslı son hızı 200 km 100 km hızlanma 9 saniye civarı tabi bu motora lpg de takılıyor ancak ikinci eli biraz ağır gibi özel arayanlar alıyor ve bilmeyenlerde 77 beygirlik linea ile karıştırıyor ortalama tüketim 7.4 umarım yardımcı olabildim tabi 50 binde bir araçta 35 binden aşağı biraz zor bulursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobilge kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam değerli yorumunuz için.Fiyat o civarlarda kesin bişey konuşmadık.Deneme Sürüşü yaptım.Gidişi konforu çok beğendim.Füme rengi görünüşüde iyi.



    İşte benzinde yakıtında terettüteyim 6-7 normal sayılır lpg de düşünmüyor değilim eğer alırsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.