Şimdi Ara

Fiat Linea 2010 1.3 emotion Lastik Tavsiyesi 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracımı aldığımdan beri (üzerinde lassa yaz lastikleriyle gelmişti 2010) lassa lastiklerle kullanıyorum, yaklaşık 80 bin yol yaptım lastiklerle, dişleri iyice aşındı ve yıprandı, kısaca değişme zamanı geldi. Lastikcime danıştığımda lassaların çok sert ve konforsuz oldugunu Michelin tercih etmemi önerdi. Fakat ben internetten lastiklerin AB etiket değerlerini araştırdığımda michelinin düşük degerlere sahip oldugunu gördüm. Araştırmalarım sonucunda iki lastik markası arasında takılı kaldım 1-Continental Premium Contact 5 2-Goodyear EfficientGrip Performance, ikiside yakın lastikler, ben lastik sesi az ve konforlu olsun istiyorum fakat 20-30 binde de ömrü bitmesin. Çevremdeki yollar düzgün, genelde şehir içi uzun düzgün yollarda kullanıyoröm. Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.



  • goodyear tavsiye ederim. Belki 80 bin değil 60 bin yaparsınız ama aradaki seslik için değer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 numarayı tavsiye ederim bende. c4 e 4 adet aldım. cok sessiz bir lastik. aldıgınızda şaşıracaksınız. ancak cok uzun km ler götüreceğini düşünmüyorum max 50 bin dayanır gibi geliyor bana.
  • sagolun arkadaşlar, benimde aklıma goodyear yatıyor, 50 bin yapsa yeter, lassalarda gürültüden kafamız şişiyordu, konfor çok önemli.
  • Efficent grip performance lastiğini tavsiye ederim, çok yumuşak ve sessiz olduğu söyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.