Şimdi Ara

Fiat Linea Hava yastığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aralık ayında Fiat bayiden Linea 1.3mj urban aldım. Satıcı bana 4 hava yastığı var demişti. Teslim alırken dikkat etmedim. Ancak sonradan araçta 2 hava yastığı olduğunu fark ettim. Diğerlerini bulamadım. Satıcıya durumu ilettim. Sözlü olarak öyle söylediklerini kabul ettiler. Ancak bana boya koruma hediye edebileceklerini söylediler. Ama ben boya koruma istemiyorum. 2008 modelini daha önce 3 yıl kullandım memnundum. 2014 model araçta da 2 hava yastığı olacağı aklıma gelmemişti. Aracın özellik listesine de baktım 2 hava yastığı görünüyor. Hava yastığını sonradan takamazlarmış. Güvenlik konusu olması canımı sıktı. Sizce ne yapmalıyım. Sanırım sözlü olan konuşmaların bir resmiyeti yok.



  • Geçmiş olsun.Hayırlı olsun.Benim anlamadığım aracı almadan önce internet var,buraya gelip bazı arkadaşlara özelden pm atarak sorabilirsiniz,konu açarak sorabilirsiniz neden biraz araştırma yok milletimizde.Almanya da adam peçete alıyor ne yazıyorsa okuyor bizde öyle bir şey yok.(bu okuma olayına kendimde dahilim)
  • iyi olmuş bundan sonra bilinçlenirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcay

    Aralık ayında Fiat bayiden Linea 1.3mj urban aldım. Satıcı bana 4 hava yastığı var demişti. Teslim alırken dikkat etmedim. Ancak sonradan araçta 2 hava yastığı olduğunu fark ettim. Diğerlerini bulamadım. Satıcıya durumu ilettim. Sözlü olarak öyle söylediklerini kabul ettiler. Ancak bana boya koruma hediye edebileceklerini söylediler. Ama ben boya koruma istemiyorum. 2008 modelini daha önce 3 yıl kullandım memnundum. 2014 model araçta da 2 hava yastığı olacağı aklıma gelmemişti. Aracın özellik listesine de baktım 2 hava yastığı görünüyor. Hava yastığını sonradan takamazlarmış. Güvenlik konusu olması canımı sıktı. Sizce ne yapmalıyım. Sanırım sözlü olan konuşmaların bir resmiyeti yok.

    Aracı satın alırken 4 hava yastığı ücreti ödedi iseniz zararınızın karşılanmasını isteyin




  • Satın aldığınız pakette +2 hava yastığı opsiyonmuş demek ki. Bunu iyi araştırmalıydınız. Yine de size 4 denildiyse park sensörü boya koruma o bu ne koparabiliyorsanız koparın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liverpol kullanıcısına yanıt
    Bence 4 hava yastığı ücreti ödememiştir. Liste fiyatı ne ise onu ödemiştir. özellik listesinde de 2 hava yastığı olduğu belirtiliyor. Sadece sözlü kandırmaca var. Gümüşü altın diyerek satıp gümüş fiyatı almak gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 28 Ocak 2015; 16:53:32 >
  • İyi olmuş diyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum... Umarım sizin başınıza gelmez... Ben kimsenin kötülüğünü isteyemem..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabasevdası

    iyi olmuş bundan sonra bilinçlenirsiniz.

    yav sen recaizade mahmut ekrem misin gardaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Drebin

    quote:

    Orijinalden alıntı: arabasevdası

    iyi olmuş bundan sonra bilinçlenirsiniz.

    yav sen recaizade mahmut ekrem misin gardaş

    ne demek istiyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.