Şimdi Ara

fiat yen yıl kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar fiyatlar hakkındaki düşünceleriniz nedir. gerçekten fiyatlar düştü mü yoksa önce bindirim sonra indirim mi yapıldı. fikirleriniz merak ediyorum.

    ayrıca arkadaşlar bugün fiat kartaş (ankara-konya yolu) bayisinde gittim fiat punto evo 1.3 mjet dynamic+safety plus kit için 31.500 teklif aldım. metalik gri renginde. bu araçla senede 30.000 üzeri km yapma ihtimali yüksek. değer mi sizce birde fiyatı nasıldır. asist kit maalesef yok birde yılbaşından sonra fiyatlar artar mı o kadar (37.000 TL gibi rakamlar yazıyor) yardımcı olursanız sevinirim.



  • Cumartesi günü Bursa'daki Birmot'a gittim. 2011 için fiyatları garanti edemeyeceklerini söylediler ve oradaki temsilci bana 38 gibi bir fiyat söyledi. Kampanyanın bitimine 3 gün kaldı. Fiat Bravo alsam diyorum ama ben, kararsızlık abidesiyim.
    Toyota ise çok yakında Yaris'in yeni bir kasasını çıkaracakmış, bekleyin diyorlar. Bilmiyorum.
  • toyota herzaman pahalı araçlar satıyor. mutlaka kalite farkı vardır ama şu an için bendeki öncelik fiyat. ve punto evo bunu başarıyor. doyurucu bir donanım seviyesiyle geliyor ve fiyatı da makul. ikinci el problemi var gibi görünüyor ama hadi bakalım hayırlısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mçe
    arkadaşlar fiyatlar hakkındaki düşünceleriniz nedir. gerçekten fiyatlar düştü mü yoksa önce bindirim sonra indirim mi yapıldı. fikirleriniz merak ediyorum.

    ayrıca arkadaşlar bugün fiat kartaş (ankara-konya yolu) bayisinde gittim fiat punto evo 1.3 mjet dynamic+safety plus kit için 31.500 teklif aldım. metalik gri renginde. bu araçla senede 30.000 üzeri km yapma ihtimali yüksek. değer mi sizce birde fiyatı nasıldır. asist kit maalesef yok birde yılbaşından sonra fiyatlar artar mı o kadar (37.000 TL gibi rakamlar yazıyor) yardımcı olursanız sevinirim.

    Birde tan otoya bakin derim ozgur bey var orada.bende hem kartastan hem ali ugurludan hemde tan otodan fiyat almistim en uygunu tan otoydu
  • teşekkür ederim. birde zaman kısıtlı olduğu için kararsız kaldım. yılbaşından sonra fiyatlar artar mı bilemiyorum. işin gerçeği direkt olarak eldeki aracı da almak istemiyorum. en azından asist kit olabilirdi.
  • Tan otoda fiyat sabitleme olayi var.siparisi veriyosunuz anlastiginiz fiyattan.eger teslim gunu arac daha yuksek fiyattan gelirse etkilenmiyorsunuz daha dusukse dusuk fiyat gecerli oluyor
  • tan neredeki bayii acaba? bugün fiat sitesinde bayii listesini açmaya çalıştım açılmadı. belki firefoxtandır i.e ile denemedim işin gerçeği. birde bunu öğrendiğim çok iyi oldu. yarın olmadı tan oto ile de görüşrüm.
  • Firefox'ta ne hikmetse açmıyor açılır pencereleri, ie ile deneyin.
  • teşekkür ederim. ie ile denedim oldu. istanbul yolu üzerindeymiş, onu da öğrenmiş oldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mçe
    teşekkür ederim. ie ile denedim oldu. istanbul yolu üzerindeymiş, onu da öğrenmiş oldum.

    Ciftlik kavsaginda honda skoda var onun yaninda.giriside benzinligin yanindan yokusu cikiyorsunuz arkada.ozgur bey var orda cok bilgili hemde yardimci oluyor baya
  • yarın sabahtan uğrıcam yanına inşallah. chn06 nın selamı var diyecem ayrıca :) şirkete almayı düşünüyoruz ortağımla beraber. şu an volvo s40 var ama tek araç yetersiz kalıyor hali ile. fiyatı uygun ve kullanılabilir geldi bana punto evo. genelde de fiat markasını sevmişimdir oldum olası (stilo sonrası) bakalım inşallah uygun olur alabiliriz. tek düşündüğüm şey ikinci eli aşırı derece de düşük bir araç. volvo bu kadar hızlı kaybetmiyor anlamış değilim ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mçe
    yarın sabahtan uğrıcam yanına inşallah. chn06 nın selamı var diyecem ayrıca :) şirkete almayı düşünüyoruz ortağımla beraber. şu an volvo s40 var ama tek araç yetersiz kalıyor hali ile. fiyatı uygun ve kullanılabilir geldi bana punto evo. genelde de fiat markasını sevmişimdir oldum olası (stilo sonrası) bakalım inşallah uygun olur alabiliriz. tek düşündüğüm şey ikinci eli aşırı derece de düşük bir araç. volvo bu kadar hızlı kaybetmiyor anlamış değilim ???

    500c icin sizle gorusmus cihan tavsiye etti derseniz yardimci olacaktir:)
  • aldınız mı bari 500c yi. çok güzel bir araba.
  • Alamadik henuz.ben dizel dusunuyorum dizeli 95 hp geciyor listede fakat siparis ekraninda 75 hp cikiyor 95 lik motor yeni motor.o yuzden merkeze yazi yazildi haber bekleniyor.75 hp ise 1.4 benzinli otomatik alacagim
  • yahu bu 75 bg çok mu eşşektir? aynı motorun 70bg olanını 2005 corsa da çılgın atarken gördüğüm için soruyorum. yarın varsa dizel direkt test sürüşü istiyeceğim zaten.
  • Bursa Ban Oto'ya gittim 7 Ocak'ta. Punto Evo kalmamış. 'Türkiye'de de bulamazsınız.' gibi iddialı bir cümle sarfettiler. Sitesine baktım, kampanya bitmesine rağmen fiyatlarda bir fark göremedim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

    Bursa Ban Oto'ya gittim 7 Ocak'ta. Punto Evo kalmamış. 'Türkiye'de de bulamazsınız.' gibi iddialı bir cümle sarfettiler. Sitesine baktım, kampanya bitmesine rağmen fiyatlarda bir fark göremedim?


    Hyundai Aralık fiyatlarına göre 500 lira zam yapmış görünüyor. Örneğin i20 de aralıkta 2000 lira indirim görünürken şimdi 1500 lira indirim görünüyor. Fiatında fazla zam yapabileceğini zannetmem. En fazla 1000 lira zam yapar bi kaç ay sonra satışlar azalınca kampanya yaparak aralık fiyatlarına dönerler.

    Zaten aralıkta araç kalmadığıından liste fiyatlarından pazarlık yapmıyorlardı, belkide mart nisan aylarında araçlar çoğalınca pazarlık şansıyla daha düşük fiyatlara bile almak mümkün olur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.